Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja od piątku intensywnie działam z mężem w naszym nowym mieszkaniu. Remont idzie do przodu jak burza. Wczoraj skończyliśmy kłaść panele w salonie, dzisiaj mąż układa w sypialni. Kuchnia będzie za niecałe trzy tygodnie, drzwi też. Dzisiaj widziałam fajny zestaw mebli do salonu w bardzo przystępnej cenie. Niestety powoli pieniądze się kończą, a tu jeszcze przed nami klinika w tym miesiącu. Jakoś musimy dać radę. I mam nadzieję, że na koniec marca się już przeprowadzimy na swoje. Teraz nawet nie mam czasu, żeby na forum posiedzieć
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:masz 11dzien po owu wszystko zalezy ile trwa twoja fl...ale bolesna jest swiqadomosc ze sie tyle czeka a na koniec tempka spada,, to chyba najgorsze ..
bedzie co bedzie moja siostra miala spadek a byla w ciazy szwagierka tez mowila ze Na jednym poziomie...i to ponizej 37 -
nick nieaktualny
-
Anko wrote:No a u mnie wszystko sie zjebalo. Choroba mnie rozkłada:(;(;(
Wszystko boli. Pewnie wplynie to na owulacje-jak zwykle;(
Czy augmentin jesli bym wziela takze szkodzi? Madzia ty może wiesz? Co mam robić. Nie chce tracić cyklu na clo
4 -
Aga mowilas cos o zmianie termometru , ja mam termometr rteciowy owulacyjny , w aptece za 18zl kupilam jest latwy w utrzymaniu w czystosci i stabilne tempki pokazuje..Taki sam jak mam widzialam w inernecie za 50zl!! jakis pogrom..Zapytaj w aptekach czasem sprzedawcy w sieci maja duzo wyzsze ceny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:44
-
nick nieaktualny
-
nie wiedzialam ze te termometry rteciowe jeszcze w aptekach sprzedaja
ja mam bezdotykowy taki na podczerwien, ale lekarz mi powiedzial ze to nie ma sesnu takim mierzyc, chociaz szczerze ti ja zauwazam roznice tempreratur i kiedy wchodze w faze wyzszych
dzis rano mialam tak okropny bol podbrzusza ze 2 papay nie pomogly... moze jednak pekl pecherzyk skok byl spory wiec nadzieje mam, okaze sie jutro wszytsko, az sie boje ...........
buzki :*Anko lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyAnko wrote:No a u mnie wszystko sie zjebalo. Choroba mnie rozkłada:(;(;(
Wszystko boli. Pewnie wplynie to na owulacje-jak zwykle;(
Czy augmentin jesli bym wziela takze szkodzi? Madzia ty może wiesz? Co mam robić. Nie chce tracić cyklu na clo
4
mozesz wziasc nie zaszkodzi... -
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Właśnie chce w rtęciowy się zaopatrzyć. Kupiłas Kap w aptece taki z tą większą podziałką i mniejszym podziałem temp od 35,5 chyba do 38? Na all są właśnie za ok 50zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 17:44
-
nick nieaktualnypysia wrote:nie wiedzialam ze te termometry rteciowe jeszcze w aptekach sprzedaja
ja mam bezdotykowy taki na podczerwien, ale lekarz mi powiedzial ze to nie ma sesnu takim mierzyc, chociaz szczerze ti ja zauwazam roznice tempreratur i kiedy wchodze w faze wyzszych
dzis rano mialam tak okropny bol podbrzusza ze 2 papay nie pomogly... moze jednak pekl pecherzyk skok byl spory wiec nadzieje mam, okaze sie jutro wszytsko, az sie boje ...........
buzki :*
to nie jest rtec tylko COs innego podobne !!!...ovu musi byc !!!