Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mogę się wtrynić troche z pytaniem?Mam monitoring cyklu i dziś w 12 dc moje endo ma 6,5 mm w porywach 7 a pęcherzyk w jednym jajniku i tylko chyba ten jeden z tego co było widać wielkości 14,5mm testy owulacyjne negatywne na dzień dzisiejszy co o tym wyniku sądzicie?Owulacja do 4 dni powinna być chyba?
-
ANa spokojnie, może byc ale nie musi....ale około za 4 dni możesz już się spodziewać a najlepiej własnie Ci o tym powie monitoring. rób testy owulacyjne i ja np na ostatni monit poszła w dniu gdy test wyszedł pozytywny:) okazało się że rano pęcherzyk pękł
-
Ja bym kinia nie była w stanie umysłowo ogarnąć tego co ostatnio naskrobałyśmy:) ze 3 strony okej ale nie więcej bo mi się wiedza miesza:P
dziewczynki zmieniłam mężowi klinikę na badania wtorkowe:D jedziemy do krakowa:D
podobno ta w tarnowie to pożal się boże......
za to kraków super....
cena ta sama, dojazd podobny więc się nie zastanawiałam.
najważniejszy komfort psychiczny mojego sceptycznie nastawionego męża:P
ANA nie ma sprawy jak coś to pytaj a najlepiej pisz tu z nami to będziemy doradzały:)
Kinia a z Tobą co się dzieje, taka cisza że aż strach:) gdzie Ty się podziewałaś?? -
Ty sie zapytaj gdzie mnie nie było hihihihi...nie no zart dzis miałam troche tematów do ogarniecia do południa teraz jestem w pracy a ze cisza i spokój to moge sobie poklikac .U mnie nadal luzik jutro musze zadzwonic do gin umówic sie na pierwszy monitoring juz mysle czy pecholki rosna
-
O widzisz ijuz pozytywne wiadomosci skoro kraka zescie wybrali znaczy ze malz zaakceptowal sytuacje i poddal sie bez walki hihihhi
Kasiek musi byc dobrze...Ja mam wahania nastroju straszne po tym pregnylu, jakos tak dziwnie chwile wesola chwile smutas ze mnie... -
Kaśka ale ja sama mu ją zmieniłam, on jeszcze nie wie-dziś się dowie:D:D haha
nie no jutro idzie na dorobek i mówił że musi na leki i badania zarobić
zresztą on ogólnie się zgodził ale ja rezerwę trzymam czy mu nie odbije;)
KASIU ja mam dziś to samo, rano mi się płakać chciało a w południe już banan na buzi:) ale ui mnie to na pewno nie pregnyl:D -
Robotka1 wrote:Kaśka ale ja sama mu ją zmieniłam, on jeszcze nie wie-dziś się dowie:D:D haha
nie no jutro idzie na dorobek i mówił że musi na leki i badania zarobić
zresztą on ogólnie się zgodził ale ja rezerwę trzymam czy mu nie odbije;)
KASIU ja mam dziś to samo, rano mi się płakać chciało a w południe już banan na buzi:) ale ui mnie to na pewno nie pregnyl:D -
kapturnica wrote:pekna napewno ja jestem podatna na torbiele bo u mnie nie pekaja same a dawka 5000 pregnylu wg moich obserwacji po30godzinach spowodowala pekniecie....
no moje własnie tez na samym clo nie pekały i teraz pregnyl dodatkowo tylko zaczynam sie troszke bac tej dawki uderzeniowej