X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Brak owulacji...
Odpowiedz

Brak owulacji...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS nie można zdiagnozować na podstawie jednego obrazu USG.Zrób na początek 3 podstawowe badania: prolaktyna TSH progesteron a po wynikach zobaczysz co jeszcze...

• baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH mam w normie, progesteron też, miałam epizody z prolaktyną zbijaną dostinexem...

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • Nastii89 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi również testy owulacyjne pokazują dwie krechy, temp podwyższona, a pęcherzyka nie ma, od nowego cyklu robię testy na hormony w 3dc oraz monitoring owulacji, ile można się starać, lekarze w końcu od tego są żeby nam pomóc :)

oeua9jcgf7a9opjx.png
    w57vgov397ifvo41.png
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastii89 to mnie podlamalas. Od czego to zależy czy jest pęcherzyk czy go nie ma? :-(

• baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od hormonow? Od ich zgrania z jajnikami?

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam temperaturę podwyższoną testy ovu dodatnie bóle jajnik,ów a owulacji nie było.. teraz jestem w tracie robienia FSH i LH a wcześniej prolaktyna i TSH zapisany DUPHASTON a co potem się zobaczy...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ