Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapciu nie strasz kiepskim samopoczuciem bo przede mna tez pregnyl i to podwójna dawka na dzien dobry mam dostac 10000tys j az sie boje co sie bedzie działo i jak dobrze pójdzie to bedzie mój pierwszy cykl z owulka ciekawe jak zareaguje mój organizm
-
no sama nie wiem caly dzien ziewam i normalnie podsypialam przed chwila na jakies 10minut , cyce sa jakies dziwne wrazliwe jak sie ruszac zaczynam , czytam ze to efekt pregnylu ze cycki moga piec ciazowo...
Oby pekl pecherzyjk bo sie normalnie zastrzele ehhh
Tempka jutrzejsza da juz podglad..Jeszcze zaczynam byc wrazliwa na zapachy..Na bank pregnyl bo to gonadotropina i tak moze dzialac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:41
-
Ehhh to tak moze zostac juz na kilka nastenpnych miesiecy ....Dawno nie pamietam takich odczuc
MAM NADZIEJE ZE TE OBJAWY SWIADCZA ZE ZACZYNA PREGNYL DZIALAC PODALAM GO PRAWIE 26GODZIN TEMU....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:40
-
Jak ja chce juz wzrost tempki wtedy to wrzucam na luz bo wiecej juz nic nie mozna..Dzis szlismy z malz przez miasto i szla laska z mala dziewuszka miala sliczna torebke przewieszona przez ramie kolo poltora ,2latka i nagle sie odwrocila za czyms a za moment pac na kolana...Az sie rozesmialismy z moim ze niunia sliczna...ja mowie fajnie jakbysmy mieli taka corunie , a on ze oczywiscie ze ebdziemy ja mieli bo juz sitko na dziewczynke ustawil hheheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:47
-
Dzisiaj napisałam maila do mojej gin z prośbą o wypisanie skierowania przed wizytą w klinice. Ze skierowaniem od niej mam 40% zniżki. Nie odpisywała mi cały dzień, aż przed 19 zadzwonili z recepcji, że mam do odbioru. I wiecie co? Dała mi 5 skierowań. Na jednym 17 badań od 1 do 3 dc. Drugie to dwa badania. I jeszcze trzy zupełnie puste do samodzielnego wypisania, jakby była potrzeba Jestem zaskoczona.
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
no suuuped Milcia z tymi badaniami:)
babeczka widzi pewnie jak się męczysz dlatego postanowiła Ci sprezentować ten pakiecik:)
KASIK ja miałam dokładnie to samo....cycki pobolewały już od połowy cyklu po pregnylu:) a z tymi objawami to tak jest właśnie:) wiem bo przechodziłam już kiszone ogórki i zupki chinskie;)
AGAAA kupiłam wczoraj mieszankę ziół ojca sroki 3:)
każde zioło osobno:) w domu wzięłam po jednej pełnej łyżce każdego zioła plus po pół łyżki niektórych ktorych miałobyć mniej i wymieszałam, proporcjonalnie i wyszło mi zielska na pewno na jakieś dwa tygodnie a tyle jeszcze tego zostało!!!
gdyby któraś była chętna odsprzedam połowę na pewno starczy na 3 miechy:)
wczoraj wypiłam pierwsze ziółka:) pyszne:) łagodne:)