Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
brzydal wrote:cześć dziewczyny, ja zaczęłam w końcu nowy cykl, to bedzie drugi z clo 2x1. Mam pytanko: kiedy zrobić usg? gin o monitoringu nie wspomina ale tym razem z samej ciekawości chcę iść chociaż raz żeby podejrzeć co tam się dzieje.
Czy to miałoby sens gdybym robiła testy owu i w momencie gdy kreska kontrolna zrobiłaby sie już troche ciemniejsza poszłabym na usg? -
Kurde Madzia byloby super jakbys zaciazyla i pokolei za uszy nas wyciagala stad.....kiedy chceszs testowac???
A ja bylam taka senna ze padlam nawet nie wiem kiedy ...szok...,Madzia ile jeszcze ten pregnyl bedzie tak dzialal????od 3dni dzien w dzien spie... -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ja tak spalam do okresu !!
ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie... -
kapturnica wrote:o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...
ciekawe co u mnie sie bedzie działo a póki co czuje pikajace jajniki na zmiane raz lewy raz prawy -
nick nieaktualnykapturnica wrote:o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...
ja po 5 dniach juz nie mialam we krwi !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Kap...a moze to objaw ciazy przyszlej jak cykl jest inny niz zwykle inne objawy ...
,,,,,,zreszta na objawy ciazy to chyba za wczesnie nawet jakby sie uparl ze jest jednodniowy spadek w 3dniu po owu na niby zagniezdzenie u mnie to dzis dopiero 5dni po owu,same zobaczcie..ehhh gubie sie ale zamiast czuc sie jakos znosniej to jest gorzej . Moze to byc jeszcze reakcja na progesteron ze jest go wiecej z kazdym dniem bo do 8mego dnia po owu rosnie idlategp tak oddzialywuje...
Zobaczymy co bedzie dalej..., ale popoludniu ledwie funkcjonuje tak mi dyńka pekaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:52
-
kiniaczek84 wrote:o masz jak ja nawet nie wiem co to znaczy ból owulacyjny hihihihihi...jak to boli co dolega