X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest sens badac poziom progesteronu w 7 dniu poowu jesli sie bierze duphaston???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze bez sensu chociaz mozesz zbadac zeby wiedziec czy poziom Na duphastonie jest odpowiedni...

• aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest sens. Duphaston nie jest wykrywalny w krwi. Zobaczysz jaki poziom sama potrafisz wypracować progesteronu.

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny wlasnie doczytalam ze dupek nie ma wplywu na poziom badanego progesteronu bede szla badac tsh to przy okazji zrobie...w 7czym 8najlepiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:23

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mowa o 7 dpo :) ale jak pójdziesz 8 też będzie ok. Wg mnie wsio rybka

• aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap a Ty masz niedobory żelaza, że suplementujesz?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ide w 7 mym w srode ,bedzie szybciej wiadome jaki jest poziom tsh no i progesteronu...ehh...Czemu ten czas sie musi tak ciagnac?!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Kap a Ty masz niedobory żelaza, że suplementujesz?
    przy hashi ma sie czesto anemie i problemy z zelazem...ja mam zbadany i mam nie za wysoki dlatego sie suplementuje...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pamietam parametry pomiaru to bylo od 9 do 30 a ja mialam w granicy 15 wiec biore przez meisiac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam, bo już przy moim żelazie to przewrażliwiona jestem :D :D

A nawet mi nie mów. Ciągle postanawiam nie mierzyć temp w II fazie, bo mnie to potem stresuje jak cholera i nic. Ciągle ciekawość większa. I z dnia na dzień gorzej.

• aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym wiedzieć - w lewo, albo w prawo. A coś czuje, że temp sobie ze mnie kpi.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Chciałabym wiedzieć - w lewo, albo w prawo. A coś czuje, że temp sobie ze mnie kpi.
    ja juz sama nie wiem co myslec , niby owu byla powinnam sie cieszyc ze jedno peklo i ze wogole peklo a jakas taka nie ten teges jestem..Wkurzylam sie ze torbiel i ogolenie jakis humor mam do dupy...Spac mi sie cce glowa anprdziela i ogolnie ujnia z grzybem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bałaś się bliżniaków to pękło jedno jak na życzenie :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ci powiem ze nie jest brzydko u ciebie tfu tfu coby nie zapeszac, a patrzylas na inne cykle??jaka tempka w 10tym?wiem ze 11dzien to podobno spadek sie zaczyna wiec jutro chyba sie bedziesz mogla juz upewnic co sie dziej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:34

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam jeszcze jedno pytanie, bo dzis idziemy na imprezke a tu owulacja tuz tuz , nie wiem czy maz moze wypic pare piwek czy to nie zaszkodzi, bo ja to ogranicze sie do 1 albo 2 :) nie wiem czy meza tez mam ograniczyc ;) jak mysliscie :* buziaki

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap zerknij w tył na wykresy. Leciała zazwyczaj stopniowo od 9dpo. Teraz bawi się ze mną i pewnie daje złudne nadzieję. Wolałabym jeśli się nie udało, żeby spadła i nie robiła mnie w konia. Do tego piersi mnie bolą :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:46

• aga.just Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia ale będziecie działaś coś z <3 po piwkach? Bo jak tak to lepiej nie pić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    a mam jeszcze jedno pytanie, bo dzis idziemy na imprezke a tu owulacja tuz tuz , nie wiem czy maz moze wypic pare piwek czy to nie zaszkodzi, bo ja to ogranicze sie do 1 albo 2 :) nie wiem czy meza tez mam ograniczyc ;) jak mysliscie :* buziaki

noo nie przesadzajmy ze nie mozna sie piwa napic przed robieniem dzieci..dziewczyny wina pija Na poprawe Endo to Tu jedno piwo zaszkodzi nie sadze a nawet do 2 tyg po zaplodnieniu cialo zolte chroni plod oczywiscie stanowcze nie!!! do picia nawet jednego piwa jak juz jest ciaza...a tak niektorzy ludzie po piwie Sa luzniejsze i szczerze z doswiadczenia w pracy wiekszosc kobiet ktore zaszly Bo po piwku albo winku albo takie ktore sobie lubia..a ta co sie wystrzega i pilnuje wszystkiego i stres i spina sie !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:56

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:

Zgadzam sie z Madziara, piwko cie odstresuje, wyluzuje i doda animuszu :D - pilnuj tylko meza, bo jak przesadzi z piwkiem to zamiast "zapylac" to zasnie :D :D, poki co, nie ma co przesadzac i ciesz sie nadchodzaca imprezka a po imprezce "kokoszenie" :D oby owocne :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echh a mi dzis dyńke normalnie rozsadza
    tak mnie boli , przespalam sie i guzik nic nie pomoglo..Pregnyl moglby jz przestac dzialac bo mnie org w uja robi...
    Aga trzymam w kciuki by ding pierding byl dla ciebie skuteczny , , , ,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ