Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie wiem jak dlugi masz cykl ale mysle ze kolo12dnia warto by bylo podejrzec co sie dzieje.....ale sie dziwie ze bierzesz clo i nic nie podglada gin....brzydal wrote:cześć dziewczyny, ja zaczęłam w końcu nowy cykl, to bedzie drugi z clo 2x1. Mam pytanko: kiedy zrobić usg? gin o monitoringu nie wspomina ale tym razem z samej ciekawości chcę iść chociaż raz żeby podejrzeć co tam się dzieje.
Czy to miałoby sens gdybym robiła testy owu i w momencie gdy kreska kontrolna zrobiłaby sie już troche ciemniejsza poszłabym na usg?

-
Kurde Madzia byloby super jakbys zaciazyla i pokolei za uszy nas wyciagala stad.....kiedy chceszs testowac???
A ja bylam taka senna ze padlam nawet nie wiem kiedy ...szok...,Madzia ile jeszcze ten pregnyl bedzie tak dzialal????od 3dni dzien w dzien spie...

-
nick nieaktualny
-
o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhhMadziara wrote:Ja tak spalam do okresu !!
ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...

-
kapturnica wrote:o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...
ciekawe co u mnie sie bedzie działo a póki co czuje pikajace jajniki na zmiane raz lewy raz prawy -
nick nieaktualnykapturnica wrote:o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
ja po 5 dniach juz nie mialam we krwi !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wstyd sie przyznac ale ja nie pamietam co i jak po tylu latach bylo jak zaszlam w ciaze i kiedy byly jakies objawy A przed stymulacja nie mialam owulacji 3miesiace temu odstawilam antyki i bezowulacyjne byly wszystkie 3cykle.....Madziara wrote:Kap...a moze to objaw ciazy przyszlej jak cykl jest inny niz zwykle inne objawy ...
,,,,,,zreszta na objawy ciazy to chyba za wczesnie nawet jakby sie uparl ze jest jednodniowy spadek w 3dniu po owu na niby zagniezdzenie u mnie to dzis dopiero 5dni po owu,same zobaczcie..ehhh gubie sie ale zamiast czuc sie jakos znosniej to jest gorzej . Moze to byc jeszcze reakcja na progesteron ze jest go wiecej z kazdym dniem bo do 8mego dnia po owu rosnie idlategp tak oddzialywuje...
Zobaczymy co bedzie dalej..., ale popoludniu ledwie funkcjonuje tak mi dyńka pekaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:52

-
nie martw sie ja tez nie wiedzialam co to za bol nigdy go nie mialam...po podaniu pregnylu na drugi dzien calkiem wieczor ponad dobe po nim zaczelo mnielekko bolec podbrzusze centralnie na srodku jk macica jest, a rano jak wstalam to koszmar mialam uczucie jakby mi ktos macice wypobijal , podbrzusze napuchlo , dotyk w podbrzusze nawet lekkibolal jak cholera plus siadanie bylo bolesne musialam to robuc delikatnie bardzo..i to bylo w dzien owu wiec na bank bo, owulacyjny,,,Na drugi dzien juz amcica prawie wogole nie bolala..ale w dzien owu chodzilam przygarbiona iwiecej lezalam..kiniaczek84 wrote:o masz jak ja nawet nie wiem co to znaczy ból owulacyjny hihihihihi...jak to boli co dolega