Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Bo najgorsze jak nie wiadomo co jest nie tak. Owulacja jest, są i potem... no właśnie potem nic nie ma.
Poplakalam aaz mi o malo oczy ni9e wyjda , glowa nawala od tego ehhh....
To nie tylko ty taka watpiaca ja wczoraj podlamka ,ze temka spadla cialka zoltego nie widac
dzis uciecha ze znow do gory ze 4ty dzien wyzsze tempki wiec musi byc owulka...
...w srodku marzenie ze moze spadek na zagniezdzenie ale troche wczesne i z tego wszystkiego czlowiek chodzi i ma cholerny metlik w glowie.. -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Hey jak wam czas mija....mnie kluja jajniki ale lekko ...wg moich normalnych cykli bez Clo mam co 24 dni @ wiec jutro...sama nie wiem mam mieszane uczucia co do tego ...z jednej strony wierze ze sie udalo i to mocno a z drugiej juz po tym wszystkim moje nadzieje opadly....
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:akle cos masz krotkie te cykle prawda>??nic ci lekarze na to nie mowia???
-
aga.just wrote:Kap płacz kochana. Trzeba się wypłakać, wylać to z siebie, będzie lżej. Choć nigdy już tak samo
Wiem ze mial dobre zycie wychowal dzieci dorobil sie wnukow i prawnukow...wiec przezyl wiele dobrych chwil w swoim zyciu... -
Madziara wrote:takie cykle zrobily sie po usunieciu ciazy martwej ...lekarze mowia ze ok Bo owulki wyst wczesnie o Ile Sa wogle...a mowia ze Sa kobiety co maja 24-25 dni i to ok jakby byl co 20 ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ale ten na bank nie jest bez owulki...wiec minimum 10dni powinno byc zobaczysz jutro jak bedzie na razie masz jak widze maly spadek w 9dniu , tak jakby wydzielanie progesteronu sie zmniejszalo , ale moze odbije..Badalas sobie kiedy poziom progesteronu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny