Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no madziara doładnie 6 dni po owulce-tak mniej więcej mnie bolały, mówią że zazwyczaj wtedy następuje implantacja i być może od tego może boleć, że sie macica szykuje na ewentualne przyjęcie zarodka.
Kasia jeśli tak to przezywasz jak ja pogrzeb małej ostatnio to współczuję Ci ogromnie:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny :)dziś miałam mieć inseminację, alee lekarz stwierdził że jutro będzie lepiej
1 monitoring 9dc- drobne, endo cienkie
2 monitoring 12dc- po 10mm w każdym, endo 3mm
3 monitoring 15dc- lewy 18mm, endo 7,5mm
Przed trzecim monitoringiem zajadałam migdały i piłam jedną/dwie lampki wina półwytrawnego
Jutro wreszcie ta inseminacja, pewnie jeszcze coś porośnie
Jak myślicie że trzeci monitoring wygląda dobrze?
PozdrawiamStaramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Obys miala racje ....ale w Cuda nie wierze juz...kurcze nie przezylabym jak bym miala taka sytuacje !!! Kasia a Ty ktory dzien cyklu...moze porzadna owulka..!??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:02
-
martaaa24 wrote:Witam dziewczyny :)dziś miałam mieć inseminację, alee lekarz stwierdził że jutro będzie lepiej
1 monitoring 9dc- drobne, endo cienkie
2 monitoring 12dc- po 10mm w każdym, endo 3mm
3 monitoring 15dc- lewy 18mm, endo 7,5mm
Przed trzecim monitoringiem zajadałam migdały i piłam jedną/dwie lampki wina półwytrawnego
Jutro wreszcie ta inseminacja, pewnie jeszcze coś porośnie
Jak myślicie że trzeci monitoring wygląda dobrze?
Pozdrawiam -
nick nieaktualnykapturnica wrote:ja jestem dzien po ovuu bylo 4jajka ale 2 dosc duze podalam sobie pregnyl i wczoraj peklo pewnie bo dzis tempka wzrosla,,,moze to tzw bol owulacyjny?hihiih a niech boli byle bylo ok..wstyd sie przyznac ze 2gie dziecko czlowiek planuje a nic nie pamieta jak bylo przy pieeszym dziecku
to napewnoo OWULKA ...taki bol mam jak pekal pecherzyk ...wiec do dziela,... -
nick nieaktualnyJa jak bylam w ciazy to objawow nie mialam jakis przenajmniej nie pamietam...bo w pierwszej ciazy wczesniej mialam cykle nieregularne z dlugimi przerwami ...i sie dow w 8 tyg ciazy ...a z druga wiedzialam ze jestem w 4 tyg ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:to napewnoo OWULKA ...taki bol mam jak pekal pecherzyk ...wiec do dziela,...
mysle ze wystarczajaco...niech sie dzieje co ma sie dziac..Dzis juz kompletnie checi na sex nie mam... -
Madziara wrote:Ja jak bylam w ciazy to objawow nie mialam jakis przenajmniej nie pamietam...bo w pierwszej ciazy wczesniej mialam cykle nieregularne z dlugimi przerwami ...i sie dow w 8 tyg ciazy ...a z druga wiedzialam ze jestem w 4 tyg ...
-
Madziara wrote:A swoja droga byl by to prawdziwy Cud jak by mi sie udalo...w pon pilnowalam tygodniowego synka szwagierki Bo miala wizyte u gin ....taki sliczniutki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:31
-
Aga moja lista badań wygląda następująco:
mocz badanie ogólne
morfologia krwi pełna
PT (INR)
APTT
glukoza
ALT
AST
TSH
FSH