Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez miałam bólw w pachwinie
Dziewczyny mam phtanie czy od 19 do 19:20 clo popite wodą mogło choć częściowo się wchłonąć bo wymiotowałam masakra po kolacji musiałam bieć na pks w nerwach po syna i mnie skreciło jak wrócilismy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze zła jestem ale chyba następną wezme rano co ma być to bedzie ide spac laseczki bo słaba jestem
slodkich snów
-
nick nieaktualny
-
Witam Was laski u mnie jajniki zaczynają batalię a tak po za tym to ok lecę na targ i do miasta potem kupa roboty w domu jak znajdę chwilę to zaglądnę buziaki
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
wrocilam od gina ; pecherzyk 18,9 mm endo : 11.2 mm , chyba jest dobrze co ? myslicie ze serduszkowac juz ? wogole moj gin mowi ze trzeba codziennie jak si wejdzie w faze plodnosci, znowu wczesniejszy mi mowil ze trzeba zrobic pare dni przerwy a ten znowu ze tomit, ze plemnikow moze jest i mniej ale sa bardziej sprawne i lepiej codziennie sie kochac..
iwcia77 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
I tak dzis wyglada moj stan....
wg usg na prawym jajniku pecherzyk 15mm , na lewym 2widoczne jeden na 15mm drugi az 35mm(torbielka) trzeciego nie ma,,,,, widoczny plynw zatoce douglasa uwidocznione naczynka krwionosne po pecherzyku ale niewidoczne cialko zolte Wg lekarza torbiel moze go zaslaniac..
Reasumujac sytuacje- wg lekarza ovu byla , mam brac duphaston 10dni by podtrzymac ewentualna ciaze jak i pomoc wchlonac sie torbieli... , potem odstawic zrobic test ciazowy(12marca) i bez wzgl na wynik przyjsc 19marca na wizyte..
Wiem ze teraz pozostaje mi tylko czekac co ma byc to bedzie.. , ale potwierdzaja sie moje rpzypuszczenia ze laparo jest wskazana, pecherzyki maja problem z pekaniem -
Witam wszystkie "emerytki i rencistki "
, podniose was na duchu , bo ja w tym roku 37 lat skoncze i staram sie o pierwsze dzieko
, wiec jesli uda mi sie zajsc w ciaze to moje dziecko bedzie mialo 2 w 1 tzn mame i babcie w jednym
w piatek 4 usg- wykazalo endo 8.6mm i ze pecherzyk zostal wydalony.
" kokoszenie " bylo w dobrym czasie. dostalam progesteron dowcipniei mam na nim jechac czy bede czy nie bede w ciazy. tymczasem bede dobrej mysli
zycze wam milej soboty.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:hej
wrocilam od gina ; pecherzyk 18,9 mm endo : 11.2 mm , chyba jest dobrze co ? myslicie ze serduszkowac juz ? wogole moj gin mowi ze trzeba codziennie jak si wejdzie w faze plodnosci, znowu wczesniejszy mi mowil ze trzeba zrobic pare dni przerwy a ten znowu ze tomit, ze plemnikow moze jest i mniej ale sa bardziej sprawne i lepiej codziennie sie kochac..
kokosic sie koniecznie! Moj ginex zalecilby ci amore na recepte :od dzis wieczora przez nastepne 2 dnipowodzenia
-
nick nieaktualny