Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My w ts wakacje może gdzieś ruszymy teraz mykam spać a i pamiętaj, że nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski a ja z moją juniorką wczoraj na zmianę na kibelku siedziałyśmy....jakas żołądkowa grypa nas wzięła...
młoda dziś okej za to ja umieram....brzuch mnie boli....
gdyby nie to że młoda też chorowała pomyślałbym ze to przez donga.
strasznie mnie boli w lewym boku;/
jutro stresujący dzień-badanie męża. zgodził się łatwiej niż mi się wydawało. powiedziałam dlaczego zmieniłam na klinikę i jest okej.
Kasiu zmarł Ci dziadziu???
dziewczynki nie jestem wam w stanie odpisać bo za dużo nadrabiałam i mi się wszystko pomieszało:) -
Robotka1 wrote:laski a ja z moją juniorką wczoraj na zmianę na kibelku siedziałyśmy....jakas żołądkowa grypa nas wzięła...
młoda dziś okej za to ja umieram....brzuch mnie boli....
gdyby nie to że młoda też chorowała pomyślałbym ze to przez donga.
strasznie mnie boli w lewym boku;/
jutro stresujący dzień-badanie męża. zgodził się łatwiej niż mi się wydawało. powiedziałam dlaczego zmieniłam na klinikę i jest okej.
Kasiu zmarł Ci dziadziu???
dziewczynki nie jestem wam w stanie odpisać bo za dużo nadrabiałam i mi się wszystko pomieszało:)
Tak Kasia zmarl moj jedyny dziadek , ale byl juz bardzo chory terminalna faza raka pluc i meczyl sie strasznieto mimo ze jest smutno to wiem ze sie juz nie meczy..W srode musze jechac na pogrzeb -
Joanna0071 wrote:Współczuję, kurcze starczy ju'z pogrzebów czas na narodziny:-)
Byl dla mnie bardzo wazny...w sumie zastepowal mi ojca ,(ktory mimo ze byl, jest i pewnie jeszcze pozyje dlugo to cale zycie byl...nie skoncze kim)
Bedzie mi go strasznie brakowac.... -
nick nieaktualnyAga.just i Robotka trzymam kciuki za badania mężów. Sama bylam zdziwiona ze moj M.tak chetnie poddal sie tym badaniom 2 m temu. Chyba nie doceniamy tych naszych mezczyzn:)
Ja oczekuje owulki. Prawie 3 miesiace sie nie staraliśmy wiec jestem podekscytowana. Oby w jajnikach pecherzyki rosly!!! -
Na pewno ma układy i Ci pomoże . I nie bój się mieć nadzieji musisz ją mieć to naturalne w drugiej fazie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kap nie wiem czy brać dupka jeszcze dziś? Czy odstawiać? Kurcze na betę nie chce iść - daleko mam. Czy poczekać do jutra i jeszcze brać? Chociaż w sumie jeden dzień bez dupka tak czy siak by nie zrobił różnicy chyba?
edit. widze ze wzielas 10dni to odstaw i jak okres nie przyjdzie za2dni zrob znow test , a na bete szkoda kasy latac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 09:58