X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis od rana klucie w prawym jajni9ku i okropnie brzuch jak zoladek bolli jestem juz po 2 nospach i cos nie chce przejsc :-/ a spas sie chce przez te pogode okropnie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie dzis od rana klucie w prawym jajni9ku i okropnie brzuch jak zoladek bolli jestem juz po 2 nospach i cos nie chce przejsc :-/ a spas sie chce przez te pogode okropnie

a moze to dobry omen i beda z tego dzieci:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    a moze to dobry omen i beda z tego dzieci:)
    niekoniecznie takie objawy to moze pod koniec cyklu a nie teraz :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze uszy do góry.Rany zasypiam na stojaco dzis ziewacz mi sie załączył odliczam godziny do 16 zeby sobie uciac jakas mała drzemke

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi temp w dol okresu nie ma bol lewego jajnika ...albo w ta albo w ta a nie tak czekam do jutra

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz 11dzien po owu wszystko zalezy ile trwa twoja fl...ale bolesna jest swiqadomosc ze sie tyle czeka a na koniec tempka spada,, to chyba najgorsze .. :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja od piątku intensywnie działam z mężem w naszym nowym mieszkaniu. Remont idzie do przodu jak burza. Wczoraj skończyliśmy kłaść panele w salonie, dzisiaj mąż układa w sypialni. Kuchnia będzie za niecałe trzy tygodnie, drzwi też. Dzisiaj widziałam fajny zestaw mebli do salonu w bardzo przystępnej cenie. Niestety powoli pieniądze się kończą, a tu jeszcze przed nami klinika w tym miesiącu. Jakoś musimy dać radę. I mam nadzieję, że na koniec marca się już przeprowadzimy na swoje. Teraz nawet nie mam czasu, żeby na forum posiedzieć ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abonament mi sie skonczyl az tel nie moge kupic!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    masz 11dzien po owu wszystko zalezy ile trwa twoja fl...ale bolesna jest swiqadomosc ze sie tyle czeka a na koniec tempka spada,, to chyba najgorsze .. :(

bedzie co bedzie moja siostra miala spadek a byla w ciazy szwagierka tez mowila ze Na jednym poziomie...i to ponizej 37

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie wszystko sie zjebalo. Choroba mnie rozkłada:(;(;(
    Wszystko boli. Pewnie wplynie to na owulacje-jak zwykle;(
    Czy augmentin jesli bym wziela takze szkodzi? Madzia ty może wiesz? Co mam robić. Nie chce tracić cyklu na clo
    4

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Czy augmentin jesli bym wziela takze szkodzi? Madzia ty może wiesz? Co mam robić. Nie chce tracić cyklu na clo
    4
    Spokojnie kochana wiele kobiet bierze leki a zachodzi w ciaze...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mowilas cos o zmianie termometru , ja mam termometr rteciowy owulacyjny , w aptece za 18zl kupilam jest latwy w utrzymaniu w czystosci i stabilne tempki pokazuje..Taki sam jak mam widzialam w inernecie za 50zl!! jakis pogrom..Zapytaj w aptekach czasem sprzedawcy w sieci maja duzo wyzsze ceny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chce w rtęciowy się zaopatrzyć. Kupiłas Kap w aptece taki z tą większą podziałką i mniejszym podziałem temp od 35,5 chyba do 38? Na all są właśnie za ok 50zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czy wirus lub bakteria nie działa na ewentualna fasolkę? Nie chciałabym kolejnego poronienia:(

• pysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiedzialam ze te termometry rteciowe jeszcze w aptekach sprzedaja :)
    ja mam bezdotykowy taki na podczerwien, ale lekarz mi powiedzial ze to nie ma sesnu takim mierzyc, chociaz szczerze ti ja zauwazam roznice tempreratur i kiedy wchodze w faze wyzszych :)
    dzis rano mialam tak okropny bol podbrzusza ze 2 papay nie pomogly... moze jednak pekl pecherzyk :D skok byl spory wiec nadzieje mam, okaze sie jutro wszytsko, az sie boje ........... :)
    buzki :*

Anko lubi tę wiadomość

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    4

mozesz wziasc nie zaszkodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Ale czy wirus lub bakteria nie działa na ewentualna fasolkę? Nie chciałabym kolejnego poronienia:(

fasolka dostaje od ciebie od 4 tyg liczac od okresu ...spokojnie Bo przestaje chronic cialko zolte

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Właśnie chce w rtęciowy się zaopatrzyć. Kupiłas Kap w aptece taki z tą większą podziałką i mniejszym podziałem temp od 35,5 chyba do 38? Na all są właśnie za ok 50zł
    tak Aga dokladnie identico w zwyklej aptece za 18zeta wiec popatrz w nich zanim zamowisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 17:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    nie wiedzialam ze te termometry rteciowe jeszcze w aptekach sprzedaja :)
    ja mam bezdotykowy taki na podczerwien, ale lekarz mi powiedzial ze to nie ma sesnu takim mierzyc, chociaz szczerze ti ja zauwazam roznice tempreratur i kiedy wchodze w faze wyzszych :)
    dzis rano mialam tak okropny bol podbrzusza ze 2 papay nie pomogly... moze jednak pekl pecherzyk :D skok byl spory wiec nadzieje mam, okaze sie jutro wszytsko, az sie boje ........... :)
    buzki :*

to nie jest rtec tylko COs innego podobne !!!...ovu musi byc !!!

• aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się Kap łapiesz z temp skoro te termometry mają podziałkę co 0,1 czyli 36.6 ; 36.7 ; 36.8 ? Skąd te połówki? np. 36.65?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 18:06

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ