Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację co z tą owulacją
Odpowiedz

co z tą owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Śluz płodny zauważyłam 28.03, 31.03 temperatura w pochwie wynosiła 36,8 gdzie normalnie przed owulacja miałam 36,4 36,5 myślałam,że to może owulacja,która według kalendarzyka powinna wystąpić 1.04, ale gdy dziś 2.04 zmierzyłam temperaturę wynosiła ona 36,5. Dlaczego tak nagle spadła, ostatnio kochałam się z moim partnerem 31.03 bo myślałam,że na następny dzień będzie owulacja, i nie wiem boję się,że owulacja nie wystąpi i moje starania w tym miesiącu przepadną,ponieważ z moim partnerem widzimy się dopiero w poniedziałek..

<3 <3
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś zmierzyłam o 8 i było 36,7 poszłam spać i zmierzyłam jeszcze raz o 10.30 było 37.0 myślicie,że owulacja już była?

<3 <3
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko cokolwiek powiedzieć, bo nawet nie masz wykresu. Można przypuszczać, że owu była, jeśli temp przez 3kolejne dni jest wyższa o ok 0,2stopnia od podstawowej. Temp mierzona po 7:30 jest niemiarodajna. Ja bez owulacji w ciągu dnia mam ok37stopni.

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ