X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bromocorn
Odpowiedz

Bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2022, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2022, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna_95 wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z was zażywała bromocorn i miała uczucie zatkanego nosa ?? Pomógł którejś w zajściu??
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".

• justyna_95 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Hey, tak na początku jest takie uczucie. Brimokryptyna pomaga na "lepsze owulacje".
    Dzięki za odpowiedz. Z owualcjami nie miałam nigdy problemu a lekarz zapisał mi właśnie twn lek i mam okropne uczucia zatkanego nosa i suchości w ustach. Mam nadzieje ze pomoże

• Mar7tini Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2022, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja mam to samo! Biorę bromocorn od listopada i na początku miałam bóle głowy a teraz czasami zatyka mi nos. Ja dostałam te tabletki na podwyższona prolaktyne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ