X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo o to w tym wszystkim chodzi żeby w tym być razem od początku aż do końca :) razem tworzymy i razem wychowujemy z podziałem ról i obowiązków :) Ja wiem jak to jest nie mieć podziału i z wszystkim być sama 10 lat męczyłam się z toksycznym facetem i wiem co mówię jeśli na początku wsparcia nie ma to póżniej też go nie będzie dziecko nic nie zmieni

Madziara lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsza bolaczka mojego jest to ze jest skryty i z jednej strony mnie wspiera a z drugiej temat staran działa na niegi jak płachta na byka

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mógłby chociaż powiedzieć ci dlaczego tak jest żebyś zrozumiała go bo na tym Ci zależy mój rozmawia ze mną często kiedyś nawet spytał jak bym chciała wychować dziecko aby jakie było o ile da się to ukierunkować i o imiona mnie pytał ogólnie są takie momenty :) to dobrze bo wiem, że nie tylko ja o tym myślę nawet w pracy rozmawia z kolegami i podaje mi nazwiska lekarzy u których ich zony były :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia to mamy taki sam tym facetów!!!
    dziewczyny żeby nie było, ja nigdy nie mowię że to ja się staram itp bo to nawet nielogiczne. oboje się staramy i obojgu nam zalezy ale w bezpośredniej rozmowie jednak użyję słów jakie wymieniłam podkreślając przy tym że przecież i jemu również mocno zalezy. i tym samym MI zalezy aby się przebadał.
    dobra Trochę poczytałam, postaram się teraz uspokoić i nie denerwować....
    jakoś to będzie, nie on pierwszy i nie ostatni

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tak faceci to typ spod ciemnej gwiazdy z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziadek powtarzał - TYLKO SPOKÓJ MOŻE WAS URATOWAĆ i ja to teraz przytoczę :)

kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    mój dziadek powtarzał - TYLKO SPOKÓJ MOŻE WAS URATOWAĆ i ja to teraz przytoczę :)

tak jest wdech -wydech i juz błogi spokój :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurka wejdę z nim ściągnę ciuszki, wskoczę w jakiś gorsecik i od razu mu będzie raźniej:)

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek spokojnie on pojdzie ale musisz go tak motywowac zeby nie czul ze badanie jest ujma dla jego meskosci....Mysle ze to dlafaceta jest najgorsze , ze wstyd ze on facet 100%testosteronu moze miec problemy..Tak maja faceci w glowie....My znow jestesmy inne zrobimy wszystko dla celu , faceci ze wstydu niekoniecznie i nie dlatego ze nie chca dziecka , ale dlatego ze boja sie ze ich nasienie jest zle...
    Musisz sie zmotywowac i cykrowac mu przed i po badaniach...:D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!!!!!!!

Dostałam plamienia w 4 dniu brania dong quaia, nigdy nie miałam plamień po @ i nawet gdy była owulka blisko. Plissss! Jeśli Ci coś wiadomo to daj znać. Obudziałam się z temp. 35,1 i drżeniem całego ciała. Patrzę w toalecie a tu plamienie i porządny ból jajnika jakby urósł nagle. Dziewczyny jak coś wiecie piszcie, bo zgłupiałam. Po jakimś czasie ok. 30 minut ból jajnika ustał.

Donga wzięłam po ustaniu krwawienia i dziś jest 4 dzień a tu takie coś. Chyba dalej nie biorę :-( Dziś plamienie jest lekko brązowawe i tylko w środku. Szyjka jest wyżej ale nie sięgam. Przecież to niemożliwe, by tak szybko sie owulka miała pojawić.
    Zaraz wrzucę tu wykres. Proszę pomóżcie mi to ogarnąć :-/

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ja nie wiem, ale jest tu Koleżanka Agnieszka to na pewno Ci coś poradzi, a ile bierzesz tabletek na dzień? może warto zmniejszyć dawkę?
    KASIU o masz rację, trzeba cukrować i wspierać ile się da. ale wiesz jak się wspiera faceta twardziela? bardzo trudno....mój kulturysta, do tego żołnież zawodowy, taki typowy co odstrasza miną na kilometr na pierwszy rzut oka;) uwierz mi że to ciężkie, będę przy nim po prostu, powiem że jeśli chce pójdę z nim i już. przytulę jeśli będzie trzeba....
    ale nie ręczę za siebie jak sie wycofa albo jak się nie uda choć w przypadku tego drugiego nie mogę za żadne skarby wybuchnąć i okazać złości!!! ja to wiem.

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam po jednej kap[sułce, mniej się nie da :-)
    Normalnie się przeraziłam.

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem to mogła być owulka ale tylko monit to może potwierdzić ale jak plamisz to usg nie bardzo ci zrobią musisz czekać i obserwować siebie i tempkę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może za szybko wzięłam donga...a któraś z Was też go bierze? Dzięki za wsparcie. Wery nie ma, pewnie odpoczywa psychicznie a ja tu mam cykora.
    Odstawię donga, a w następnym cyklu wezmę później, nie będę się spieszyć. Nie miałam nigdy żadnych mięśniaków, nadżerek i innych takich przygód. Podbrzusze jest obolałe ale nie chcę wierzyć, że to już. Kurcze ale mam zagwozdkę. No i przepraszam, że tak wpadłam bez pukania.

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko JEJU wpadaj wpadaj:)
    kurde ja nie wiem ale spróbuj nie brać donga dziś i jutro.....i potem znów spróbuj a najlepiej to powinnaś iść na monitoring, bo możesz się przestymulowac nim przecież.
    ja czekam na przesyłkę i tez zamierzam brać najmniejsze dawki.

laseczki nagram mu odpowiedni filmik na komórke ahaaaaa:DDDD

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo widzisz kasia nagraj mu filmik , ja sie przyznam ze moj malz mial taki filmik tylko dla siebie na telefonie ukryty ze mna w roli glownej Jak pytalam go po co mu?to zawsze sie usmiechal ale ja wiem po co bylo potrzebne
    Co do donga rany straszna reakcja i chyba bym leciala do lekarzana usg bo kazde plamienie nie zwiazane z okresem jest do obserwacji
    Kasia uwazaj z tym dongiem coby nie zaszkodzic sobie i nie rozrypac gdzie cyklu bo to dosc silny jak widze ziolo-lek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:47

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja mu z neta nagram profesjonalny filmik:D
    ja mam okres więc na wygibasy mnie nie stać:P więc to mu musi wystarczyć:)
    hihi pare razy nagrywalismy siebie ale potem kasowaliśmy:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Może za szybko wzięłam donga...a któraś z Was też go bierze? Dzięki za wsparcie. Wery nie ma, pewnie odpoczywa psychicznie a ja tu mam cykora.
    Odstawię donga, a w następnym cyklu wezmę później, nie będę się spieszyć. Nie miałam nigdy żadnych mięśniaków, nadżerek i innych takich przygód. Podbrzusze jest obolałe ale nie chcę wierzyć, że to już. Kurcze ale mam zagwozdkę. No i przepraszam, że tak wpadłam bez pukania.
    nie przepraszaj wal jak w dym :) a serduszka masz to się nie martw :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Jeju ja nie wiem, ale jest tu Koleżanka Agnieszka to na pewno Ci coś poradzi, a ile bierzesz tabletek na dzień? może warto zmniejszyć dawkę?
    KASIU o masz rację, trzeba cukrować i wspierać ile się da. ale wiesz jak się wspiera faceta twardziela? bardzo trudno....mój kulturysta, do tego żołnież zawodowy, taki typowy co odstrasza miną na kilometr na pierwszy rzut oka;) uwierz mi że to ciężkie, będę przy nim po prostu, powiem że jeśli chce pójdę z nim i już. przytulę jeśli będzie trzeba....
    ale nie ręczę za siebie jak sie wycofa albo jak się nie uda choć w przypadku tego drugiego nie mogę za żadne skarby wybuchnąć i okazać złości!!! ja to wiem.
    dlatego ci napisalam ze on jest typ 100%testosteronu i nie dopuszcza do glowy ze cos z armia mogloby byc nie tak,,Jego egoo cierpi!!! Kurde kiedys czytala nie chce cie martwic ale ze wielu kulturystow ma problem z zanizona iloscia plemnikow przez ciezki wysilek fizyczny..Nie pisze ze kazdy ale ze ma znaczenie duzywysilek fizyczny rowniez u faceta na plodnosc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia ja mu z neta nagram profesjonalny filmik:D
    ja mam okres więc na wygibasy mnie nie stać:P więc to mu musi wystarczyć:)
    hihi pare razy nagrywalismy siebie ale potem kasowaliśmy:)
    haahahahahaah skad ja to znam...ale patrzyc na to nie moglam znaczy na siebie mnie to nie podniecalo wrecz na odwrot opadalo jak widzialam siebie ehh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ