X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Brak owulacji...
Odpowiedz

Brak owulacji...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS nie można zdiagnozować na podstawie jednego obrazu USG.Zrób na początek 3 podstawowe badania: prolaktyna TSH progesteron a po wynikach zobaczysz co jeszcze...

• baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH mam w normie, progesteron też, miałam epizody z prolaktyną zbijaną dostinexem...

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • Nastii89 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi również testy owulacyjne pokazują dwie krechy, temp podwyższona, a pęcherzyka nie ma, od nowego cyklu robię testy na hormony w 3dc oraz monitoring owulacji, ile można się starać, lekarze w końcu od tego są żeby nam pomóc :)

oeua9jcgf7a9opjx.png
    w57vgov397ifvo41.png
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastii89 to mnie podlamalas. Od czego to zależy czy jest pęcherzyk czy go nie ma? :-(

• baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od hormonow? Od ich zgrania z jajnikami?

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam temperaturę podwyższoną testy ovu dodatnie bóle jajnik,ów a owulacji nie było.. teraz jestem w tracie robienia FSH i LH a wcześniej prolaktyna i TSH zapisany DUPHASTON a co potem się zobaczy...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ