X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciplka co mieszka w londynie poronila w 16tyg ciazy mialaby syna ...jessuuu jak mi przykro

Madziara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    haahahahahaah skad ja to znam...ale patrzyc na to nie moglam znaczy na siebie mnie to nie podniecalo wrecz na odwrot opadalo jak widzialam siebie ehh
    haha mnie to samo:D:D

KASIA myślisz że nie wiem???
    choć własnie Maję poczeliśmy kiedy był w najlepszej formie fizycznej....
    teraz ćwiczy w domu, popija te mieszanki białkowe i ja dobrze wiem że może to wpływac na wyniki.....wszystkiego dowiem się po badaniu

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciplka co mieszka w londynie poronila w 16tyg ciazy mialaby syna ...jessuuu jak mi przykro
    ło rany ale tragedia:( współczuje

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesssupisze mi teraz na fb o tym ze wofgole uje badan jej nie zrobili jak zaczela krwawic tylko scana..zero nic na podtrzymanie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzieli jej ch,,,,e ze to nie polska i nic nie dostanie!!!!bo tam od28tygodnia daja na postrzymanie dostala tylko tabl przeciwbolowe..Bozeee az mam trzesawke
    poronila w walentynki jessu nie wiem czy pregnyl czy to moje odczucia ale wlasnie sie rozplakalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 12:13

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju współczuję na prawde, w Polsce jednak mamy dobrą opieke jeśli chodzi o ginekologię, czasem się nalatamy ale nikt nas nie zlewa jak w niektórych krajach....

kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jeju współczuję na prawde, w Polsce jednak mamy dobrą opieke jeśli chodzi o ginekologię, czasem się nalatamy ale nikt nas nie zlewa jak w niektórych krajach....
    babo tam jej powiedzieli ze u nich do16sie usuwa ciaze i nie lecza wczesnych dopiero pozniejsze...my mamy tu szcescie ze mimo z ena nich narzekamy mamy leki na podtrzymanie usg monitoringi a tam nic!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju odp pod wykresem :)

jeju lubi tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap wyrazy współczucia dla koleżanki. To jest straszne :(

Kasik wydaje mi się, że chłop na pewno sobie pomaga :) Kwestia tego jak często. U nas jakoś od początku znajomości wyszedł ten temat, jakoś na szczęście nie mam z mężem tematów tabu i gadamy o tym luźno. No i mojego na miłość fran namawiać nie trzeba, oj nie ... :P
    Pogadaj z chłopem na spokojnie. I nie stresu się, będzie dobrze :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki....dzięki....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki na prawdę jakoś psychicznie jest mi lepiej:)
    własnie dostałam odpowiedź z labolatorium że mogę wejść z mężem że są na miejscu filmy i gazetki więc spokojnie jakoś sobie poradzimy:)

hihi Aguś to fajnie, ja też bym chciała tam z moim ale mój to śmiertelnie poważny w tych sprawach:P:P dla mnie to też nie jest tabu temat natomiast czuję że dla mojego P. jest jak najbardziej, dlatego nie naciskam:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh wyplakalam sie okropnie,,,chyba to pregnyl tak dziala ze nie moglam sie opanowac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka ojeju straszne to.....nie pakusiaj plisss:*
    pytul się jak chcesz :)
    wiem Kasiu że to okropne szczególnie jeśli dotyczy kogoś znaszych bliskich czy znajomych.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis bola mnie jajniki wlasciwie tak jakby ktos szpilki wbijal i do tego ciagnie w pachwinach nie pamietam kiedy tak mialam...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 15:37

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara jaka ładna owulacja u Ciebie:) zawsze taką masz?
    a co do jajników to tak mam w każdym cyklu że pobolewają kilka dni po owu.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja wogole mam bezowulacyjne cykle ...tu z temp ni ovu wyznaczylo ale nie bylam u Gina nie wiem czy COs bylo czy nie ...niby sluz byl rozciagliwy i bol jajnika ale wiem ...nie liczylam dni i tez nie staralam sie specjalnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

okropne ...niestety wiem co ona czuje...poronilam w 8 tyg a w 11 usuwalam ciaze tego nie da sie przezyc ....i zostaje do konca zycia...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jakos tak mi bylo strasznie jak pisala co z nia robili i jak sie czula, a zwlaszcza teraz kiedy samaa sie staram jest to tym bardziej trudne.
    A ja nadal ledwo chodze tak mnie boli podbrzusze , ze zaczynam sie bac czy nie wiecej niz 1jajo peklo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 16:12

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie to 20 dc to chyba jak by co to juz po owulce !?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ale u mnie to 20 dc to chyba jak by co to juz po owulce !?
    tak dlatego edytowalam posta ze zobaczylam ze po owu dawnpo...no sa 2powody ciagniecia ciaza i przygotowywanie do okresu..szkoda ze nie mozna tego rozroznic

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ