X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie to https://ovufriend.pl/wykres,5d8e43274d0f66796e3c90881c370d8c.html
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:19

• aga.just Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo najgorsze jak nie wiadomo co jest nie tak. Owulacja jest, <3 są i potem... no właśnie potem nic nie ma.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Zobaczcie to https://ovufriend.pl/wykres,5d8e43274d0f66796e3c90881c370d8c.html
    <3
    ale czemu ma tak niska tempke???straszny spadek..byc moze problem z progesteronem bo jesli takw czesna owulka to blona sluzowa bardzo cienka...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Bo najgorsze jak nie wiadomo co jest nie tak. Owulacja jest, <3 są i potem... no właśnie potem nic nie ma.
    \

Poplakalam aaz mi o malo oczy ni9e wyjda , glowa nawala od tego ehhh....
    To nie tylko ty taka watpiaca ja wczoraj podlamka ,ze temka spadla cialka zoltego nie widac :(
    dzis uciecha ze znow do gory ze 4ty dzien wyzsze tempki wiec musi byc owulka...
    ...w srodku marzenie ze moze spadek na zagniezdzenie ale troche wczesne :-/ i z tego wszystkiego czlowiek chodzi i ma cholerny metlik w glowie..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakis nie otwiera sie wykres...ten powyzej...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,5d8e43274d0f66796e3c90881c370d8c.html\moze sprobuj teraz stad

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo idzie zgłupieć. Serio. Nie umiem wrzucić na luz. nie umiem. Dlaczego??? Cały zcas stres. Owulka będzie czy nie będzie? Potem co w 2 fazie. I tak w kółko.

Właśnie ta temp dziwna. Ale co się dziwić - cały cykl dziwny :D

• aga.just Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap płacz kochana. Trzeba się wypłakać, wylać to z siebie, będzie lżej. Choć nigdy już tak samo :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Hey jak wam czas mija....mnie kluja jajniki ale lekko ...wg moich normalnych cykli bez Clo mam co 24 dni @ wiec jutro...sama nie wiem mam mieszane uczucia co do tego ...z jednej strony wierze ze sie udalo i to mocno a z drugiej juz po tym wszystkim moje nadzieje opadly....
    akle cos masz krotkie te cykle prawda>??nic ci lekarze na to nie mowia???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jesli jutro dostaniesz okres to stanowczo masz problem z druga faza musi miec minimum 10dni a u ciebie by bylo tylko9 i to moze byc przyczyna ze masz niedomoge cialka zoltego

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    akle cos masz krotkie te cykle prawda>??nic ci lekarze na to nie mowia???
    takie cykle zrobily sie po usunieciu ciazy martwej ...lekarze mowia ze ok Bo owulki wyst wczesnie o Ile Sa wogle...a mowia ze Sa kobiety co maja 24-25 dni i to ok jakby byl co 20 ...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Kap płacz kochana. Trzeba się wypłakać, wylać to z siebie, będzie lżej. Choć nigdy już tak samo :(
    A JA WIEM CZY LZEJ,,, Wiem ze musze mamuske podtrzymac na duchu , dziadek byl wspanialym czl i wiem ze pamiec o nim w sercu na zawsze zostanie Ale jak moj malz dzis powiedzial taka kolej rzeczy ze starzy ustepuja miejsca mlodym....
    Wiem ze mial dobre zycie wychowal dzieci dorobil sie wnukow i prawnukow...wiec przezyl wiele dobrych chwil w swoim zyciu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    takie cykle zrobily sie po usunieciu ciazy martwej ...lekarze mowia ze ok Bo owulki wyst wczesnie o Ile Sa wogle...a mowia ze Sa kobiety co maja 24-25 dni i to ok jakby byl co 20 ...
    Ale wczesna owulka to krotki czas na wytworzenie blony sluzowej macicy..a cienkie endo to male szanse na zagniezdzenie plus do tego krotkie fl i wychodza niepowodzenia...Powinnas brac lutke albo dupka....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:35

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POW ze jesli Sa cykle bezowulacyjne to ona nie musi trwac 14 dni tamten mialam bezowulacyjny i byl 24 ten nie wiem Bo nawet do gin nie poszlam Bo bez sensu...a Tu ovu wiele razy mi wyznacza ovulacje a np jej nie ma badz byla w 9 dc wg gin

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Endo zawsze 9-12 mm wiec lekarz mowi ze ok Tu niektore maja 7 mm i w 14 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po cichu mam nadzieje ze nie przyjdzie !!!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ten na bank nie jest bez owulki...wiec minimum 10dni powinno byc zobaczysz jutro jak bedzie na razie masz jak widze maly spadek w 9dniu , tak jakby wydzielanie progesteronu sie zmniejszalo , ale moze odbije..Badalas sobie kiedy poziom progesteronu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:40

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wiesz co Endo zawsze 9-12 mm wiec lekarz mowi ze ok Tu niektore maja 7 mm i w 14 dc
    to endo idealne.... :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam duphaston przez rok i teraz 3 miesiace...teraz kazal odstawic wszystko....i czekac Na hsg ..i laparo ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale co z tego....buuuuu jak ciazy nie ma....

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ