Duphaston a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Felicja ja słyszałam ze duphaston nie blokuje owu przy 1-2 tabletkach na dobe. Wiec mysle ze Twoj lekarz nie naraza cie na zanik owulk.
Ja nigdy nie mialam tak dlugiego plamienia, az sie dzis zastanawialam czy to nie oznaka zagniezdzania zarodka. Testu nie mam wiec dzis nie zrobie
, ale jak jutro nie pojawi sie @ to testuje bo tylko o tym mysle i na niczym sie nie moge skupic.
Na dodatek od tygodnia jestem przeziebiona i tak sobie mysle se zazywalam fervex i adpiryne a gdyby to byla ciaza?
Ale skoro Felicja tez tak mialas i to wina progesteronu to u mniemoze byc podobnie. A w ktorym dniu najlepiej zbadac jego poziom? -
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/kiedy-najlepiej-zrobic-badanie-progesteronu,2230.html
tu masz wątek o progresteronie
mi lekarz powiedział ,że to az takiego znaczenia nie ma bo na wynikach podane są normy na konkretną faze cyklu , ja robilam w fazie lutealnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMandy wrote:
Ja nigdy nie mialam tak dlugiego plamienia, az sie dzis zastanawialam czy to nie oznaka zagniezdzania zarodka. Testu nie mam wiec dzis nie zrobie
, ale jak jutro nie pojawi sie @ to testuje bo tylko o tym mysle i na niczym sie nie moge skupic.
Na dodatek od tygodnia jestem przeziebiona i tak sobie mysle se zazywalam fervex i adpiryne a gdyby to byla ciaza?
Ale skoro Felicja tez tak mialas i to wina progesteronu to u mniemoze byc podobnie. A w ktorym dniu najlepiej zbadac jego poziom?
i jak? byłaś u lekarza ?
-
Mandy wrote:Bylam na badaniach i progesteron w 20 dniu cyklu wyszedl mi 1.75 dla normy 1.5-20.... bardzo niski...
-