X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciplka co mieszka w londynie poronila w 16tyg ciazy mialaby syna ...jessuuu jak mi przykro

Madziara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    haahahahahaah skad ja to znam...ale patrzyc na to nie moglam znaczy na siebie mnie to nie podniecalo wrecz na odwrot opadalo jak widzialam siebie ehh
    haha mnie to samo:D:D

KASIA myślisz że nie wiem???
    choć własnie Maję poczeliśmy kiedy był w najlepszej formie fizycznej....
    teraz ćwiczy w domu, popija te mieszanki białkowe i ja dobrze wiem że może to wpływac na wyniki.....wszystkiego dowiem się po badaniu

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciplka co mieszka w londynie poronila w 16tyg ciazy mialaby syna ...jessuuu jak mi przykro
    ło rany ale tragedia:( współczuje

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesssupisze mi teraz na fb o tym ze wofgole uje badan jej nie zrobili jak zaczela krwawic tylko scana..zero nic na podtrzymanie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzieli jej ch,,,,e ze to nie polska i nic nie dostanie!!!!bo tam od28tygodnia daja na postrzymanie dostala tylko tabl przeciwbolowe..Bozeee az mam trzesawke
    poronila w walentynki jessu nie wiem czy pregnyl czy to moje odczucia ale wlasnie sie rozplakalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 12:13

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju współczuję na prawde, w Polsce jednak mamy dobrą opieke jeśli chodzi o ginekologię, czasem się nalatamy ale nikt nas nie zlewa jak w niektórych krajach....

kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jeju współczuję na prawde, w Polsce jednak mamy dobrą opieke jeśli chodzi o ginekologię, czasem się nalatamy ale nikt nas nie zlewa jak w niektórych krajach....
    babo tam jej powiedzieli ze u nich do16sie usuwa ciaze i nie lecza wczesnych dopiero pozniejsze...my mamy tu szcescie ze mimo z ena nich narzekamy mamy leki na podtrzymanie usg monitoringi a tam nic!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju odp pod wykresem :)

jeju lubi tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap wyrazy współczucia dla koleżanki. To jest straszne :(

Kasik wydaje mi się, że chłop na pewno sobie pomaga :) Kwestia tego jak często. U nas jakoś od początku znajomości wyszedł ten temat, jakoś na szczęście nie mam z mężem tematów tabu i gadamy o tym luźno. No i mojego na miłość fran namawiać nie trzeba, oj nie ... :P
    Pogadaj z chłopem na spokojnie. I nie stresu się, będzie dobrze :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki....dzięki....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki na prawdę jakoś psychicznie jest mi lepiej:)
    własnie dostałam odpowiedź z labolatorium że mogę wejść z mężem że są na miejscu filmy i gazetki więc spokojnie jakoś sobie poradzimy:)

hihi Aguś to fajnie, ja też bym chciała tam z moim ale mój to śmiertelnie poważny w tych sprawach:P:P dla mnie to też nie jest tabu temat natomiast czuję że dla mojego P. jest jak najbardziej, dlatego nie naciskam:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh wyplakalam sie okropnie,,,chyba to pregnyl tak dziala ze nie moglam sie opanowac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka ojeju straszne to.....nie pakusiaj plisss:*
    pytul się jak chcesz :)
    wiem Kasiu że to okropne szczególnie jeśli dotyczy kogoś znaszych bliskich czy znajomych.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis bola mnie jajniki wlasciwie tak jakby ktos szpilki wbijal i do tego ciagnie w pachwinach nie pamietam kiedy tak mialam...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 15:37

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara jaka ładna owulacja u Ciebie:) zawsze taką masz?
    a co do jajników to tak mam w każdym cyklu że pobolewają kilka dni po owu.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja wogole mam bezowulacyjne cykle ...tu z temp ni ovu wyznaczylo ale nie bylam u Gina nie wiem czy COs bylo czy nie ...niby sluz byl rozciagliwy i bol jajnika ale wiem ...nie liczylam dni i tez nie staralam sie specjalnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

okropne ...niestety wiem co ona czuje...poronilam w 8 tyg a w 11 usuwalam ciaze tego nie da sie przezyc ....i zostaje do konca zycia...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jakos tak mi bylo strasznie jak pisala co z nia robili i jak sie czula, a zwlaszcza teraz kiedy samaa sie staram jest to tym bardziej trudne.
    A ja nadal ledwo chodze tak mnie boli podbrzusze , ze zaczynam sie bac czy nie wiecej niz 1jajo peklo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 16:12

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie to 20 dc to chyba jak by co to juz po owulce !?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ale u mnie to 20 dc to chyba jak by co to juz po owulce !?
    tak dlatego edytowalam posta ze zobaczylam ze po owu dawnpo...no sa 2powody ciagniecia ciaza i przygotowywanie do okresu..szkoda ze nie mozna tego rozroznic

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ