Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyash wrote:Jestem po usg. Na lewym jajniku liczne pęcherzyki , największy 7mm. Na prawym pęcherzyk 7,2. Endometrium 4,5 mm. Dziś 9 dc
9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...
pozdrawiam..ash lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kap...jeszcze nie potwierdzili...bo do szpitala muszę się położyć, a miejsca na czerwiec dopiero są...podobno inaczej się nie da...cóż..
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Jak to? Dlaczego? Mow!
nie moja kuzynki ona idzie Na operacje a jej maz za granica a rodzice kuzynki nie zyja ...noo maja tylko moja mame ale ona pracuje po 12 godz i zaproponowali Nam ..bo wiedza ze Tu dziecku dobrze bedzie i pracuje po 8 godz rano sniadanko przedszkole potem odbieram obiad spacer i teraz spi kolo mojego maza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...
uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:47
-
Madziara wrote:Ja mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...
uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvu nie jest do konca dokladne ...nie zadreczaj sie tym...czekamy teraz ...spokojnie...u mnie gin widzial owulke w pon a wczoraj mialam taki bol jajnikow ze koszmar jak wtedy co bylam pierwszy raz na Clo i zglosilam sie bo myslalam ze przestymulowalam sie a to bylo po ovulacji rozlany plyn w 10 dc...
-
Laski moja temperatura szaleje normalnie. Dzisiaj zaczęły mnie pobolewać piersi. To zazwyczaj znak, że za ok 10 dni będzie okres. W ogóle to przeczytałam, że Kasia miała po Bromku problemy z wyróżnieniem się i chyba w moim przypadku też to się potwierdza, bo od wtorku nie byłam
-
Madziara wrote:9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...
pozdrawiam..