X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nooo Kasia ja leczenia nie odpuszczę szczególnie że bez wspomagania też owu nie mam....
    u mnie też rezerwa jajnikowa ładna z tego co gin mówił mi na pierwszym usg. też brałam chwilę antyki ale to już dawno.
    No ja ani owu ani pekania ehheheh...ale mam cicha nadzieje ze jakos z lekami wymecze jakiegos dziabąga...A czas neistety goni :(

Carolajna1989 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uważam ze kolezanka powyzej moze jednak powinnam wziac jeden czy dwa dupki więcej. Ja kiedys mialam niby cykl bezowulacyjny. Nie staralismy sie jeszcze, ale bralam dupka i odstawialam by wywolac miesiaczke. I tak sobie odstawilam dupka a okresu ni ma...okazalo sie ze wczesna ciaza wiec szybki zaczelam jesc dupka bo niski progesteron ale tydzien pozniej, czyli w 6tygodniu jakos dostalam krwawien. Uwazam ze 2 dni dluzej brania tego leku nic nie zmienia a chociaż jest szansa testem ciaze wykryć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica ale ty masz juz dziecko prawda? Czy zle kojarze?
    No u mnie owu byla 2 razy w ciagu pol roku:(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Oby..ja to nie nastawiam sie ani tak czekac tylko
    ja mam cicha nadzieje na laparo bo juz keidys resekcja dala u mnie super efekt zaczelam miec wlasne owulacje i pekanie jajek....I w naturalnym cyklu bez wspomagaczy zaszlam w ciaze..Wiec trzymam tego sie jak kola ratunkowego :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak u mnie !!! Tylko,3 i dzieki clo
    ...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Kapturnica ale ty masz juz dziecko prawda? Czy zle kojarze?
    No u mnie owu byla 2 razy w ciagu pol roku:(
    Tak mam :) i dlatego ze owu u mie moze tez byc tak rzadka nie czekam na samo cudowne uleczenie bo wiem ze mozliwosc owulki mam tylko dzieki medycynie....A wiem ze nie mam czasu na czekanie na owulacje w nieskonczonosc dlatego plan dzialania musi byc ...teraz , kwiecien i ejsli brak ciazy w lipcu laparo , kauteryzacja jajnikow i droznosc za jednym zamachem..a pozniej podglad czy wraca wlasna plodnosc , a jak nie to clo na rosniecie jajcow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap !!;
    moze i teraz sie uda ;!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:30

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    moze i teraz sie uda ;!!!
    Bylby cud nad rzeka Ropa 0laughing.gifjesli by zlapalo za 1szym rtazem chociaz wiem ze to jest i nie jest reaLNE NA DWOJE BAbka wrozyla..Owulka wymeczona byla , serducha w czas tez..teraz czekanie na wyniki :)
    I tak sie chacham ze owulka byla takiej tempki to ja nie pamietam u siebie , od listopada wyzej 36.5 mi nie szla...3cykle byly jałowe bez owu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
    przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
    ale tak tęskniłam za wami że jestem:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
    przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
    ale tak tęskniłam za wami że jestem:)
    Mi na odwrot pobyt na forum pozwala odreagowac jakos....Chyba mi latwiej czekac na nieuniknione.....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.
    to superr tylko sie cieszyc , mi to raczej sie kochana wydaje ze nie masz problemow z plodnoscia , ale z tym ze celowalas nie w te dni co powinnas zdajac sie na stereotyp ze owu w 14dniu.... a owu u ciebie jest pozne....Celuj blizej ostatniej owu i zobaczysz dlugo na efekty nie bedziesz musiala czekac ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to superr tylko sie cieszyc , mi to raczej sie kochana wydaje ze nie masz problemow z plodnoscia , ale z tym ze celowalas nie w te dni co powinnas zdajac sie na stereotyp ze owu w 14dniu.... a owu u ciebie jest pozne....Celuj blizej ostatniej owu i zobaczysz dlugo na efekty nie bedziesz musiala czekac ...
    hehe budujący post:) masz mnie tak pocieszać jak mi się udawać nie bedzie:D:D
    noo KAsia to mamy odwrotnie w takim razie:) ale oprócz tego że się z wami związałam emocjonalnie to zawsze tu znajdę odpowiedź na moje pytanie a to też przyciąga:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie bede cie pocieszac bo niedlugo bedziesz rzygal;a dalej niz widziala dzieki zaciazeniu 04icon_rotfl.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem przy cieciu cesarskim ...kobieta lat 30 alkoholiczka pijaca w ciazy...dziecko 2 kg nie prowadzona przez nikogo Na lekarzy oko 34 tydzien ...a ja ryk !!

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)

aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną:P sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy co to będzie. Ja się tylko dziwię, że na tych monitoringach niby ta owulacja była. No ale było minęło. Teraz czas na nowe dobre wieści.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)

aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną:P sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/
    miga ci wtedy koperta przy wiadomosci ciołku hihihi04icon_rotfl.gif znalazlam co szukalam poszlo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:48

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha miga ale zawsze miga jak sie przeskakuje ze strony na stronę.....i to myli....jeszcze żeby sie na czerwono zaśmieciła albo co....a tu dupa:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam dziewczynki po zakupy, po mlodego pod szkole , a pozniej znow do mamuski wience musze isc zamowic :( buziolki dla Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ