Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam słychać u Was laseczki ja mam superowy okres od wczoraj od południa tylko jajniki bolą ale bólu miesiączkowego nie mam i dużo lżejsza jest ta @ wcale nie czuję jakbym ją miała, dziś 1 tabletka clo
mam nadzieję, że 7 usłyszę , że jajka są w odpowiedniej do tego dnia wielkości bo poprzedni cykl był straszny w 16 dc na 11 mm to maleństwa były ale może nadal rosną a hehe
-
Kurcze powiem Ci że zastanawiałam się nad tymi ziołami ale boję się trochę bo nic o nich nie wiem i nie wiem czy dla mnie są wskazane a jak biorę plastry i clo i luteinę to nie wiem czy powinnam je jeszcze brać
-
Dziewczyny jmam pytanie poratujcie dobra rada,,Od wczoraj przestaly bolec jajniki to dobry znak ale od wieczora mam silne bole podbrzusza srodek wzgorek łonowy
a dzis do tego czuje jakby lekkie skurcze w srodku tak sie rozchodza po calym podbrzuszu
-
nooo to koniecznie musiałabyś poczytać na ten temat, ja się wczoraj zagłębiłam trochę i się przekonałam....
no zobaczymy jak na mnie zadziałają...
w tym cyklu nie biorę żadnych leków na receptę i w przyszłym pewnie tez nie więc sobie pozwoliłam:)
u mnie dziś jeszcze nie wiem jaki okres, z nocy zeszlo tego duzo, brzuch mnie rano pobolewał dołem ale teraz już cisza....krew robi się żywa spowrotem, z małymi skrzepkami.
moja fl trwała krócej podejrzewam dlatego że nie brałam duphastonu. -
hahaha dobra:) bo mi tyle tego na bank nie potrzeba:) dziś zmieszam wszystko i taką gotową mieszankę sobie przesypię do jakiegoś papierowego worka:)
chyba że wolisz to do przyszłego miesiąca nie będę mieszała i jak się zdecydujesz to sama sobie w domu zmieszasz:) mi to obojętne:)
i jak się kupuje samemu to wychodzi o wiele taniej:) -
Kurcze nie pamiętam jak to z macicą ale chyba tak było bo przy sexie mi ona dokuczała w płodnych....więc to normalne:) nie martw się dziś lub jutro powinno przejść. nwłasciwie to u mnie przechodziło wraz z odbytą owulacją
-
u mnie sex nie wywolywal bolu juz wczoraj(przedwczoraj klulo)w jajnikach tylko macica nic nie bolala....
No i my na leniwca tak byle odbebnic sprawe wczoraj z cholernego prZYmusu i powiem ci ze bylismy wczoraj zgodni co do jednego ,ze mamy go dosc juz,dlatego dzis zero sexa nie ma opcji...
Nie moge sie porzadnie wyprostowac ,mam wrazenie ze cala mi chodzi na miesniach i pulsujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:49
-
kapturnica wrote:Dziewczyny jmam pytanie poratujcie dobra rada,,Od wczoraj przestaly bolec jajniki to dobry znak ale od wieczora mam silne bole podbrzusza srodek wzgorek łonowy
a dzis do tego czuje jakby lekkie skurcze w srodku tak sie rozchodza po calym podbrzuszu
spokojnie macica przygotowuje się do ewentualnego albo lepiej brzmi pewnego zagnieżdżeniato normalne więc luzik
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hahaha no to piknie Kacha:)
ale nie martw się u nas jest podobnie i tylko oboje czekamy aż się to skończy..
wiesz co?
bo mój chłop ma 4-5dni przed badaniem nie współżyć i wczoraj sobie hujowo obliczyłąm i nie było sexu!!!!
dziś on ma służbę i wróci jutro....jutro go zgwałcę ale wychodzi na to że abstynencji w takiej sytuacji będzie tylko 3.5 dnia.....ja się zastrzelę;/kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha dobra:) bo mi tyle tego na bank nie potrzeba:) dziś zmieszam wszystko i taką gotową mieszankę sobie przesypię do jakiegoś papierowego worka:)
chyba że wolisz to do przyszłego miesiąca nie będę mieszała i jak się zdecydujesz to sama sobie w domu zmieszasz:) mi to obojętne:)
i jak się kupuje samemu to wychodzi o wiele taniej:)
W kazdym razie trzymaj je dla mnie w obwodzie...
Kiedy zaczynalyscie brac dupka?? bo mi kazal zaczac2dni po pregnylu wiec wypadaloby jutro rano... -
Robotka1 wrote:hahaha no to piknie Kacha:)
ale nie martw się u nas jest podobnie i tylko oboje czekamy aż się to skończy..
wiesz co?
bo mój chłop ma 4-5dni przed badaniem nie współżyć i wczoraj sobie hujowo obliczyłąm i nie było sexu!!!!
dziś on ma służbę i wróci jutro....jutro go zgwałcę ale wychodzi na to że abstynencji w takiej sytuacji będzie tylko 3.5 dnia.....ja się zastrzelę;/