Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:nooo Kasia ja leczenia nie odpuszczę szczególnie że bez wspomagania też owu nie mam....
u mnie też rezerwa jajnikowa ładna z tego co gin mówił mi na pierwszym usg. też brałam chwilę antyki ale to już dawno.Carolajna1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja uważam ze kolezanka powyzej moze jednak powinnam wziac jeden czy dwa dupki więcej. Ja kiedys mialam niby cykl bezowulacyjny. Nie staralismy sie jeszcze, ale bralam dupka i odstawialam by wywolac miesiaczke. I tak sobie odstawilam dupka a okresu ni ma...okazalo sie ze wczesna ciaza wiec szybki zaczelam jesc dupka bo niski progesteron ale tydzien pozniej, czyli w 6tygodniu jakos dostalam krwawien. Uwazam ze 2 dni dluzej brania tego leku nic nie zmienia a chociaż jest szansa testem ciaze wykryć!
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Oby..ja to nie nastawiam sie ani tak czekac tylko
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Kapturnica ale ty masz juz dziecko prawda? Czy zle kojarze?
No u mnie owu byla 2 razy w ciagu pol roku:( -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:moze i teraz sie uda ;!!!
I tak sie chacham ze owulka byla takiej tempki to ja nie pamietam u siebie , od listopada wyzej 36.5 mi nie szla...3cykle byly jałowe bez owu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:33
-
U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
ale tak tęskniłam za wami że jestem:) -
Robotka1 wrote:Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
ale tak tęskniłam za wami że jestem:) -
Milcia wrote:U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.
-
kapturnica wrote:to superr tylko sie cieszyc , mi to raczej sie kochana wydaje ze nie masz problemow z plodnoscia , ale z tym ze celowalas nie w te dni co powinnas zdajac sie na stereotyp ze owu w 14dniu.... a owu u ciebie jest pozne....Celuj blizej ostatniej owu i zobaczysz dlugo na efekty nie bedziesz musiala czekac ...
noo KAsia to mamy odwrotnie w takim razie:) ale oprócz tego że się z wami związałam emocjonalnie to zawsze tu znajdę odpowiedź na moje pytanie a to też przyciąga:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)
aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/ -
Robotka1 wrote:ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)
aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:48