Długo śluz płdny
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczyny miło Was widziec i pogadac. Słuchajcie mam problem może któraś z Was miała podobne objawy do moich i mogłaby coś doradzic. Wczoraj byłam u ginka i powiedział, że owulacji nie było i raczej nie będzie, bo jest mały pęcherzyk czyli ten cykl jest bezowulacyjny. Dziś pojawił się u mnie śluz rozciągliwy i dla jaj zrobiłam test owulacyjny. Wyszła druga kreska wyraźna może nie ciemniejsza od tej pierwszej ale taki sam kolor jak dla mnie pozytywny. Dlaczego miało by mi wzrosnąc lh skoro owulki ma nie byc? Może ktoś z Was miał coś podobnego? Z góry dziękuję za poradę pozdrawiam Was.
-
misia79 mim zdaniem moze poprostu jednak bedzie owulacja :)lekarze nigdy tak na 100% nie sa w stanie powiedziec dobrze np u mnie lekarz powiedzial ze w tamtym cyklu jest juz po owulacji a potem sie okazalo ze owulacje mialam dopiero za 10 dni wiec czasami oni poprostu sie nie znaja
-
anita może masz rację może tak jest zobaczymy będę obserwowac swoje ciało oczywiście tempka też nic na razie nie pokazuje. To taki lekarz niby z polecenia ale może faktycznie wszystkiego nie widzi Dzięki dziewczyny za poradę cieszę się że mogę liczyc czasem na Was tu na ovu pozdrawiam
-