Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dziewczyny a jakby tak....hm.....wyseksować się w dzień badania ale nie dopuścić do wytrysku.....potem wziać prysznic i jechać na takie badania? nie będzie to pomocne ??? w sensie że już będzie to podniecenie i sperma naprodukowana?
-
ejj ale laski slyszalyscie o specjalnych prezerwatywach??zaklada sie je stosunek jest normalny a oddaje sie do badan wlasnie ta prezerwatywe co jest w niej ejakulat , gdzies to czytalam Drogie trochu bo kolo50zl ale wtedy nawet loda mozna chlopu walnac i na bank odda cala sperme
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 10:02
-
wczoraj miało być, ale jak usłyszał że mam okres to się wycofał....
nawet oralnie nie chciał bo śmiał się że 2 godziny będzie mnie męczył....
temu się boję....
że tam na miejscu on zwyczajnie nie dojdzie...
ale oczywiście mu powiedziałam że nie wiem jak to zrobisz ale masz jeszcze dwa dni na przedbadaniowe upuszczenie nasienia....
byłabym w siódmym niebie jakby sobie to sam dziś np zrobił w pracy pod prysznicem np...... -
Robotka1 wrote:wczoraj miało być, ale jak usłyszał że mam okres to się wycofał....
nawet oralnie nie chciał bo śmiał się że 2 godziny będzie mnie męczył....
temu się boję....
że tam na miejscu on zwyczajnie nie dojdzie...
ale oczywiście mu powiedziałam że nie wiem jak to zrobisz ale masz jeszcze dwa dni na przedbadaniowe upuszczenie nasienia....
byłabym w siódmym niebie jakby sobie to sam dziś np zrobił w pracy pod prysznicem np...... -
kapturnica wrote:wezz go pod wlos badz milusia to moze sie uda
gdybym wiedziała że to robi to na bank bym nie przezywała tego badania
ale ja nie wiem czy on to robi....temu mnie to stresuje....
a wątpie aby mi się przyznał....to taki krępujący temat..
nigdy nie było mi to potrzebne aż do teraz.....