X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Clostilbegyt od dnia cyklu
Odpowiedz

Clostilbegyt od dnia cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Mam pytanie czy któraś z Was brała Clo od 2 dnia cyklu do 6. Mój cykl trwa 32 dni. Powiedzcie kiedy trzeba wspolzyc żeby były jak najwieksze szanse na ciaże?

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucilas ten sam wątek dwa razy

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ