Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Laski moja temperatura szaleje normalnie. Dzisiaj zaczęły mnie pobolewać piersi. To zazwyczaj znak, że za ok 10 dni będzie okres. W ogóle to przeczytałam, że Kasia miała po Bromku problemy z wyróżnieniem się i chyba w moim przypadku też to się potwierdza, bo od wtorku nie byłam
Asiek nasze pecherzyki rosly 3mm na dobe bo byly na dopalaczu o nazwie clo normalne bez wspomagania rosna 1,2mm na dobe
A cycki cie bola od progesteronu wiec nie wiadomo na co heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 08:06
-
kiniaczek84 wrote:Dzien Dobry Wszystkim:)idę dzis do Endo zobaczymy co ciekawego sie dowiem:)
Ps swoja droga coraz bardziej podoba mi sie imie Kinga Kinia , Kiniolka , Kiniolek.haaaa chyba mam jeden z typow imion zenskich -
bryy
wy tak o szkole to ja się pochwalę że skończyłam mgr na wydziale gospodarki nieruchomościami i ubezpieczeniami:P
co do teściowej to moja jest HITLER ale w sumie ją lubię choc na zdjęciach wychodzi najładniej:P
ovu przesunęło mi owu z 17 na 15 dzień nic nie rozumiem:P
aaa i mam wyniki męża zaraz je na forum bezplemnikowców wrzucęMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bryy
wy tak o szkole to ja się pochwalę że skończyłam mgr na wydziale gospodarki nieruchomościami i ubezpieczeniami:P
co do teściowej to moja jest HITLER ale w sumie ją lubię choc na zdjęciach wychodzi najładniej:P
ovu przesunęło mi owu z 17 na 15 dzień nic nie rozumiem:P
aaa i mam wyniki męża zaraz je na forum bezplemnikowców wrzucę
No to ja nie mam czym sie chwalic ale ukonczylam technologie zywienia dietetyjke , a potem zrobilam szkole na opiekuna medycznego dla doroslych..studiow nie dane mi bylo nawet zaczac łech //Ale moze mlody za to inyneria zaskoczyMalenq, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
O kurcze.... Widzę ze zarazam katarem przez forum przepraszam. Ja od pon na zwolnieniu najpierw przez IUI teraz przez przeziębienie. Już wychodzę z siebie bo nie jestem typem kury domowej, a siedząc w domu trza gotować, sprzątaćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
zagubiona_82 wrote:hej, dzięki za ręakcję na moją prośbę, nie mówił, napisał tylko że zatoka daglasa wolna od płynu a co to znaczy?
i cieszył się że jest pomarszczony
to dobrze?[/Q
po peknieciu pecherztyka w zatoce douglasa pojawia sie plyn z niego i powinno sie ujawic cialko zolte...widzial je?? plyn w xatoce i cialko zolte swiadczy o przebytej owulacji...Plyn mogl sie wchlonac wiec bez stresu....wszystko zalezy kiedy byla owu...Widzial cialko zolte??? -
Z takim poziomem stresu to nie wiewiem czy miałabym nadzieję, nie uroaż się ale nawet jak trafisz to masz 20 % szans na powodzenie bedac zdrowa więc trochę dystansu radzę nabrać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Takie są realia każdy tu nad tym ubolewa niestty ale lapiej się nie nakręcać bo to boli póżniej
-
Ja wiem że jak człowie stres zredukuje to cały organizm jest zadowolony i rezultaty też są potem