Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:mysle ze ovu byla wczoraj juz wtedy zaczelo podbrzusze bolec i rwac...a zaczynam juz zauwazac teraz ze sluz zaczyna sie bielszy robic,,,,4dni pod rzad serduszek bylo i dzis juz nie mam ani sil ani ochoty....
mysle ze wystarczajaco...niech sie dzieje co ma sie dziac..Dzis juz kompletnie checi na sex nie mam...
a noopewnie jak juz kilka dni z rzedu ...ja to pow nigdy nie Bede die jakis przymuszac i caly czas tak jest ... -
dziewczyny prosze o pomoc ..
w 8dc bylam na monitoringu pecherzyk z prawego jajnika 7,2 mm i endo 5,9 mm
w 11 dc prawy pecherzyk 11,7 endo - 8,5 mm
wszystko jest ok ? nie wiem w jakim tempie rosna jajeczka normalnie... no i nie wiem czy juz powinnam serduszkowac,
doradzcie :*
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:dziewczyny prosze o pomoc ..
w 8dc bylam na monitoringu pecherzyk z prawego jajnika 7,2 mm i endo 5,9 mm
w 11 dc prawy pecherzyk 11,7 endo - 8,5 mm
wszystko jest ok ? nie wiem w jakim tempie rosna jajeczka normalnie... no i nie wiem czy juz powinnam serduszkowac,
doradzcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 21:25
-
Milcia wow super lista. Cała tarczyca, próby wątrobowe, hormony. Ekstra pakiet!
Marta pęcherzyk ładny, do jutra pewnie podrośnie jeszcze. Najlepiej jak ma te min 20 mm
Pysia z serduchowaniem spokojnie. Pęcherzyk pęka ok 20 mm i więcej. Wg mojego gina idealny rozm. to 24-25 mm. Przyrost ok 1-2 mm na dobę. Kwestia indywidualna. -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Dziewczyny mam problem w prawej pachwinie wyczulam tak jak by dwa guzki...niby jak wezly ale wieksze niz one...kurcze ...czy ktoras ma takie kuleczki!?
powtarzam sama siebie prosze o pomoc!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 21:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny