Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Chciałabym wiedzieć - w lewo, albo w prawo. A coś czuje, że temp sobie ze mnie kpi.
-
no ci powiem ze nie jest brzydko u ciebie tfu tfu coby nie zapeszac, a patrzylas na inne cykle??jaka tempka w 10tym?wiem ze 11dzien to podobno spadek sie zaczyna wiec jutro chyba sie bedziesz mogla juz upewnic co sie dziej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:34
-
a mam jeszcze jedno pytanie, bo dzis idziemy na imprezke a tu owulacja tuz tuz , nie wiem czy maz moze wypic pare piwek czy to nie zaszkodzi, bo ja to ogranicze sie do 1 albo 2 nie wiem czy meza tez mam ograniczyc jak mysliscie :* buziaki
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Kap zerknij w tył na wykresy. Leciała zazwyczaj stopniowo od 9dpo. Teraz bawi się ze mną i pewnie daje złudne nadzieję. Wolałabym jeśli się nie udało, żeby spadła i nie robiła mnie w konia. Do tego piersi mnie bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:46
-
nick nieaktualnypysia wrote:a mam jeszcze jedno pytanie, bo dzis idziemy na imprezke a tu owulacja tuz tuz , nie wiem czy maz moze wypic pare piwek czy to nie zaszkodzi, bo ja to ogranicze sie do 1 albo 2 nie wiem czy meza tez mam ograniczyc jak mysliscie :* buziaki
noo nie przesadzajmy ze nie mozna sie piwa napic przed robieniem dzieci..dziewczyny wina pija Na poprawe Endo to Tu jedno piwo zaszkodzi nie sadze a nawet do 2 tyg po zaplodnieniu cialo zolte chroni plod oczywiscie stanowcze nie!!! do picia nawet jednego piwa jak juz jest ciaza...a tak niektorzy ludzie po piwie Sa luzniejsze i szczerze z doswiadczenia w pracy wiekszosc kobiet ktore zaszly Bo po piwku albo winku albo takie ktore sobie lubia..a ta co sie wystrzega i pilnuje wszystkiego i stres i spina sie !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 14:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:a mam jeszcze jedno pytanie, bo dzis idziemy na imprezke a tu owulacja tuz tuz , nie wiem czy maz moze wypic pare piwek czy to nie zaszkodzi, bo ja to ogranicze sie do 1 albo 2 nie wiem czy meza tez mam ograniczyc jak mysliscie :* buziaki
Zgadzam sie z Madziara, piwko cie odstresuje, wyluzuje i doda animuszu - pilnuj tylko meza, bo jak przesadzi z piwkiem to zamiast "zapylac" to zasnie , poki co, nie ma co przesadzac i ciesz sie nadchodzaca imprezka a po imprezce "kokoszenie" oby owocne
kapturnica lubi tę wiadomość