X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no madziara doładnie 6 dni po owulce-tak mniej więcej mnie bolały, mówią że zazwyczaj wtedy następuje implantacja i być może od tego może boleć, że sie macica szykuje na ewentualne przyjęcie zarodka.

Kasia jeśli tak to przezywasz jak ja pogrzeb małej ostatnio to współczuję Ci ogromnie:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo szkoda pewnie wredna @ przyjdzie....zrobilam faworki ale jakis bardzo ochoty nie mam Na nie ...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jeśli tak to przezywasz jak ja pogrzeb małej ostatnio to współczuję Ci ogromnie:(

Pogrzeb malej ?!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam na pogrzebie córeczki mojej kuzynki-miała 1.5 roczku -złośliwy rak główki :(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze cale pol dnia w lozku chodzic nie moge tak mnie w srodku pika kluje i piecze...Nie wiem czy to normalne zeby az tak bolalo? moze wiecej tych jajek peklo??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Noo szkoda pewnie wredna @ przyjdzie....zrobilam faworki ale jakis bardzo ochoty nie mam Na nie ...:(
    niekoniecznie okres , zagniezdzenie jest miedzy 7-10dniem srednio wiecbyc moze to to!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia widze że nie najlepiej znosisz te wspomagacze :* będzie dobrze zobaczysz jeszcze chwileczkę wytrzymaj

lecę dziewczyny, mam zebranie w przedszkolu o 17;)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obys miala racje ....ale w Cuda nie wierze juz...kurcze nie przezylabym jak bym miala taka sytuacje !!! Kasia a Ty ktory dzien cyklu...moze porzadna owulka..!??

• martaaa24 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)dziś miałam mieć inseminację, alee lekarz stwierdził że jutro będzie lepiej
    1 monitoring 9dc- drobne, endo cienkie
    2 monitoring 12dc- po 10mm w każdym, endo 3mm
    3 monitoring 15dc- lewy 18mm, endo 7,5mm
    Przed trzecim monitoringiem zajadałam migdały i piłam jedną/dwie lampki wina półwytrawnego :)
    Jutro wreszcie ta inseminacja, pewnie jeszcze coś porośnie :)
    Jak myślicie że trzeci monitoring wygląda dobrze?

Pozdrawiam :)

Staramy się od września 2012...
    Styczeń HSG- niedrożny prawy
    28 Luty- 1 IUI - nie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze nie wyglada to zle..ja do inseminacji mialam w 14 dc 22 mm w nastepnej 13 dc 24 mm wiec troche wieksze endo 10 mm ..dwie Na peknietym pecherzyku jedna Na niepeknietym :)

powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:51

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Obys miala racje ....ale w Cuda nie wierze juz...kurcze nie przezylabym jak bym miala taka sytuacje !!! Kasia a Ty ktory dzien cyklu...moze porzadna owulka..!??
    ja jestem dzien po ovuu bylo 4jajka ale 2 dosc duze podalam sobie pregnyl i wczoraj peklo pewnie bo dzis tempka wzrosla,,,moze to tzw bol owulacyjny?hihiih a niech boli byle bylo ok..wstyd sie przyznac ze 2gie dziecko czlowiek planuje a nic nie pamieta jak bylo przy pieeszym dziecku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:02

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martaaa24 wrote:
    Witam dziewczyny :)dziś miałam mieć inseminację, alee lekarz stwierdził że jutro będzie lepiej
    1 monitoring 9dc- drobne, endo cienkie
    2 monitoring 12dc- po 10mm w każdym, endo 3mm
    3 monitoring 15dc- lewy 18mm, endo 7,5mm
    Przed trzecim monitoringiem zajadałam migdały i piłam jedną/dwie lampki wina półwytrawnego :)
    Jutro wreszcie ta inseminacja, pewnie jeszcze coś porośnie :)
    Jak myślicie że trzeci monitoring wygląda dobrze?

Pozdrawiam :)
    no na endo najlepsze wytrawne calkiem..Nie bede cie oszukiwac ze endo idealne bominimum powinno miec te8mm ale jestes blisko wiec nie jest zle napewno w porownaniu do endo 3mm..Badz dobrej mysli

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ja jestem dzien po ovuu bylo 4jajka ale 2 dosc duze podalam sobie pregnyl i wczoraj peklo pewnie bo dzis tempka wzrosla,,,moze to tzw bol owulacyjny?hihiih a niech boli byle bylo ok..wstyd sie przyznac ze 2gie dziecko czlowiek planuje a nic nie pamieta jak bylo przy pieeszym dziecku

to napewnoo OWULKA ...taki bol mam jak pekal pecherzyk ...wiec do dziela,...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak bylam w ciazy to objawow nie mialam jakis przenajmniej nie pamietam...bo w pierwszej ciazy wczesniej mialam cykle nieregularne z dlugimi przerwami ...i sie dow w 8 tyg ciazy ...a z druga wiedzialam ze jestem w 4 tyg ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoja droga byl by to prawdziwy Cud jak by mi sie udalo...w pon pilnowalam tygodniowego synka szwagierki Bo miala wizyte u gin ....taki sliczniutki...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    to napewnoo OWULKA ...taki bol mam jak pekal pecherzyk ...wiec do dziela,...
    mysle ze ovu byla wczoraj juz wtedy zaczelo podbrzusze bolec i rwac...a zaczynam juz zauwazac teraz ze sluz zaczyna sie bielszy robic,,,,4dni pod rzad serduszek bylo i dzis juz nie mam ani sil ani ochoty....
    mysle ze wystarczajaco...niech sie dzieje co ma sie dziac..Dzis juz kompletnie checi na sex nie mam...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja jak bylam w ciazy to objawow nie mialam jakis przenajmniej nie pamietam...bo w pierwszej ciazy wczesniej mialam cykle nieregularne z dlugimi przerwami ...i sie dow w 8 tyg ciazy ...a z druga wiedzialam ze jestem w 4 tyg ...
    ja sie dowiedzialam w 7tyg ale u mnie cycki piekly strasznie to byl 1szy ii najwazniejszy objaw

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A swoja droga byl by to prawdziwy Cud jak by mi sie udalo...w pon pilnowalam tygodniowego synka szwagierki Bo miala wizyte u gin ....taki sliczniutki...
    cuda sie zdarzaja gosia z forum pcos po prawie 4latach walki o 2gie dziecko w cyklu z clo w ktorym miala nie miec zadnego pecherzyka zaszla wlasnie w ciaze..Badz kochana dobrej mysli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moja lista badań wygląda następująco:
    mocz badanie ogólne
    morfologia krwi pełna
    PT (INR)
    APTT
    glukoza
    ALT
    AST
    TSH
    FSH
    LH
    testosteron
    testosteron wolny
    HBs antygen
    anty HBs
    ant HCV
    HIV Ag/Ab (Combo)
    VDRL
    estradiol
    prolaktyna
    progesteron
    ft3
    ft4
    antyTPO
    antyTG

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połowy nie wiem, o co chodzi.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ