X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bromocorn
Odpowiedz

Bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2022, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2022, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna_95 wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".

• justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".
    Dzięki za odpowiedz. Z owualcjami nie miałam nigdy problemu a lekarz zapisał mi właśnie twn lek i mam okropne uczucia zatkanego nosa i suchości w ustach. Mam nadzieje ze pomoże

• Mar7tini Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2022, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja mam to samo! Biorę bromocorn od listopada i na początku miałam bóle głowy a teraz czasami zatyka mi nos. Ja dostałam te tabletki na podwyższona prolaktyne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ