Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie daje czas jakies 2lata na starania intensywne a zwlaszcza jesli zdecyduje sie na laparo w lipcu i kauteryzacje plus droznosc..U mnie problemw tym ze malz pracuje za granica i staranka beda rzadkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 16:10
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Rozumiem Cię doskonale. Super wiec ze trafilas tu od razu....[/QUOTE
Znam wiele roznych forum a stalym bywalcem bylam od lat na czaterii na interii
wiec mysle moze cos przy starankach takiego jest i trafilam tu szukajac prowadzenia wykresow za free...Na twoje dni.plk tak jakos dziwnie bylo a tu ludzi full i mozna zawsze pogadac i sie odstresic....Mialas droznosc tylko robiona??i jak boli??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 16:14
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Droznosc i histeroskopie. Wiesz...troszke bolalo. Miesiaczka do potegi n:)
Ale warto. Dla dziecka moglabym codziennie to przechodzic;)
U mnie badanie okazalo sie zbedne ale kto to wiedzial. Ważne ze jest ok!
To teraz wio podleczenie sie i do dziela podobno po histeroskopii i droznosci lubi szybko zaskoczycWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 16:23
-
nick nieaktualnyAnko wrote:Droznosc i histeroskopie. Wiesz...troszke bolalo. Miesiaczka do potegi n:)
Ale warto. Dla dziecka moglabym codziennie to przechodzic;)
U mnie badanie okazalo sie zbedne ale kto to wiedzial. Ważne ze jest ok!
ale Tu masz pewnosc ze jest ok i mola z glowy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem czy robic czy nie....
Czy olac?
Dzis mi lekarz spojrzal w jajniki po zabiegu z ciekawosci. 8dc i 12mm pecherzyk. Ciekawe czy cos z tego bedzie. Poza tym wiesz, u mnie niekiedy nie pekaja a boje sie torbieli. Moze w czwartek pojde. Jak urosnie to super, jak nie to bede wiedziała ze po wszystkim.
Jestem dobrej myśli. Ide spac. Znieczulenie mnie rozwalilo na lopatki. -
aga.just wrote:Bo idzie zgłupieć. Serio. Nie umiem wrzucić na luz. nie umiem. Dlaczego??? Cały zcas stres. Owulka będzie czy nie będzie? Potem co w 2 fazie. I tak w kółko.
Właśnie ta temp dziwna. Ale co się dziwić - cały cykl dziwny
A wiecie, że to właśnie przez stres nie wychodzi. -
nick nieaktualnyAnko wrote:A ja nie wiem czy robic czy nie....
Czy olac?
Dzis mi lekarz spojrzal w jajniki po zabiegu z ciekawosci. 8dc i 12mm pecherzyk. Ciekawe czy cos z tego bedzie. Poza tym wiesz, u mnie niekiedy nie pekaja a boje sie torbieli. Moze w czwartek pojde. Jak urosnie to super, jak nie to bede wiedziała ze po wszystkim.
Jestem dobrej myśli. Ide spac. Znieczulenie mnie rozwalilo na lopatki.
idz spac spokojnej nocy ...oby byl duzzzy pecherzyk !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak jest wysoko prolaktyna ona powoduje brak owulki.. dlatego ze pecherzyki nie dorastaja sa rozmirow do 18 mm i z takim rozmiarem nie pekaja zaczynaja sie starzec i wchlaniac ja tak mam niestety !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 21:33