X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wkrecam sobie jazd rzadnych bo i tak konczy sie @ ale to mi przeszkadza i dziwnie jakby mi ktos ciezarki na jajniki polozyl...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam bólw w pachwinie
    Dziewczyny mam phtanie czy od 19 do 19:20 clo popite wodą mogło choć częściowo się wchłonąć bo wymiotowałam masakra po kolacji musiałam bieć na pks w nerwach po syna i mnie skreciło jak wrócilismy

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa mam po tabletce 4 h trzeba czasu na wchłoniecie :-(

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dupa mam po tabletce 4 h trzeba czasu na wchłoniecie :-(
    wzielas nastepna???? moze wezz a pozniej lekarzowi powiesz ze wzielas kolejna bo wymiotowalas Asiu.,,,tibie raczej niewskazane zebysominela lek skoro ciezko reagujesz na niego

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze cos moglo sie wchlonac ...ale to nie przeszkodzi bardzo kiedys zapomnialam o tabletce mialam stresujacy dzien i usnelam a pecherzyk byl piekny duzy !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w lozku na boku wtedy mnie mniej ciagnie...gin zazartowal ze macica sie rozciaga ....a ja juz to widze...chyba ide spac bo dziwnie sie czuje!!!

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zła jestem ale chyba następną wezme rano co ma być to bedzie ide spac laseczki bo słaba jestem :-) slodkich snów :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak rano ...bierz normalnie ...chyba ze klejne bedziesz rano brala .... Nie widze na twoim wykresie tego leku ale domyslam sie ze to byla druga tabletka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 22:14

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clo biorę po 2 tabletki dziennie wzięłam rano normalnie kolejną

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was laski u mnie jajniki zaczynają batalię a tak po za tym to ok lecę na targ i do miasta potem kupa roboty w domu jak znajdę chwilę to zaglądnę buziaki :)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zaraz do gina na badanie pozniej jakies zakupy i moze cos sie kolo domu pokrece i porobie../.
    jest tak pieknie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)ale wam dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy w domkach porzadki zakupy a ja w pracy moge co najwyzej isc do bufetu hehe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ty masz takiego syna duzego, myslalam ze tylko ja jestem stara dup...hehe oczywiscie ...bo czytam tu 22 tu 24 i mlodsze a tu blizej 30 ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 10:07

• pysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) wrocilam od gina ; pecherzyk 18,9 mm endo : 11.2 mm , chyba jest dobrze co ? myslicie ze serduszkowac juz ? wogole moj gin mowi ze trzeba codziennie jak si wejdzie w faze plodnosci, znowu wczesniejszy mi mowil ze trzeba zrobic pare dni przerwy a ten znowu ze tomit, ze plemnikow moze jest i mniej ale sa bardziej sprawne i lepiej codziennie sie kochac..

iwcia77 lubi tę wiadomość

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Kasia ty masz takiego syna duzego, myslalam ze tylko ja jestem stara dup...hehe oczywiscie ...bo czytam tu 22 tu 24 i mlodsze a tu blizej 30 ;(
    No ja tez stara du...pa i starsza niz ty hiihihhi na karku 34juz....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak dzis wyglada moj stan....
    wg usg na prawym jajniku pecherzyk 15mm , na lewym 2widoczne jeden na 15mm drugi az 35mm(torbielka) trzeciego nie ma,,,,, widoczny plynw zatoce douglasa uwidocznione naczynka krwionosne po pecherzyku ale niewidoczne cialko zolte Wg lekarza torbiel moze go zaslaniac..
    Reasumujac sytuacje- wg lekarza ovu byla , mam brac duphaston 10dni by podtrzymac ewentualna ciaze jak i pomoc wchlonac sie torbieli... , potem odstawic zrobic test ciazowy(12marca) i bez wzgl na wynik przyjsc 19marca na wizyte..
    Wiem ze teraz pozostaje mi tylko czekac co ma byc to bedzie.. , ale potwierdzaja sie moje rpzypuszczenia ze laparo jest wskazana, pecherzyki maja problem z pekaniem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie "emerytki i rencistki " :D :D, podniose was na duchu , bo ja w tym roku 37 lat skoncze i staram sie o pierwsze dzieko :), wiec jesli uda mi sie zajsc w ciaze to moje dziecko bedzie mialo 2 w 1 tzn mame i babcie w jednym :D

w piatek 4 usg- wykazalo endo 8.6mm i ze pecherzyk zostal wydalony.
    " kokoszenie " bylo w dobrym czasie. dostalam progesteron dowcipnie :) i mam na nim jechac czy bede czy nie bede w ciazy. tymczasem bede dobrej mysli :)
    zycze wam milej soboty.

kapturnica lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    hej :) wrocilam od gina ; pecherzyk 18,9 mm endo : 11.2 mm , chyba jest dobrze co ? myslicie ze serduszkowac juz ? wogole moj gin mowi ze trzeba codziennie jak si wejdzie w faze plodnosci, znowu wczesniejszy mi mowil ze trzeba zrobic pare dni przerwy a ten znowu ze tomit, ze plemnikow moze jest i mniej ale sa bardziej sprawne i lepiej codziennie sie kochac..

kokosic sie koniecznie! Moj ginex zalecilby ci amore na recepte :od dzis wieczora przez nastepne 2 dni :) powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziewczyny ciesze sie waszym szczesciem..oby kazdej sie udalo ..ja dziwnie sie czuje...bol w dole brzucha i pachwin jestem 4 dni przed @ i nigdy nie mialam tak i zgaga :)))

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ