Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:haahahahahaah skad ja to znam...ale patrzyc na to nie moglam znaczy na siebie mnie to nie podniecalo wrecz na odwrot opadalo jak widzialam siebie ehh
KASIA myślisz że nie wiem???
choć własnie Maję poczeliśmy kiedy był w najlepszej formie fizycznej....
teraz ćwiczy w domu, popija te mieszanki białkowe i ja dobrze wiem że może to wpływac na wyniki.....wszystkiego dowiem się po badaniu -
powiedzieli jej ch,,,,e ze to nie polska i nic nie dostanie!!!!bo tam od28tygodnia daja na postrzymanie dostala tylko tabl przeciwbolowe..Bozeee az mam trzesawke
poronila w walentynki jessu nie wiem czy pregnyl czy to moje odczucia ale wlasnie sie rozplakalamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 12:13
-
Robotka1 wrote:jeju współczuję na prawde, w Polsce jednak mamy dobrą opieke jeśli chodzi o ginekologię, czasem się nalatamy ale nikt nas nie zlewa jak w niektórych krajach....
-
Kap wyrazy współczucia dla koleżanki. To jest straszne
Kasik wydaje mi się, że chłop na pewno sobie pomaga Kwestia tego jak często. U nas jakoś od początku znajomości wyszedł ten temat, jakoś na szczęście nie mam z mężem tematów tabu i gadamy o tym luźno. No i mojego na miłość fran namawiać nie trzeba, oj nie ...
Pogadaj z chłopem na spokojnie. I nie stresu się, będzie dobrze -
dzięki dziewczynki na prawdę jakoś psychicznie jest mi lepiej:)
własnie dostałam odpowiedź z labolatorium że mogę wejść z mężem że są na miejscu filmy i gazetki więc spokojnie jakoś sobie poradzimy:)
hihi Aguś to fajnie, ja też bym chciała tam z moim ale mój to śmiertelnie poważny w tych sprawach:P:P dla mnie to też nie jest tabu temat natomiast czuję że dla mojego P. jest jak najbardziej, dlatego nie naciskam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciplka co mieszka w londynie poronila w 16tyg ciazy mialaby syna ...jessuuu jak mi przykro
okropne ...niestety wiem co ona czuje...poronilam w 8 tyg a w 11 usuwalam ciaze tego nie da sie przezyc ....i zostaje do konca zycia... -
Kasia jakos tak mi bylo strasznie jak pisala co z nia robili i jak sie czula, a zwlaszcza teraz kiedy samaa sie staram jest to tym bardziej trudne.
A ja nadal ledwo chodze tak mnie boli podbrzusze , ze zaczynam sie bac czy nie wiecej niz 1jajo peklo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 16:12
-
nick nieaktualny