Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I taka zajdzie , donosi i nawet nie bedzie pamietac ze pizda urodzila....szok noz w kieszeni sie otwiera co za szmaty nosi na sobie ten swiat...ehhhhh
Ja nie mowie ze przesadzac czy cos ale na rany tak to nie postepuje matka tylko szmatławiec...Anko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bylam dzis u gina znowu na monitoringu .. ostatnio pecherzyk mial 18,9 mm a endo 11.2 mm a dzis pecherzyk 17,9mm a endo 15.1mm , czemu nie rośnie i nie peka ;( testy owu wychodza negatywnie jeszcze ale coraz ciemniejsza juz kreska z piku LH, myslicie ze jest jeszcze nadzieja ? to juz 15dc ..
wogole co sie robi gdy pecherzyk rosnie a nie peka? bo mi lekarz mowi ze jak nie peknie to trzeba bedzie brac clo , a slyszalam ze niektore dziewczyny maja podawany pregnyl... jak to dziala?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
tak Pysia pregnyl i clo musisz dostać miałam to samo na początku....pęcherzyk max 19mm i koniec....
dostaniesz clo....po tym Ci urosnąć powinny pęcherzyki dorodne i pregnyl na pęknięcie, zawarte w nim stężenie HCG wytwarza odpowiednie ciśnienie i pęcherzyk pęka....u mnie bez tego marne szanse na samoistne pęknięcie.....
tak że bez obaw:)
z tego cyklu już raczej nic nie bedzie bo wątpię aby odbił i urósł jesczepysia lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:bylam dzis u gina znowu na monitoringu .. ostatnio pecherzyk mial 18,9 mm a endo 11.2 mm a dzis pecherzyk 17,9mm a endo 15.1mm , czemu nie rośnie i nie peka ;( testy owu wychodza negatywnie jeszcze ale coraz ciemniejsza juz kreska z piku LH, myslicie ze jest jeszcze nadzieja ? to juz 15dc ..
wogole co sie robi gdy pecherzyk rosnie a nie peka? bo mi lekarz mowi ze jak nie peknie to trzeba bedzie brac clo , a slyszalam ze niektore dziewczyny maja podawany pregnyl... jak to dziala?pysia lubi tę wiadomość
-
kurde u mnie zaczynaja sie sutki robic jak nakretki pieka i kluja...przy kazdym poruszeniu sie i mam wrazenie ze sa gorace i obrzmialei jakby mi ciazyly.....Wydaje mi sie ze troche wczesnie zaczynaja bo przewaznie 3, 4 dni przed okresem u mnie sie zaczyna,,,Wczoraj podbrzusze nawalalo dzis cycki,,,echh chodzacy cudak ze mnie.....Moze to przez clo i pregnyl???juz sama nie wiem....
-
kiniaczek84 wrote:rany mnie to zawsze cos podkusi czytam opinie na temat pregnylu no i sie doigrałam własnie wyczytałam ze dziewczyna po pregnylu dostała udaru koniec wiecej głupot nie czytam bo popadne w obłed.
-
nick nieaktualnypysia wrote:bylam dzis u gina znowu na monitoringu .. ostatnio pecherzyk mial 18,9 mm a endo 11.2 mm a dzis pecherzyk 17,9mm a endo 15.1mm , czemu nie rośnie i nie peka ;( testy owu wychodza negatywnie jeszcze ale coraz ciemniejsza juz kreska z piku LH, myslicie ze jest jeszcze nadzieja ? to juz 15dc ..
wogole co sie robi gdy pecherzyk rosnie a nie peka? bo mi lekarz mowi ze jak nie peknie to trzeba bedzie brac clo , a slyszalam ze niektore dziewczyny maja podawany pregnyl... jak to dziala?
jesli nie bedzie rosl to zacznie sie starzec i wchlonie sie ...chybs ze bylby taki jak np 24 mm rosl nie pekal to moglaby byc torbiel z tego ....i przy takich 22 23 podaja pregnyl...przy mniejszych nie Bo die wchlaniajs....clo przepisuja od kolejnego cyklu Bo 15 dc to ...jak nie urosnie nie peknie to da clo od nowego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 15:43
pysia lubi tę wiadomość