X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi sie z 22mm jajca zrobila torbiel na 35mm mam nadzieje ze przyhamowala teraz i sie wchlonie dzieki dupkowi...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom udało sie jutro po 20 monit juz sie doczekac nie moge:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kinia zobaczysz co w trawie piszczy:)

ja mam po cichutku nadzieję że ostatnie clo i moje gigant pęcherze były temu bo bromek obniżył prolaktynę i może już nawet same by zaczęły rosnąć,dlatego przyśpieszenia dostały już w 10dc:)
    więc moze teraz bez CLO też będzie choć jeden piękny i dorodny:) bo pregnyl i tak wymuszę:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pregnyl pasowaloby miec na zas,,,,kiedy robisxz to tsh i prolaktyne??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiu TSH już zrobiłam, jutro mam wolne!!! zapomniałam wam powiedzieć:) rano idę po wynik TSH na 9 i przy okazji pproszę o zestaw podstawowych badań, a potem to wiadomo z mężem jedziemy do kliniki.

nooo pregnyl mogłabym mieć w szafce zapas roczny:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haaahah ja tez i nie w szafce tylko w lodowce hihhihi,,,wiem bedziemy niecierpliwie czekac na ciebue w srode,,,a wyniki badan nasienia kiedy sa po badaniu???dlugo sie czeka?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no to kinia zobaczysz co w trawie piszczy:)

ja mam po cichutku nadzieję że ostatnie clo i moje gigant pęcherze były temu bo bromek obniżył prolaktynę i może już nawet same by zaczęły rosnąć,dlatego przyśpieszenia dostały już w 10dc:)
    więc moze teraz bez CLO też będzie choć jeden piękny i dorodny:) bo pregnyl i tak wymuszę:P[/

no no...jutro sie wszystko okaze czy urosły wystarczajaco duze na pregnyl

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany rany oby ten cykl był szczesliwy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiu dziewczyny mówiły że w tej klinice wyniki są na drugi lub trzeci dzień tak że liczę że już w środę lub czwartek będę je miała na mailu:)
    nooo trzymajcie za nas jutro kciuki:D będzie śmiesznie:P
    Kinga proszę mi zostawić jutro wiadomość pod wykresem moim jakie masz jajka po mnitorze bo tu się nigdy nie dokopię info szybko:P jak wrócę po jednodniowej nieobecności;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KAsiu dziewczyny mówiły że w tej klinice wyniki są na drugi lub trzeci dzień tak że liczę że już w środę lub czwartek będę je miała na mailu:)
    nooo trzymajcie za nas jutro kciuki:D będzie śmiesznie:P
    Kinga proszę mi zostawić jutro wiadomość pod wykresem moim jakie masz jajka po mnitorze bo tu się nigdy nie dokopię info szybko:P jak wrócę po jednodniowej nieobecności;)

spoko loko zdam sprawozdanie i trzymam kciuki za powodzenie jutrzejszej misji :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek trzymam w kciuki by wszystko jutero poszlo po waszej mysli i udalo sie badanie zrobic bez wiekszego cisnienia....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu po pracy ..brzuch boli okresu puki co nie ma pewnie przyjdzie ...brzuch napuchniety ....

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja w domu po pracy ..brzuch boli okresu puki co nie ma pewnie przyjdzie ...brzuch napuchniety ....

a moze tym razem nie przyjdzie

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brzydal wrote:
    cześć dziewczyny, ja zaczęłam w końcu nowy cykl, to bedzie drugi z clo 2x1. Mam pytanko: kiedy zrobić usg? gin o monitoringu nie wspomina ale tym razem z samej ciekawości chcę iść chociaż raz żeby podejrzeć co tam się dzieje.
    Czy to miałoby sens gdybym robiła testy owu i w momencie gdy kreska kontrolna zrobiłaby sie już troche ciemniejsza poszłabym na usg?

u mnie najczesciej pierwszy monitoring to 9-10 dc

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym cyklu ide akurat jutro 9 dc na pierwszy monit

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonil brat cioteczny zebym byla chrzestna a moja mama mowi ze ona twierdzi ze jestem w ciazy !!! Wtedy z pierwszym tez mi pow to ja wysmialam...ale oby spelnilo sie jej krakanie !!!

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    u mnie najczesciej pierwszy monitoring to 9-10 dc

maksymalnie do 12 dc wypadalo by zrobic ...zeby ewentualnie dac pregnyl zeby torbiel sie nie zronila i zeby zobaczyc jak reagujesz Na Clo,!

• aga.just Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara oj robi się gorrrąąąco :) Kibicuje ogromnie <3

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    maksymalnie do 12 dc wypadalo by zrobic ...zeby ewentualnie dac pregnyl zeby torbiel sie nie zronila i zeby zobaczyc jak reagujesz Na Clo,!

u mnie tak wczesnie bo ładnie rosna pecholki jutro ide zobaczyc co sie dzieje jak beda ładne to poznym wieczorem zeby było blizej 10 dc zastrzyk z pregnylu

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze trzymam kciuki Madziara przełam w końcu ta złą passe

Madziara lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ