Co jest ze mną nie tak
-
Już 6 dzień pod rząd badam owulacje testami i nic, ciągle negatywne. Śluz niby rozciągliwy, temperatura średnio. O co chodzi??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 19:59
7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
Hashimoto, Letrox 62,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Testy owulacyjne powinno się robić wieczorem! I to przeważnie o jednakowej porze. Nie powinno się pić min. 2h wcześniej właśnie ze względu na zozcieńczony mocz. Będzie fałszowało wynik. Dlatego lh z krwi jest pewniejsze.
Ja czytałam, że około południa bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie? Bo ja juz nic nie wiem czy wszystko ok jak mi się objawy nijak nie łączą... 18 dc. Wyższych temperatur brak, właściwie to są najniższe z całego cyklu, śluz do wczoraj wodnisty, dzisiaj kremowy ale rozciąga się na ok 3cm (czyli ze w końcu jak mam go określić?) i jest go sporo, ale szyjka nisko i zamknięta (ewentualnie półotwarta (bo tu pewności nie mam) i bardziej twarda niż miękka. I moje pytanie brzmi-o co chodzi z tymi objawami?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
edwarda20 wrote:Ja czytałam, że około południa bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:25
-
JustynaG wrote:31dc - wyższych temperatur brak (poniżej 36,6), śluz miałam i wodnisty i rozciągliwy ale brakowało wzrostu temperatury.
Z tego co pamiętam, to przy metodzie angielskiej (jeśli mi się metody nie mylą) badamy przynajmniej 2 wskaźniki (np. śluz i temperaturę, ewentualnie szyjkę) i dopiero oba wskazują na owulację. Jeden jest mało wiarodajny.
Tak zgadza sie. Przy metodzie angielskiej bada sie conajmniej dwa wskaźniki dlatego nazywa sie wielowskaźnikowano dlatego ja czekam na ten skok a póki co mam-o 0.01 stopnia. Nie jest jeszcze tak zle czasowo ale jak tak dalej pójdzie zacznę myśleć o bezowulacyjnym...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -