X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nooo Kasia ja leczenia nie odpuszczę szczególnie że bez wspomagania też owu nie mam....
    u mnie też rezerwa jajnikowa ładna z tego co gin mówił mi na pierwszym usg. też brałam chwilę antyki ale to już dawno.
    No ja ani owu ani pekania ehheheh...ale mam cicha nadzieje ze jakos z lekami wymecze jakiegos dziabąga...A czas neistety goni :(

Carolajna1989 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uważam ze kolezanka powyzej moze jednak powinnam wziac jeden czy dwa dupki więcej. Ja kiedys mialam niby cykl bezowulacyjny. Nie staralismy sie jeszcze, ale bralam dupka i odstawialam by wywolac miesiaczke. I tak sobie odstawilam dupka a okresu ni ma...okazalo sie ze wczesna ciaza wiec szybki zaczelam jesc dupka bo niski progesteron ale tydzien pozniej, czyli w 6tygodniu jakos dostalam krwawien. Uwazam ze 2 dni dluzej brania tego leku nic nie zmienia a chociaż jest szansa testem ciaze wykryć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica ale ty masz juz dziecko prawda? Czy zle kojarze?
    No u mnie owu byla 2 razy w ciagu pol roku:(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Oby..ja to nie nastawiam sie ani tak czekac tylko
    ja mam cicha nadzieje na laparo bo juz keidys resekcja dala u mnie super efekt zaczelam miec wlasne owulacje i pekanie jajek....I w naturalnym cyklu bez wspomagaczy zaszlam w ciaze..Wiec trzymam tego sie jak kola ratunkowego :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak u mnie !!! Tylko,3 i dzieki clo
    ...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Kapturnica ale ty masz juz dziecko prawda? Czy zle kojarze?
    No u mnie owu byla 2 razy w ciagu pol roku:(
    Tak mam :) i dlatego ze owu u mie moze tez byc tak rzadka nie czekam na samo cudowne uleczenie bo wiem ze mozliwosc owulki mam tylko dzieki medycynie....A wiem ze nie mam czasu na czekanie na owulacje w nieskonczonosc dlatego plan dzialania musi byc ...teraz , kwiecien i ejsli brak ciazy w lipcu laparo , kauteryzacja jajnikow i droznosc za jednym zamachem..a pozniej podglad czy wraca wlasna plodnosc , a jak nie to clo na rosniecie jajcow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap !!;
    moze i teraz sie uda ;!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:30

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    moze i teraz sie uda ;!!!
    Bylby cud nad rzeka Ropa 0laughing.gifjesli by zlapalo za 1szym rtazem chociaz wiem ze to jest i nie jest reaLNE NA DWOJE BAbka wrozyla..Owulka wymeczona byla , serducha w czas tez..teraz czekanie na wyniki :)
    I tak sie chacham ze owulka byla takiej tempki to ja nie pamietam u siebie , od listopada wyzej 36.5 mi nie szla...3cykle byly jałowe bez owu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
    przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
    ale tak tęskniłam za wami że jestem:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Madziara może może może.....tylko że się kurka nie udaje;/ ja już tych nadziei mam dośc.....
    przyzna wam szczerze że bez forum jakoś mi lepiej leciały dni....bezstresowo, nie zaglądałam na wykres, o temp tylko myślałam rano jak ją mierzyłam a tak to luzik....
    ale tak tęskniłam za wami że jestem:)
    Mi na odwrot pobyt na forum pozwala odreagowac jakos....Chyba mi latwiej czekac na nieuniknione.....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    U mnie wyniki póki co ok. Jeszcze nie mam wszystkich, bo trzeba odczekać kilka dni. Morfologia i mocz ok. Tsh 1.67, testosteron 38, stosunek Lh do fsh 1.03. Próby wątrobowe ok, hiv też ok. Teraz tylko czekać, co w klinice na to powiedzą.
    to superr tylko sie cieszyc , mi to raczej sie kochana wydaje ze nie masz problemow z plodnoscia , ale z tym ze celowalas nie w te dni co powinnas zdajac sie na stereotyp ze owu w 14dniu.... a owu u ciebie jest pozne....Celuj blizej ostatniej owu i zobaczysz dlugo na efekty nie bedziesz musiala czekac ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to superr tylko sie cieszyc , mi to raczej sie kochana wydaje ze nie masz problemow z plodnoscia , ale z tym ze celowalas nie w te dni co powinnas zdajac sie na stereotyp ze owu w 14dniu.... a owu u ciebie jest pozne....Celuj blizej ostatniej owu i zobaczysz dlugo na efekty nie bedziesz musiala czekac ...
    hehe budujący post:) masz mnie tak pocieszać jak mi się udawać nie bedzie:D:D
    noo KAsia to mamy odwrotnie w takim razie:) ale oprócz tego że się z wami związałam emocjonalnie to zawsze tu znajdę odpowiedź na moje pytanie a to też przyciąga:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie bede cie pocieszac bo niedlugo bedziesz rzygal;a dalej niz widziala dzieki zaciazeniu 04icon_rotfl.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem przy cieciu cesarskim ...kobieta lat 30 alkoholiczka pijaca w ciazy...dziecko 2 kg nie prowadzona przez nikogo Na lekarzy oko 34 tydzien ...a ja ryk !!

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)

aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną:P sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy co to będzie. Ja się tylko dziwię, że na tych monitoringach niby ta owulacja była. No ale było minęło. Teraz czas na nowe dobre wieści.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ahahahah noooo dzięki dzięki:D obys się nie pomyliła:D jeszcze będę Ci dziękować za te proroctwa:)

aaa KAsia odpisałąm Ci na wiadomośc prywatną:P sorki za spostrzegawczość ale ja nie wiem kiedy mi wiadomośc jakaś przychodzi;/
    miga ci wtedy koperta przy wiadomosci ciołku hihihi04icon_rotfl.gif znalazlam co szukalam poszlo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:48

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha miga ale zawsze miga jak sie przeskakuje ze strony na stronę.....i to myli....jeszcze żeby sie na czerwono zaśmieciła albo co....a tu dupa:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam dziewczynki po zakupy, po mlodego pod szkole , a pozniej znow do mamuski wience musze isc zamowic :( buziolki dla Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ