Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no to kinia zobaczysz co w trawie piszczy:)
ja mam po cichutku nadzieję że ostatnie clo i moje gigant pęcherze były temu bo bromek obniżył prolaktynę i może już nawet same by zaczęły rosnąć,dlatego przyśpieszenia dostały już w 10dc:)
więc moze teraz bez CLO też będzie choć jeden piękny i dorodny:) bo pregnyl i tak wymuszę -
KAsiu TSH już zrobiłam, jutro mam wolne!!! zapomniałam wam powiedzieć rano idę po wynik TSH na 9 i przy okazji pproszę o zestaw podstawowych badań, a potem to wiadomo z mężem jedziemy do kliniki.
nooo pregnyl mogłabym mieć w szafce zapas roczny:P -
Robotka1 wrote:no to kinia zobaczysz co w trawie piszczy:)
ja mam po cichutku nadzieję że ostatnie clo i moje gigant pęcherze były temu bo bromek obniżył prolaktynę i może już nawet same by zaczęły rosnąć,dlatego przyśpieszenia dostały już w 10dc:)
więc moze teraz bez CLO też będzie choć jeden piękny i dorodny:) bo pregnyl i tak wymuszę[/
no no...jutro sie wszystko okaze czy urosły wystarczajaco duze na pregnyl -
KAsiu dziewczyny mówiły że w tej klinice wyniki są na drugi lub trzeci dzień tak że liczę że już w środę lub czwartek będę je miała na mailu:)
nooo trzymajcie za nas jutro kciuki:D będzie śmiesznie:P
Kinga proszę mi zostawić jutro wiadomość pod wykresem moim jakie masz jajka po mnitorze bo tu się nigdy nie dokopię info szybko:P jak wrócę po jednodniowej nieobecności;) -
Robotka1 wrote:KAsiu dziewczyny mówiły że w tej klinice wyniki są na drugi lub trzeci dzień tak że liczę że już w środę lub czwartek będę je miała na mailu:)
nooo trzymajcie za nas jutro kciuki:D będzie śmiesznie:P
Kinga proszę mi zostawić jutro wiadomość pod wykresem moim jakie masz jajka po mnitorze bo tu się nigdy nie dokopię info szybko:P jak wrócę po jednodniowej nieobecności;)
spoko loko zdam sprawozdanie i trzymam kciuki za powodzenie jutrzejszej misji -
nick nieaktualny
-
brzydal wrote:cześć dziewczyny, ja zaczęłam w końcu nowy cykl, to bedzie drugi z clo 2x1. Mam pytanko: kiedy zrobić usg? gin o monitoringu nie wspomina ale tym razem z samej ciekawości chcę iść chociaż raz żeby podejrzeć co tam się dzieje.
Czy to miałoby sens gdybym robiła testy owu i w momencie gdy kreska kontrolna zrobiłaby sie już troche ciemniejsza poszłabym na usg?
u mnie najczesciej pierwszy monitoring to 9-10 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:maksymalnie do 12 dc wypadalo by zrobic ...zeby ewentualnie dac pregnyl zeby torbiel sie nie zronila i zeby zobaczyc jak reagujesz Na Clo,!
u mnie tak wczesnie bo ładnie rosna pecholki jutro ide zobaczyc co sie dzieje jak beda ładne to poznym wieczorem zeby było blizej 10 dc zastrzyk z pregnylu