Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam nadal wysoką ten cykl chyba będzie jeszcze cieplejszy od poprzedniego w tamtym na końcu miałam rekord 37,5 a w tym na początku mam powyżej 37 więc co będzie w drugiej fazie cyklu pewnie kolejne rekordy
-
no nie wiem Aguś a jaką dawkę polecasz? miej na uwadze że piję srokę na owulację już. myślałam o jednej dziennie ale....zupełnie nie wiem.
ehh Aguś wychodzi na to że ja bardziej przeżywam niż on....kamień z serca mi spadnie jak już będzie po badaniu, czekanie na wyniki to bedzie pryszcz -
wiek kiedy i gdzie resztą się zajmie to duży chłopiec jest może tylko gadać o tym nie lubi ja też bym nie chciała żeby mi facet tłumaczył jak wchodzić na helikopter i jak wyglada pobieranie cytologii
-
nieraz trzeba tylko krótko i na temat same fakty siłą nie zaciągniesz więc sposobem podejść trzeba
-
Kasik min. to 1x1, max to 4 dziennie, ale to nie więcej niż 4-5 dni można taką końską dawkę. Ja planuję przy Sroce 2x1 chyba do skoku. Chyba, że nie będę czuć jajek to może łyknę czasem trzecią.
Kasia - ale chłop wie, że ma badanie? Wie. Zgodził się? Zgodził. I pójdzie. Jestem tego pewna. Na pewno jest mu trudno, bo facet to facet. Ale kochana Ty się nie możesz denerwować. On nie może widzieć, że Ty się denerwujesz, martwisz i w niego nie wierzysz. Musisz być być silna i twarda. My babki zawsze musimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:06
-
Oj z tą twardością to są momenty , że i zmięknąć trzeba bo inaczej wybuchasz za późno jak już psychika nie daje rady dźwignąć ciężaru i do wybuchu za zwyczaj wystarczy drobiazg
-
Melduje się. Nie idę na betę, bo temperatura spadła. Szkoda tracić kasę, a czeka mnie spory wydatek z badaniami. Wczoraj jak się kładłam spać, to pojawił się śluz z krwią. Nie za dużo ale był. Założyłam nawet wkładkę na noc. Jeszcze nic nie poleciało, ale czuję, że to kwestia godzin.
-
W sumie to rzeczywiście spadła ale jak ja dostałam z wysoką to może Ty z niską nie dostaniesz
-
Aguś dziękuję
chyba zacznę od dawki 2x1 a potem spróbuję po dwóch dniach 3x1 i wtedy też udam się na monitoring pierwszy żeby zobaczyć czy zwiększyć dawkę na kolejne dwa dni czy zmniejszyć....
MĄŻ wie o badaniu, dopytywał ostatnio jak to ma wyglądać itp ale raczej tak drwiąco.....
myśle że pójdzie na to badanie ale zawsze jest obawa że się wycofa;)
a bo on twierdzi że nie zna nikogo kto się badał w ten sposób. no bo nikt mu się przecież nie przyzna-wiadomo.....
MILCIA no to ufff dobrze że wiesz na czym stoisz....