Monitor owulacji
-
A masz regularne cykle? Ja tez zaczęłam testowanie- cykle ostatnio 30-35 dni, teraz mam 12 dc i testy negatywne…
Dziś mam dziwne bóle jakby jajników wiec zrobię dziś test po pracy, może nie uroiłam sobie tego 😂👩🏼 29 l.
👱🏻♂️ 30 l.
💘10.2018
Cykle +/- 35 dni
Starania od 09/2022
NAC
Zioła Ojca Sroki nr 3
Olej z wiesiołka
Ovarin -
Sama się zastanawiam na tym monitorem- moja koleżanka bardzo poleca. Tylko zastanawia mnie czy on faktycznie dobrze wyznacza dni płodne.👩🏼 29 l.
👱🏻♂️ 30 l.
💘10.2018
Cykle +/- 35 dni
Starania od 09/2022
NAC
Zioła Ojca Sroki nr 3
Olej z wiesiołka
Ovarin -
Andzia93 wrote:Sama się zastanawiam na tym monitorem- moja koleżanka bardzo poleca. Tylko zastanawia mnie czy on faktycznie dobrze wyznacza dni płodne.
Właśnie moja koleżanka tez polecała i dlatego zdecydowałam się na zakup ☺️ Ja mam cykle regularne. Natomiast zdziwiło mnie ze już w 7 dc mam wysoki poziom. Zobaczymy co jutro pokaże monitor.
Mam zamiar zrobić dodatkowo test Clearblue fioletowy. Jestem ciekawa czy wyznaczy tak samo jak monitor.☺️
Pewnie zrób test. Może dziś wyjdzie pozytywny ☺️ -
Cześć Dziewczyny!
Ogólnie jestem nowa na forum, od kilku dobrych miesięcy przeglądam na forum co ciekawego mogę poradzić na sukcesywne zajście w ciążę.
Monitoring prowadze od sierpnia 2022...co miesiąc była owulacja, zawsze z 1 pecherzykiem dominującym..jednak dziecka brak
W lutym tego roku piłam zioła ojca sroki numer 3 i marzec okazał się dla mnie pechowy ...BEZOWULACYJNY!
lekarka zapisała mi lamette i mam brać od nowego cyklu.
Czasami nie mam sił z tej niemocy :C1️⃣8️⃣☘️
👱♀️ 27lat
🩹IO'24 = - 10kg
▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
👨🦰 29lat
❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1
12.2023 IUI ❌️
03.2024 IUI ⏸️🍀
Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447
02.04-Mamy❣️😍
16.04-1.6cm Dzidzionka👶🏻
08.05 4.0cm Słoneczka🌞
13.05 5.2cm Misia🐻❄️
NIFTY -niskie ryzyka 🫶🩵🫶
28.05-8.5cm Acrobaty🤸♂️
25.06- 234g Szczęścia 💖
23.07-500g Dinusia🦕
28.08-1035g 🦁
-
KarolinaAnastazja wrote:Cześć Dziewczyny!
Ogólnie jestem nowa na forum, od kilku dobrych miesięcy przeglądam na forum co ciekawego mogę poradzić na sukcesywne zajście w ciążę.
Monitoring prowadze od sierpnia 2022...co miesiąc była owulacja, zawsze z 1 pecherzykiem dominującym..jednak dziecka brak
W lutym tego roku piłam zioła ojca sroki numer 3 i marzec okazał się dla mnie pechowy ...BEZOWULACYJNY!
lekarka zapisała mi lamette i mam brać od nowego cyklu.
Czasami nie mam sił z tej niemocy :C
Ja w tym cyklu zaczęłam korzystać z monitora i jakie było moje zdziwienie jak 3 dni temu zobaczyłam 2 kreski na teście. Uwierz mi miałam to samo co ty, ale stwierdziłam ze będzie co będzie i przestałam się przejmować i jestem w ciąży. Nie wiem jak to się dalej potoczy bo to 4tc ale cieszę tym co jest.
Trzymam mocno kciuki i jestem pewna ze się uda 💚🍀
-