Co jest ze mną nie tak
-
Już 6 dzień pod rząd badam owulacje testami i nic, ciągle negatywne. Śluz niby rozciągliwy, temperatura średnio. O co chodzi??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 19:59
7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
Hashimoto, Letrox 62,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Testy owulacyjne powinno się robić wieczorem! I to przeważnie o jednakowej porze. Nie powinno się pić min. 2h wcześniej właśnie ze względu na zozcieńczony mocz. Będzie fałszowało wynik. Dlatego lh z krwi jest pewniejsze.
Ja czytałam, że około południa bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie? Bo ja juz nic nie wiem czy wszystko ok jak mi się objawy nijak nie łączą... 18 dc. Wyższych temperatur brak, właściwie to są najniższe z całego cyklu, śluz do wczoraj wodnisty, dzisiaj kremowy ale rozciąga się na ok 3cm (czyli ze w końcu jak mam go określić?) i jest go sporo, ale szyjka nisko i zamknięta (ewentualnie półotwarta (bo tu pewności nie mam) i bardziej twarda niż miękka. I moje pytanie brzmi-o co chodzi z tymi objawami?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
edwarda20 wrote:Ja czytałam, że około południa bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:25
-
JustynaG wrote:31dc - wyższych temperatur brak (poniżej 36,6), śluz miałam i wodnisty i rozciągliwy ale brakowało wzrostu temperatury.
Z tego co pamiętam, to przy metodzie angielskiej (jeśli mi się metody nie mylą) badamy przynajmniej 2 wskaźniki (np. śluz i temperaturę, ewentualnie szyjkę) i dopiero oba wskazują na owulację. Jeden jest mało wiarodajny.
Tak zgadza sie. Przy metodzie angielskiej bada sie conajmniej dwa wskaźniki dlatego nazywa sie wielowskaźnikowa no dlatego ja czekam na ten skok a póki co mam-o 0.01 stopnia. Nie jest jeszcze tak zle czasowo ale jak tak dalej pójdzie zacznę myśleć o bezowulacyjnym...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -