X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację co z tą owulacją
Odpowiedz

co z tą owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Śluz płodny zauważyłam 28.03, 31.03 temperatura w pochwie wynosiła 36,8 gdzie normalnie przed owulacja miałam 36,4 36,5 myślałam,że to może owulacja,która według kalendarzyka powinna wystąpić 1.04, ale gdy dziś 2.04 zmierzyłam temperaturę wynosiła ona 36,5. Dlaczego tak nagle spadła, ostatnio kochałam się z moim partnerem 31.03 bo myślałam,że na następny dzień będzie owulacja, i nie wiem boję się,że owulacja nie wystąpi i moje starania w tym miesiącu przepadną,ponieważ z moim partnerem widzimy się dopiero w poniedziałek..

<3 <3
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś zmierzyłam o 8 i było 36,7 poszłam spać i zmierzyłam jeszcze raz o 10.30 było 37.0 myślicie,że owulacja już była?

<3 <3
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko cokolwiek powiedzieć, bo nawet nie masz wykresu. Można przypuszczać, że owu była, jeśli temp przez 3kolejne dni jest wyższa o ok 0,2stopnia od podstawowej. Temp mierzona po 7:30 jest niemiarodajna. Ja bez owulacji w ciągu dnia mam ok37stopni.

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ