Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki wy moje kochane...jak samopoczucie w nowym dniu???Mnie wreszcie juz prawie nic nie boli czyli oznacza ze to co wczoraj odczuwalam musialo byc bolem owulacyjnym...Dobrze wiedziec na przyszlosc....
Takiej tempki nie mialam nigdy wiec ciesze sie ze dalo rade to osiagnac...Od dzis wlaczam dupka do akcji.. -
Witam wszystkie dziewczynki co tam u Was u mnie w sumie to nadal fajną @ mam w nocy wcale w dzień delikatnie dziś wcale ale może w dzień coś będzie więc plamienia zaznaczam. Nic mnie nie boli w tym cyklu clo mniej mi daje popalić może teraz zadziała poprawnie organizm może się nastawia na prawidłowe tory
-
Madziara wrote:Dziewczyny mam problem w prawej pachwinie wyczulam tak jak by dwa guzki...niby jak wezly ale wieksze niz one...kurcze ...czy ktotas ma takie kuleczki!?
-
w najgorszym wypadku tylko ten jeden a w najlepszym to jeszcze 14 marca ale marne szanse choć podejmę negocjacje z moim ginem żeby mnie przyjął bez rejestracji
-
Asiu moj robi tak ze przychodze na umowiony termin(lekarz nfz) a jak mam przyjsc nastepny raz kazuje schodzic na dol i mowic...lekarz kazal mnie zapisac na i data..i nie maja nic do gadania..Ja ide jutro po10mam wizyte...Ciekawe ile dni widac cialko zolte i plyn w zatoce...?jak dobrze licze to 3dni po owuli bede,,,
\
i jesio jedno pytanie on zobaczy na usg ile tycjajek peklo??czy one moga sie wchlonac do jutra same juz??Ciekawi mnie ile peklo jajek.. -
helooouu:)
AGUŚ doszła przesyłka wczoraj:D:D
mam zaczynać po miesiączce tak???
Kasia ciesze się że wszystko dobrze się układa
Asiek fajnie że masz niebolesną @
MAdziara też mi to na węzły chłonne wygląda
a ja na 11,20 do okulisty z młodą na kontrol lecę a na 17 ze sobą do ortodonty uff -
Kasiu w sumie to aż tak się nie znam ale wydaje mi się że nie zdążą się wchłonąć i będzie widać ile zostało a ile pękło
-
Joanna0071 wrote:Kasiu w sumie to aż tak się nie znam ale wydaje mi się że nie zdążą się wchłonąć i będzie widać ile zostało a ile pękło
-
kapturnica wrote:Nie podlamuj sie Kasiu....rozmawialas z mezem???
ogólnie mam dołek.....znowu czekanie, czekanie i czekanie.....
Kacha życzę Ci żebyś sobie "wpadła za pierwszym razem" bo to czekanie może człowieka wyprowadzić z równowagi -
no mój też się nastawiał ale cóż walczymy dalej a i Kasiu super komentarz mi dałaś pod wykresem pasi mi do nazwiska tak będę do @ strzelać hehehehe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:nie rozmawiałam.służbę mial , dziś się z nim dopiero zobacze ale cięzko widze tą rozmowę z mojej strony....ehh
ogólnie mam dołek.....znowu czekanie, czekanie i czekanie.....
Kacha życzę Ci żebyś sobie "wpadła za pierwszym razem" bo to czekanie może człowieka wyprowadzić z równowagi