Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty ocipiejesz jak tyle będziesz czytać tak gadam ale sama już też wcześniej czytałam te strony spokojnie co ma być to będzie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hej
Dziewczyny przy ziołach Sroki ważne są proporcje. Kasia odmierzałaś każdego zioła tak jak w składzie?
Skład:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr
Bo właśnie właściwe pomieszanie i połączenie tych ziół przynosi efekt.
Kap widzę, że i Ty się do ziół przekonujesz w szoku jestem
-
aga.just wrote:hej
Dziewczyny przy ziołach Sroki ważne są proporcje. Kasia odmierzałaś każdego zioła tak jak w składzie?
Skład:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr
Bo właśnie właściwe pomieszanie i połączenie tych ziół przynosi efekt.
Kap widzę, że i Ty się do ziół przekonujesz w szoku jestem
Wiesz jak to jest co nas n8ie zabije to nas wzmocni
a nast cykl mam bez chlopa tto bede eksperymentowac na zywym organizmie a w kwietniu wroce do cloWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:43
-
tak AGA kupiłam opakowania po 50gr i po 40:) dziś zmieszam całą resztę a to co jest po 20gr po prostu dam połowę. mam wagę to sobie dodatkowo zważę
dziewczyny my moglibyśmy dowieźć to nasienie ale no w 40 minut a nie wiem do końca ile może podróżować takie nasionko.....jedni mówią że masz 30minut a inni że 1godzina..... autostradą to szybciutko byśmy byli.ale ja wolę nie ryzykować....chyba że podam mężowi tą propozycję i ewentualnie pozwolę mu zdecydować. najwyżej nam się nie uda i spróbujemy za kolejne 4 dni.
choc osobiście wolę żeby zrobił to na miejscukapturnica lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Biedaś Ty bez tego chłopa. Czym się zajmuje, że tak wyjeżdża?
Tak nast znow do obserwacji a w kwietniowym swiatecznym znow dzialanieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:45
-
kapturnica wrote:pracuje w Belgii jest stolarzem budowlanym wiec neistety co2miesiace sie widzimy Takie czasy
Tak nast znow do obserwacji a w kwietniowym swiatecznym znow dzialanie
oj marnie ale mój tez czasu swego pracował na wyjezdzie to był dla mnie kiepski czas aczkolwiek wynikneło z tego sporo plusów przekonał sie ze ja to własnie ta jedyna oswiadczył sie w maju a we wrzesniu wzielismy slub:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
No jeden pokoj mam caly w drzewie zrobiony my uwielbiamy taki styl ..I odnawiamy antyki dla swoicvh potrzeb kredensiki i takie tam, salon kombinujemy na styl staroswiecki
Mebelki moj kupuje w Belgii na wyprzedazach , l;udzie za grosze sie pozbywaja naprawde swietnych rzeczy , gosc nam przywozi to a pozniej w wolnym czasie to restaurujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:51
-
mi osobiście podoba się taki styl u kogoś ale sama zauważyłam , że styl nowoczesny bardziej do mnie przemawia lubię minimalizm lepiej się sprząta
-
dziewczyny a jakby tak....hm.....wyseksować się w dzień badania ale nie dopuścić do wytrysku.....potem wziać prysznic i jechać na takie badania? nie będzie to pomocne ??? w sensie że już będzie to podniecenie i sperma naprodukowana?