Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jak rosły wam pęcherzyki z clo?
Odpowiedz

Jak rosły wam pęcherzyki z clo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2021, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak szybko rosły wam pecherzyki przy zażywaniu clo, ile ich było? Czy udało wam się zajść w ciąże przy takiej metodzie stymulacji, jeżeli tak to w którym cyklu ?

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja miałam trzy stymulacje-za każdym razem miałam.jeden dodatkowy pęcherzyk (czyli było ich dwa).szczerze to spodziewałam się ze będzie ich duuuzo więcej... Pęcherzyki rosły chyba w takim samym tempie jak przy naturalnym cyklu bo owu miałam w tych samych dniach co zawsze.
    Nam się niestety nie udało zajść ze stymulacja...
    Nadal czekamy na cud, ale narazie nie chce juz więcej stymulacji.
    Zmieniłam teraz lekarza i czekam na dalsze działania... pewnie jak się jeszcze z dwa cykle nie uda to inseminacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 14:46

• CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2021, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedz i trzymam kciuki 🍀🍀

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ