Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:on mi się nigdy nie przyznał że się masturbuje.....
gdybym wiedziała że to robi to na bank bym nie przezywała tego badania
ale ja nie wiem czy on to robi....temu mnie to stresuje....
a wątpie aby mi się przyznał....to taki krępujący temat..
nigdy nie było mi to potrzebne aż do teraz..... -
Ja bym nie kombinowała bo to straszny stres jak jest podniecony to norma że chce dojść a ty powiesz jakąś godzinkę to straszna męczarnia , wydaje mi się , że mało rozmawiacie na spokojnie wszystko obgadajcie a u mnie to nie jakiegoś tematu tabu jeśli chodzi o petting to też alternatywa jak okres jest mój nawet już sam by nie chciał się zaspokajać woli z moją pomocą jest lepsze doznanie ale jeśli chodzi o badanie to chyba facet musi iść sam a kobieta czeka ale co tam tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze poradzi sobie nie martw się jeśli zależy Wam na dzidzi to on wie, że starania muszą być po obu stronach to już dojrzałość i rozsądek musi szale przeważyć
-
Robotka1 wrote:on mi się nigdy nie przyznał że się masturbuje.....
gdybym wiedziała że to robi to na bank bym nie przezywała tego badania
ale ja nie wiem czy on to robi....temu mnie to stresuje....
a wątpie aby mi się przyznał....to taki krępujący temat..
nigdy nie było mi to potrzebne aż do teraz..... -
Moze zona wejsc z meze to na bank zeby pomoc
A co do rozmow nie kazdy chlop chce gadac na ten temat moj przez lata w tym temacie byl bardzo skryty i zbywal tematy seksowe i chyba dopiero ostatnie kilka miesiecy sie tak otworzyl bardziej....tak wiecej w ten temat brniemy,,,,Kwestia charakteru... -
Joanna0071 wrote:Ja bym nie kombinowała bo to straszny stres jak jest podniecony to norma że chce dojść a ty powiesz jakąś godzinkę to straszna męczarnia , wydaje mi się , że mało rozmawiacie na spokojnie wszystko obgadajcie a u mnie to nie jakiegoś tematu tabu jeśli chodzi o petting to też alternatywa jak okres jest mój nawet już sam by nie chciał się zaspokajać woli z moją pomocą jest lepsze doznanie ale jeśli chodzi o badanie to chyba facet musi iść sam a kobieta czeka ale co tam tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze poradzi sobie nie martw się jeśli zależy Wam na dzidzi to on wie, że starania muszą być po obu stronach to już dojrzałość i rozsądek musi szale przeważyć
-
dzięki Asia fajnie to napisałaś
masz rację mało o tym rozmawiamy.
nie wiem ale serio ja się nie tyle wstydzę co mam blokadę.
chciałabym żeby on po prostu poszedł na to badanie wrócił i powiedział że załatwione....
ja sobie nawet wolne biorę w pracy na wtorek....
no Asiu wiem że gdyby nie dziecko to w życiu by na takie badanie nie poszedł....
wczoraj się wygadał ze to przecież wstyd....
jutro musze z nim jeszcze pogadać i wytłumaczyć jak to wygląda....dziś się trochę doszkoliłam;) -
Robotka1 wrote:dzięki Asia fajnie to napisałaś
masz rację mało o tym rozmawiamy.
nie wiem ale serio ja się nie tyle wstydzę co mam blokadę.
chciałabym żeby on po prostu poszedł na to badanie wrócił i powiedział że załatwione....
ja sobie nawet wolne biorę w pracy na wtorek....
no Asiu wiem że gdyby nie dziecko to w życiu by na takie badanie nie poszedł....
wczoraj się wygadał ze to przecież wstyd....
jutro musze z nim jeszcze pogadać i wytłumaczyć jak to wygląda....dziś się trochę doszkoliłam;)
Ale ostatnio nadrabiamy jak nigdy..Mysle ze starania o dzidzia tak na niego wplynely , nawet jakis weselszy jest czulszy hmmm I jak mowie ze musze cie pomeczyc jeszcze to on ze dla jajeczka wszystko -
to dla niego okropny stres i musisz delikatnie z nim rozmawiać jak z dzieckiem które idzie pierwszy raz na szczepienie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj jak mam okres sie nie chyci mnie , ale loda nie odmowi, chociaz sam sie przyznal niedawno ze woli normalny seks niz francuza,
muszę z nim jutro porozmawiać, powiem mu jakie to dla mnie ważne i że zalezy mi na potomstwie. ale nie podejmę leczenia do puki się nie przebada bo żaden lekarz nie przepisze mi leków bez upewnienia się że z nasieniem jest wszystko dobrze.
jak będzie chciał pójdę z nim a jak nie to pójdę na spacer. moze zainwestuję mu w jakąś gazetkę na wypadek gdyby na miejscu nic nie było.
powiem żeby się nie stresował i nie spieszył, i wytłumacze że badanie jest bardzo dyskretne.....
-
nie używaj zwrotu mi zależy tylko nam dla mnie ważne tylko dla nas ważne to bardziej dociera do kopułki, że to wasza wspólna sprawa kolejny projekt
Mój to mówi do mnie ostatnio ty się nie dziw , że to tyle czasu trwa nasza córka musi być idealna trzeba nad ideałem dłużej popracować i od razu mi stres znika potrafi żartem załagodzić wiele bolączekkapturnica lubi tę wiadomość
-
hormony i u faceta się zmieniają po za tym więcej myśli i planuje w przyszłość często się nawet nie do tego nie przyznając tak samo przeżywają jak my tylko nie lubią tego okazywać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:a ja ten temat przemilcze nie wypowiadam sei na temat swojego uparciucha i madrali
I teraz czuje ze wspiera mnie w dazeniach naprawde i nawet jak beda niepowodzenia bedziemy w tym razem...Joanna0071 lubi tę wiadomość