Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ale ten na bank nie jest bez owulki...wiec minimum 10dni powinno byc zobaczysz jutro jak bedzie na razie masz jak widze maly spadek w 9dniu , tak jakby wydzielanie progesteronu sie zmniejszalo , ale moze odbije..Badalas sobie kiedy poziom progesteronu?
badalam i w normie ...meza wyniki tez tylko ja mam hiperprolaktynemie...juz koszmar jest ....brzuch mnie troche boi...raz lewy raz prawy ale rzadnych boli piersi troche sutki wrazliwe...i jeszcze z temp jest wysoka a dopiero w dniu okresu leci w dol!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki! Oczekuje owulacji jak wy.
Madziu dzis po histeroskopii i droznosci zyje choc jestem śpiąca po znieczuleniu:)
Wszystko mam drozne. Macice ponoc sliczna. Nic tylko czekac na maly cud.
Dzis 8dc, oczywiscie w jajnikach duzo cystek, jeden pecherzyk 12mm-moze z niego jakas owulka bedzie. Bardzo bym chciala choc owulacje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Kapturku.....skąd pomysl na ovufriend przy 1 miesiącu staran?
Ja gdybym nie poronila i nie przezyla stresu to watpie ze zalogowalabym sie tu szybciej niz po pol roku starań
, niedoczynnosc i hashi stwierdzone poltora miesiaca temu....
i mam karte historii bogata z resekcja jajnikow wlacznie i torbiela wiec wiem ze samemu moglabym starac sie i guZik a lata lecaAnko lubi tę wiadomość