X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda co Ty opowiadasz!!! kurde co za niesprawiedliwośc:( takie to mają dzieci a człowiek przykładny, zdrowy tryb zycia suplementy wizyty co chwilę.....ehhhh nie podoba mi się to

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leć KAsia bede tęskniła

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko biorę jeszcze dziś dla własnego czystego sumienia.

Madzia omg! A co z dzieckiem? ok? Zdrowe?

Anko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dziewczyny jestem przy cieciu cesarskim ...kobieta lat 30 alkoholiczka pijaca w ciazy...dziecko 2 kg nie prowadzona przez nikogo Na lekarzy oko 34 tydzien ...a ja ryk !!

ja pierdoleeee

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taka zajdzie , donosi i nawet nie bedzie pamietac ze pizda urodzila....szok noz w kieszeni sie otwiera co za szmaty nosi na sobie ten swiat...ehhhhh
    Ja nie mowie ze przesadzac czy cos ale na rany tak to nie postepuje matka tylko szmatławiec...

Anko lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z przedmowczynia. Az serce boli. Biedny maluch. Skazany z gory na patologie:/

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może przetrzeżwieje podpisze papiery i da dziecku od ciebie odpocząc na całe życie,

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny:)ja standardowo mam tyły:(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie brzuch boli jak na okres;/ kurka

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie cisza i spokoj czasem tylko czuje jajinki na zminae dzis musze umówic sie na monoit ehh..juz sie odczekac nie moge

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny noworodek punktow 6 maly siny nie wiem ale ja Tu lzy mialam..

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bidulinka kochana co czeka to biedactwo jak aprzyszłosc-zadna.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany mnie to zawsze cos podkusi czytam opinie na temat pregnylu no i sie doigrałam własnie wyczytałam ze dziewczyna po pregnylu dostała udaru koniec wiecej głupot nie czytam bo popadne w obłed.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam dzis u gina znowu na monitoringu .. ostatnio pecherzyk mial 18,9 mm a endo 11.2 mm a dzis pecherzyk 17,9mm a endo 15.1mm , czemu nie rośnie i nie peka ;( testy owu wychodza negatywnie jeszcze ale coraz ciemniejsza juz kreska z piku LH, myslicie ze jest jeszcze nadzieja ? to juz 15dc ..
    wogole co sie robi gdy pecherzyk rosnie a nie peka? bo mi lekarz mowi ze jak nie peknie to trzeba bedzie brac clo , a slyszalam ze niektore dziewczyny maja podawany pregnyl... jak to dziala?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Pysia pregnyl i clo musisz dostać miałam to samo na początku....pęcherzyk max 19mm i koniec....
    dostaniesz clo....po tym Ci urosnąć powinny pęcherzyki dorodne i pregnyl na pęknięcie, zawarte w nim stężenie HCG wytwarza odpowiednie ciśnienie i pęcherzyk pęka....u mnie bez tego marne szanse na samoistne pęknięcie.....
    tak że bez obaw:)
    z tego cyklu już raczej nic nie bedzie bo wątpię aby odbił i urósł jescze

pysia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet na wykresie widzę masz to samo, niby spadek na owulację a tu owu nie ma.....
    tez byłam na wizycie gdzie owu wyznaczyło mi Owu a tu się okazało że pęcherzyk nie pęknięty

pysia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    bylam dzis u gina znowu na monitoringu .. ostatnio pecherzyk mial 18,9 mm a endo 11.2 mm a dzis pecherzyk 17,9mm a endo 15.1mm , czemu nie rośnie i nie peka ;( testy owu wychodza negatywnie jeszcze ale coraz ciemniejsza juz kreska z piku LH, myslicie ze jest jeszcze nadzieja ? to juz 15dc ..
    wogole co sie robi gdy pecherzyk rosnie a nie peka? bo mi lekarz mowi ze jak nie peknie to trzeba bedzie brac clo , a slyszalam ze niektore dziewczyny maja podawany pregnyl... jak to dziala?
    clo na rosniecie pecherzykow bo twoj ewidentnie sie wchlaniac zaczyna , dlatego chce ci podac clo by je pobudzic by rosly..co do pekania minimum musi miec 18mm by byc dojrzaly ..Prenyl dziala na zasadzie wymuszenia pekniecia pecherzyka robi sztuczny pik....W moim przypadku moje nie rosly i zamienialy sie w torbielki....ale po clo ladnie rosna plus podany pregnyl powoduje ze jak juz jest dojrzaly peka...Niestety wudaje mi sie ze twoj jak juz sie wchlania to nie urosnie , ale zdarzaja sie rozne przypadki i czasem z tych co nic nie sa warte wg lekarza rodza sie dzieciaczki....

pysia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde u mnie zaczynaja sie sutki robic jak nakretki pieka i kluja...przy kazdym poruszeniu sie i mam wrazenie ze sa gorace i obrzmialei jakby mi ciazyly.....Wydaje mi sie ze troche wczesnie zaczynaja bo przewaznie 3, 4 dni przed okresem u mnie sie zaczyna,,,Wczoraj podbrzusze nawalalo dzis cycki,,,echh chodzacy cudak ze mnie.....Moze to przez clo i pregnyl???juz sama nie wiem....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    rany mnie to zawsze cos podkusi czytam opinie na temat pregnylu no i sie doigrałam własnie wyczytałam ze dziewczyna po pregnylu dostała udaru koniec wiecej głupot nie czytam bo popadne w obłed.
    nie czytak tyle bo ci mozg sie zlasuje ihhihihi a powaznie to sama przelecialalm komentarze i opinie z wielu stron....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:

jesli nie bedzie rosl to zacznie sie starzec i wchlonie sie ...chybs ze bylby taki jak np 24 mm rosl nie pekal to moglaby byc torbiel z tego ....i przy takich 22 23 podaja pregnyl...przy mniejszych nie Bo die wchlaniajs....clo przepisuja od kolejnego cyklu Bo 15 dc to ...jak nie urosnie nie peknie to da clo od nowego cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 15:43

pysia lubi tę wiadomość

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ