WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Jestem po usg. Na lewym jajniku liczne pęcherzyki , największy 7mm. Na prawym pęcherzyk 7,2. Endometrium 4,5 mm. Dziś 9 dc

9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...

pozdrawiam..

ash lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap...jeszcze nie potwierdzili...bo do szpitala muszę się położyć, a miejsca na czerwiec dopiero są...podobno inaczej się nie da...cóż..
    no to niezle problemy z dostaniem sie do szpitala ehh..U mnie male miasteczko , ale zabiegi i badania dosc szybko sie zalatwia...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Jak to? Dlaczego? Mow!

nie moja kuzynki ona idzie Na operacje a jej maz za granica a rodzice kuzynki nie zyja ...noo maja tylko moja mame ale ona pracuje po 12 godz i zaproponowali Nam ..bo wiedza ze Tu dziecku dobrze bedzie i pracuje po 8 godz rano sniadanko przedszkole potem odbieram obiad spacer i teraz spi kolo mojego maza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mnie piersi bola bardziej same sutki nie mozna ich zlapac ...moj maz i tak zaoferowany Toska i jej piruletami spiac ..

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. A już myślałam :) fajne uczucie prawda? Ja też lubię.jak chrzesniaki przyjeżdżają a razem mamy ich 4

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze chrześniaków nie dorobiłam :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwóch z jednego roku to dwóch chłopaków. W tym roku dwa latka kończą :) fajne chłopaki

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...

uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:47

• ash Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek kolejne usg! Trzymajcie kciuki, proszę ! Dobranoc do jutra!

kapturnica, Madziara, Malenq lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam, jak się sytuacja rozwinie. Jestem ciekawa jaka długa będzie II faza cyklu. Bo jeśli przeciągnie się do 40 dnia, to zdecydowanie coś jest nie tak.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...

uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...
    Oj Madzia dziecko będzie na 100% :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko bedzie dobrze ...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się dlaczego OVU wyznaczyło mi owulacje w 15 dc, a nie np. w 12.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu nie jest do konca dokladne ...nie zadreczaj sie tym...czekamy teraz ...spokojnie...u mnie gin widzial owulke w pon a wczoraj mialam taki bol jajnikow ze koszmar jak wtedy co bylam pierwszy raz na Clo i zglosilam sie bo myslalam ze przestymulowalam sie a to bylo po ovulacji rozlany plyn w 10 dc...

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:38

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem, jak juz był pomarszczony, to zaczął pękać albo już pękł. A nie mówil Ci czy widzi płyn w zatoce?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry Wszystkim:)idę dzis do Endo zobaczymy co ciekawego sie dowiem:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski moja temperatura szaleje normalnie. Dzisiaj zaczęły mnie pobolewać piersi. To zazwyczaj znak, że za ok 10 dni będzie okres. W ogóle to przeczytałam, że Kasia miała po Bromku problemy z wyróżnieniem się i chyba w moim przypadku też to się potwierdza, bo od wtorku nie byłam :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...

pozdrawiam..
    Moje rosły 3 mm na dobę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kobitki kochaneale mamy pikny dzionek :D Od rana szaleje pralka sie zapomina raz za razem :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ