X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zawsze masz takie cykle? Ile zazwyczaj dni?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed porodem córki miałam zawsze powyżej 30 dni, max 35.
    Teraz obserwuję się 3 cykl. Owulka raz 21 dc, potem 16 dc, teraz 21/22 dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymalam zrobilam test i jest druga kreska lekka bardzo ale COs jest !!!! zrobilam drugi innej firmy i ja tam Nic nie widze czekam 2 dni badz Na @ :)

iwcia77, Anko lubią tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i lipa 9 dc kiepskie endo a pecherzyk tylko 10 mm w czwartek kolejny monit z nadzieja ze pecherzyk urosnie jest iskierka nadziei bo byc moze cykl sie wydłuzył i owulka automatycznie tez bedzie pozniej i do tego czasu co nie co podrosnie.Jezeli w czwartek bedzie wszystko oki to w sobote zastrzyk.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby !!!bylo ok

• aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdzia a krecha pojawiła się od razu? Aj byłoby super :)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia spoko, może urośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo teoretycznie tak ale to mocz z 20 a drugi test Nic !!! Nie nakrecam sie zobaczymy!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:40

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dziewczyny nie wytrzymalam zrobilam test i jest druga kreska lekka bardzo ale COs jest !!!! zrobilam drugi innej firmy i ja tam Nic nie widze czekam 2 dni badz Na @ :)
    ojj malenka trzymam w kciuki zrob rano nie wieczorem wtedy mocz nie bedzie rozcienczony!!!super!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    i lipa 9 dc kiepskie endo a pecherzyk tylko 10 mm w czwartek kolejny monit z nadzieja ze pecherzyk urosnie jest iskierka nadziei bo byc moze cykl sie wydłuzył i owulka automatycznie tez bedzie pozniej i do tego czasu co nie co podrosnie.Jezeli w czwartek bedzie wszystko oki to w sobote zastrzyk.
    Kinia wyluzuj ja w 12dniu cyklu endo tylko 5mm i pecherzyki 13mm a 3dni pozniej endo prawie podwojne i 4pecherzyki..po clo rosna jak chca wiec glowa do gory wcinaj orzeszki i popijaj winkiem!!!magnez tez jest dobry na endo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:52

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja trzymam kciuki za Ciebie bardzo :) ale fajnie

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okaze sie !!! Poczekam do czwartku ....ale sama nie wiem....
    dobranoc Bo padam !!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• pysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku mam nadzieje ze bedziesz miec te dwie kreski Madziara :*

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:

empatycznie przylaczam sie do kibicowania :D i z niecierpliwoscia czekam na wiesci ( te najlepsze)...obys juz nie musiala walczyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia aaa aa ale by było!

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJ robi sie gorąco :) jak bym chciała żeby któraś w końcu zzieleniała :) Mi progesteron już spadł :) i wróciłam do normalnych temperatur :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny...Co tam?? Ja dzis po drobnych perturbacjach , ale udalo mi sie zrobic badania ,tyle ze dopiero w labolatorium w szpitalu ,,,,To kolo mnie jak na zlosc nie mialo odczynnikow do badania progesteronu , ale za to okazalo sie ze w szpitalnym ceny sa megaa konkurencyjne..Wiec mimo lekkiego natloku ludzi pewnie tam bede robic wszystkie badania krwi..
    Moja tempka dzis spadla,,,troche mnie to zasmucilo , po wizycie w toalecie rano mam maly metlik w glowie , 2malusie plamki brunatne na papierze..Zadne plamienie , ale moze to po samobadaniu z dnia wczesniejszego ,drapnelam lekko szyjke i dlatego...Gdyby bylo tego wiecej zaczelabym sie zastanawiac czy to nie implantacja bo tu na ovu pisze ze srednio miedzy 7a10dzien..Zobaczymy jak tempka jutro czy odbije do gory czy juz nie , no i jak jutro bedzie wygladal wyniki z progesteronu..Zaczyna sie u mnie nerwowka :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:11

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia wyluzuj ja w 12dniu cyklu endo tylko 5mm i pecherzyki 13mm a 3dni pozniej endo prawie podwojne i 4pecherzyki..po clo rosna jak chca wiec glowa do gory wcinaj orzeszki i popijaj winkiem!!!magnez tez jest dobry na endo

dzieki Kapciu za słowa otuchy bo wczoraj troche zwątpiłam i złapałam doła.jakie orzechy i jakie winko?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    dzieki Kapciu za słowa otuchy bo wczoraj troche zwątpiłam i złapałam doła.jakie orzechy i jakie winko?
    ja piklam wytrawne czerwone , obojetna marka ale wytrawne, z orzechow to migdaly wloskie i mialam nerkowce,magnez tez sie rpzydaje suplementowac, gdzies wyczytalam..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czesc dziewczyny...Co tam?? Ja dzis po drobnych perturbacjach , ale udalo mi sie zrobic badania ,tyle ze dopiero w labolatorium w szpitalu ,,,,To kolo mnie jak na zlosc nie mialo odczynnikow do badania progesteronu , ale za to okazalo sie ze w szpitalnym ceny sa megaa konkurencyjne..Wiec mimo lekkiego natloku ludzi pewnie tam bede robic wszystkie badania krwi..
    Moja tempka dzis spadla,,,troche mnie to zasmucilo , po wizycie w toalecie rano mam maly metlik w glowie , 2malusie plamki brunatne na papierze..Zadne plamienie , ale moze to po samobadaniu z dnia wczesniejszego ,drapnelam lekko szyjke i dlatego...Gdyby bylo tego wiecej zaczelabym sie zastanawiac czy to nie implantacja bo tu na ovu pisze ze srednio miedzy 7a10dzien..Zobaczymy jak tempka jutro czy odbije do gory czy juz nie , no i jak jutro bedzie wygladal wyniki z progesteronu..Zaczyna sie u mnie nerwowka :(

spokojnie właśnie teraz powiedz nerwom precz i za jakies 1,5 tyg powtórz mi to samo :) moim zdaniem jesteś na etapie zagniezdżenia i nie pękaj i nie swiruj bo to najtrudniejszy etap wiele się teraz dzieje nie chciałam za wcześnie pisać ale i tak co ma być to bedzie musisz teraz sobie zajęcie znaleźć nie wiem pierogów naklej albo co :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ