X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goraco to sie mi zronilo Bo ona pow odruchowo ;)

aga.just lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie lewy jajnik glowa i smierdzi mi ...czuje zmywacz do paznokci ... A moje nadzieje rosna !!! Chodz objawy jak Na @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 17:45

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba byc dobreg mysli uszy do góry i bedzie supcio:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brzydal wrote:
    cześć dziewczyny, ja zaczęłam w końcu nowy cykl, to bedzie drugi z clo 2x1. Mam pytanko: kiedy zrobić usg? gin o monitoringu nie wspomina ale tym razem z samej ciekawości chcę iść chociaż raz żeby podejrzeć co tam się dzieje.
    Czy to miałoby sens gdybym robiła testy owu i w momencie gdy kreska kontrolna zrobiłaby sie już troche ciemniejsza poszłabym na usg?
    nie wiem jak dlugi masz cykl ale mysle ze kolo12dnia warto by bylo podejrzec co sie dzieje.....ale sie dziwie ze bierzesz clo i nic nie podglada gin....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Madzia byloby super jakbys zaciazyla i pokolei za uszy nas wyciagala stad.....kiedy chceszs testowac???
    A ja bylam taka senna ze padlam nawet nie wiem kiedy ...szok...,Madzia ile jeszcze ten pregnyl bedzie tak dzialal????od 3dni dzien w dzien spie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany ja jutro mam miec podany Kapciu ile dni Ty juz sie tak kiepsko po nim czujesz

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak spalam do okresu !!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja tak spalam do okresu !!
    o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
    ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o matko nie mow mi...przeciez pregnyljuz dziewczyny w 11dniu po owu.. nie maja w org....Ile jeszcze ehhh
    ja najpierw nic nie czulam zero objawow po nimdopiero Kinia od 3dnia po owu sie zaczelo...wczesniej nie..i to mnie dziwi ze dopiero teraz...jestem senna , slaba , glowa nawala....ogolnie do dupy i spie codziennie...

ciekawe co u mnie sie bedzie działo a póki co czuje pikajace jajniki na zmiane raz lewy raz prawy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

ja po 5 dniach juz nie mialam we krwi !!

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja po 5 dniach juz nie mialam we krwi !![/Q

a skad to wiesz jakies badanie robiłas

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap...a moze to objaw ciazy przyszlej jak cykl jest inny niz zwykle inne objawy ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Madziara wrote:
    ja po 5 dniach juz nie mialam we krwi !![/Q

a skad to wiesz jakies badanie robiłas

zrobilam test ciazy nastepnego dnia 2 kreski potem piec dni po nawet cienia cienia;!!

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhm....tak to działa jezeli krazy w organizmie to test wyjdzie pozytywny a jak nie to juz negatywny dobrze zrozumiałam ehh...cos dzis kiepsko trybie :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Kap...a moze to objaw ciazy przyszlej jak cykl jest inny niz zwykle inne objawy ...
    wstyd sie przyznac ale ja nie pamietam co i jak po tylu latach bylo jak zaszlam w ciaze i kiedy byly jakies objawy A przed stymulacja nie mialam owulacji 3miesiace temu odstawilam antyki i bezowulacyjne byly wszystkie 3cykle.....
    ,,,,,,zreszta na objawy ciazy to chyba za wczesnie nawet jakby sie uparl ze jest jednodniowy spadek w 3dniu po owu na niby zagniezdzenie u mnie to dzis dopiero 5dni po owu,same zobaczcie..ehhh gubie sie ale zamiast czuc sie jakos znosniej to jest gorzej . Moze to byc jeszcze reakcja na progesteron ze jest go wiecej z kazdym dniem bo do 8mego dnia po owu rosnie idlategp tak oddzialywuje...
    Zobaczymy co bedzie dalej..., ale popoludniu ledwie funkcjonuje tak mi dyńka peka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapciu prosze nie strasz najgorzej boje sie tego bólu głowy bo niestety dokuczaja mi czasem migreny i boje sie ze pregnyl moze je nasilic podobnie jak clo w pierwszym cyklu

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi po podaniu clo nic nie bylo tylko jajory ciagly i bolaly....w sumie pierwsze gorsze objawy mialam dzien po pregnylu gdy pekl pecherzyk i mialam bol owu i dopiero teraz od 3dnia po owu....id tego dnia sie zaczelo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz jak ja nawet nie wiem co to znaczy ból owulacyjny hihihihihi...jak to boli co dolega

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie wazne nie mam co gdybac byle do jutra

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    o masz jak ja nawet nie wiem co to znaczy ból owulacyjny hihihihihi...jak to boli co dolega
    nie martw sie ja tez nie wiedzialam co to za bol nigdy go nie mialam...po podaniu pregnylu na drugi dzien calkiem wieczor ponad dobe po nim zaczelo mnielekko bolec podbrzusze centralnie na srodku jk macica jest, a rano jak wstalam to koszmar mialam uczucie jakby mi ktos macice wypobijal , podbrzusze napuchlo , dotyk w podbrzusze nawet lekkibolal jak cholera plus siadanie bylo bolesne musialam to robuc delikatnie bardzo..i to bylo w dzien owu wiec na bank bo, owulacyjny,,,Na drugi dzien juz amcica prawie wogole nie bolala..ale w dzien owu chodzilam przygarbiona iwiecej lezalam..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ