Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ale tu chodzi o ciaze....a Twoje tsh jest niziutko.Kurde mysalam ze gorsza jest niedoczynnosc w ciazy niz nadczynnosc a tu jedno i drugie nieleczone ma takie skutki uboczne..Slyszalam ze idziesz na biopsje..moze to ten guzek powoduje u ciebie takie niskie tsh...
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Moze to po pregnylu jak spada hcg ...ja na dupku czulam sie dobrze tylko po pregnylu bole glowy byly do 4 dni od podania moze 5
-
Aj no i jak dzisiejsza temp potrzebna mi wiarygodna, to ni jak ona taką nie jest. Poszliśmy spać po 2. Budziłam się kilka razy. Pierwszy pomiar 36.93, potem każdy niższy:36.91, 36.87, potem 36.90. Wpisałam najniższą, co by niepotrzebnie oko nie cieszyć ładnym wykresem. Nadziei coraz mniej. Ech..
-
Witam was dziewcyny:-)
Kasiu najważniejsze,że ovu było teraz tylko czekamy jestm dobrej myśli:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey jak wam czas mija....mnie kluja jajniki ale lekko ...wg moich normalnych cykli bez Clo mam co 24 dni @ wiec jutro...sama nie wiem mam mieszane uczucia co do tego ...z jednej strony wierze ze sie udalo i to mocno a z drugiej juz po tym wszystkim moje nadzieje opadly....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:26
-
nick nieaktualny