X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bromocorn
Odpowiedz

Bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2022, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2022, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna_95 wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".

• justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".
    Dzięki za odpowiedz. Z owualcjami nie miałam nigdy problemu a lekarz zapisał mi właśnie twn lek i mam okropne uczucia zatkanego nosa i suchości w ustach. Mam nadzieje ze pomoże

• Mar7tini Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2022, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja mam to samo! Biorę bromocorn od listopada i na początku miałam bóle głowy a teraz czasami zatyka mi nos. Ja dostałam te tabletki na podwyższona prolaktyne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ