Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i lipa 9 dc kiepskie endo a pecherzyk tylko 10 mm w czwartek kolejny monit z nadzieja ze pecherzyk urosnie jest iskierka nadziei bo byc moze cykl sie wydłuzył i owulka automatycznie tez bedzie pozniej i do tego czasu co nie co podrosnie.Jezeli w czwartek bedzie wszystko oki to w sobote zastrzyk.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam zrobilam test i jest druga kreska lekka bardzo ale COs jest !!!! zrobilam drugi innej firmy i ja tam Nic nie widze czekam 2 dni badz Na @
-
kiniaczek84 wrote:i lipa 9 dc kiepskie endo a pecherzyk tylko 10 mm w czwartek kolejny monit z nadzieja ze pecherzyk urosnie jest iskierka nadziei bo byc moze cykl sie wydłuzył i owulka automatycznie tez bedzie pozniej i do tego czasu co nie co podrosnie.Jezeli w czwartek bedzie wszystko oki to w sobote zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:52
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam zrobilam test i jest druga kreska lekka bardzo ale COs jest !!!! zrobilam drugi innej firmy i ja tam Nic nie widze czekam 2 dni badz Na @
empatycznie przylaczam sie do kibicowania i z niecierpliwoscia czekam na wiesci ( te najlepsze)...obys juz nie musiala walczyc -
nick nieaktualny
-
OJ robi sie gorąco jak bym chciała żeby któraś w końcu zzieleniała Mi progesteron już spadł i wróciłam do normalnych temperatur
-
Czesc dziewczyny...Co tam?? Ja dzis po drobnych perturbacjach , ale udalo mi sie zrobic badania ,tyle ze dopiero w labolatorium w szpitalu ,,,,To kolo mnie jak na zlosc nie mialo odczynnikow do badania progesteronu , ale za to okazalo sie ze w szpitalnym ceny sa megaa konkurencyjne..Wiec mimo lekkiego natloku ludzi pewnie tam bede robic wszystkie badania krwi..
Moja tempka dzis spadla,,,troche mnie to zasmucilo , po wizycie w toalecie rano mam maly metlik w glowie , 2malusie plamki brunatne na papierze..Zadne plamienie , ale moze to po samobadaniu z dnia wczesniejszego ,drapnelam lekko szyjke i dlatego...Gdyby bylo tego wiecej zaczelabym sie zastanawiac czy to nie implantacja bo tu na ovu pisze ze srednio miedzy 7a10dzien..Zobaczymy jak tempka jutro czy odbije do gory czy juz nie , no i jak jutro bedzie wygladal wyniki z progesteronu..Zaczyna sie u mnie nerwowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:11
-
kapturnica wrote:Kinia wyluzuj ja w 12dniu cyklu endo tylko 5mm i pecherzyki 13mm a 3dni pozniej endo prawie podwojne i 4pecherzyki..po clo rosna jak chca wiec glowa do gory wcinaj orzeszki i popijaj winkiem!!!magnez tez jest dobry na endo
dzieki Kapciu za słowa otuchy bo wczoraj troche zwątpiłam i złapałam doła.jakie orzechy i jakie winko? -
kiniaczek84 wrote:dzieki Kapciu za słowa otuchy bo wczoraj troche zwątpiłam i złapałam doła.jakie orzechy i jakie winko?
-
kapturnica wrote:Czesc dziewczyny...Co tam?? Ja dzis po drobnych perturbacjach , ale udalo mi sie zrobic badania ,tyle ze dopiero w labolatorium w szpitalu ,,,,To kolo mnie jak na zlosc nie mialo odczynnikow do badania progesteronu , ale za to okazalo sie ze w szpitalnym ceny sa megaa konkurencyjne..Wiec mimo lekkiego natloku ludzi pewnie tam bede robic wszystkie badania krwi..
Moja tempka dzis spadla,,,troche mnie to zasmucilo , po wizycie w toalecie rano mam maly metlik w glowie , 2malusie plamki brunatne na papierze..Zadne plamienie , ale moze to po samobadaniu z dnia wczesniejszego ,drapnelam lekko szyjke i dlatego...Gdyby bylo tego wiecej zaczelabym sie zastanawiac czy to nie implantacja bo tu na ovu pisze ze srednio miedzy 7a10dzien..Zobaczymy jak tempka jutro czy odbije do gory czy juz nie , no i jak jutro bedzie wygladal wyniki z progesteronu..Zaczyna sie u mnie nerwowka
spokojnie właśnie teraz powiedz nerwom precz i za jakies 1,5 tyg powtórz mi to samo moim zdaniem jesteś na etapie zagniezdżenia i nie pękaj i nie swiruj bo to najtrudniejszy etap wiele się teraz dzieje nie chciałam za wcześnie pisać ale i tak co ma być to bedzie musisz teraz sobie zajęcie znaleźć nie wiem pierogów naklej albo co