Dzień owulacji a płeć dziecka
-
nick nieaktualny
-
Sleepyhead wrote:Ja zasłyszałam, że jeżeli owulacja z prawego jajnika to zazwyczaj dziewczynka a z lewego chłopak. ciekawe czy faktycznie coś w tym jest czy tylko mit. Jestem ciekaw Waszych spostrzeżeń
Mysle, ze mit. Ja mam prawy jajnik tylko i mam chlopaka 🤣
Niby plemiki meskie sa szybki a damskie bardziej wytrzymale wiec jesli np 3 dni przed owulacja bylo to wieksze szanse na dziewczynke ale to kwestia wielu rzeczyCappuccinoBoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli wrote:Mysle, ze mit. Ja mam prawy jajnik tylko i mam chlopaka 🤣
Niby plemiki meskie sa szybki a damskie bardziej wytrzymale wiec jesli np 3 dni przed owulacja bylo to wieksze szanse na dziewczynke ale to kwestia wielu rzeczy
Oczywiście nie zmienia to faktu, że najważniejsze by było zdrowe. Ja dalej z niecierpliwością czekam na swój cud -
Sleepyhead wrote:Właśnie dlatego pytałam o spostrzeżenia i fakty, bo jestem ciekawa tego jak się ma to do tego co usłyszałam oczywiście nie miałam na myśli wyniku 100% tylko przeważającą większość na dany jajnik. Znajoma z kolei potwierdziła że prawy i dziewczynka. Więc póki co jest 1-1
Oczywiście nie zmienia to faktu, że najważniejsze by było zdrowe. Ja dalej z niecierpliwością czekam na swój cud
Moja mama lubi zabobony i mówiła, że jak jest umiejscowione po prawej to chłopak, po lewej dziewczynka Z takich innych zabobonów to mi się sprawdziło,że kwaśne i ładna cera na chłopca a koleżanka opychała się w tym czasie słodkim i ją koszmarnie wysypało i była dziewczynka ale na "fioletowej" stronie jest podobny wątek o zabobonach i jest naprawdę przeróżnie można się pośmiać i powygłupiać się ale to nie ma większego znaczenia. -
Sleepyhead wrote:Ja zasłyszałam, że jeżeli owulacja z prawego jajnika to zazwyczaj dziewczynka a z lewego chłopak. ciekawe czy faktycznie coś w tym jest czy tylko mit. Jestem ciekaw Waszych spostrzeżeń
Jak czytam takie bzdury to opłakuje, że nie ma wychowania seksualnego w szkolach na normalnym poziomie -.-Ewa1984, Seli, Karolllla, boo123, Kingusia135 lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Plemniki meskie sa szybsze ale mnien wytrzymale. Plemniki zenskie sa w stanie przetrzymac w organizmie kobiety dluzej ale sa wolniejszs. Tak mowia ze jesli sex bedzie w dniu owulacji to meskie beda szybsze a jak sex dwa dni przed owu to meskie wygina a zenskie przetrwaja
-
nick nieaktualnyPromyk89 wrote:Płeć determinuje plemnik mężczyzny! (Tzn jego material genetyczny)
Jak czytam takie bzdury to opłakuje, że nie ma wychowania seksualnego w szkolach na normalnym poziomie -.- -
nick nieaktualny
-