Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:mi jakoś szkoda na pistacje kasę wydawać takie to drogie holersywo a mam wrażenie, że uzależnia smakiem
-
grunt to wyluzować maleńka hehehe inaczej żyłka pęka
Pewnie , ze tak będzie lepiej ja lepiej się czuję w cyklu jeśli załatwię monit na kolejny wtedy luzik bo wiem , że na kolejny cykl też jest opcja nie teraz to później ale na pewno -
kapturnica wrote:u nas zajedwabiscie drogie ale mi malz wozi z belgii tam znow orzechy maja turcy i to w super cenach , wiec dlatego moge sobie na nie pozwolic...
o to masz superaście nie dziwie się, że takie przyrosty masz na takich mniamuśnych orzechach -
Joanna0071 wrote:przyrosty endo
Dzis sie juz czuje superr zero jakichkolwiek boli lekkie klucia ale to takie nic..
Wczoraj pol dnia chodzilam w pol zgieta tak mnie wsio bolalo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 11:44
-
kapturnica wrote:No teraz znow mam ciekawosc co jutro bedzie widoczne na usg....Dobrze ze ten gin na nfz bo latam co chwile i z kasy bym sie niezle szarpala...
-
hehe no to na 4 marca dużo wizyt mamy:D
laski właśnie zostaję babcią!!!! moja sunia rodzi:D własnie dostałam info od męża:D już są dwa;)
byłyśmy u okulistki, córa ma jeszcze nosić okularki ale być może z nowym rokim szkolnym ściągnie:)
no i zakupiłam mężowi Salfazin C i E w dawkach po 200mg:) nawet dał mi kasiorkę na to bo zawsze aptekę to ja okupujękapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:ja do mojego raz w miesiącu mogę się dostać taki ma fan club
dlatego ja już po jednej cicho licze że mnie do tego szpitala położy:) -
Robotka1 wrote:hehe no to na 4 marca dużo wizyt mamy:D
laski właśnie zostaję babcią!!!! moja sunia rodzi:D własnie dostałam info od męża:D już są dwa;)
byłyśmy u okulistki, córa ma jeszcze nosić okularki ale być może z nowym rokim szkolnym ściągnie:)
no i zakupiłam mężowi Salfazin C i E w dawkach po 200mg:) nawet dał mi kasiorkę na to bo zawsze aptekę to ja okupuję -
o ale ze mnie gapek a ja tyle czasu szukałam jak to zrobić żeby mój wykres był pod tym co piszę a to takie proste
-
MI pomagal wiesiol i siemie , balam sie ze ze sluzem bedzie problem ale nie widzialam zeby bylo go mniej , chyba nawet wiecej wiec clo mi tego nie uposledzaLO
Co do lekow widzisz??jak sam chce suplementy to dobry objaw...Ojj bedziesz matkowala szczenaiczkom dzies