X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Jestem po usg. Na lewym jajniku liczne pęcherzyki , największy 7mm. Na prawym pęcherzyk 7,2. Endometrium 4,5 mm. Dziś 9 dc

9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...

pozdrawiam..

ash lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap...jeszcze nie potwierdzili...bo do szpitala muszę się położyć, a miejsca na czerwiec dopiero są...podobno inaczej się nie da...cóż..
    no to niezle problemy z dostaniem sie do szpitala ehh..U mnie male miasteczko , ale zabiegi i badania dosc szybko sie zalatwia...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Jak to? Dlaczego? Mow!

nie moja kuzynki ona idzie Na operacje a jej maz za granica a rodzice kuzynki nie zyja ...noo maja tylko moja mame ale ona pracuje po 12 godz i zaproponowali Nam ..bo wiedza ze Tu dziecku dobrze bedzie i pracuje po 8 godz rano sniadanko przedszkole potem odbieram obiad spacer i teraz spi kolo mojego maza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mnie piersi bola bardziej same sutki nie mozna ich zlapac ...moj maz i tak zaoferowany Toska i jej piruletami spiac ..

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. A już myślałam :) fajne uczucie prawda? Ja też lubię.jak chrzesniaki przyjeżdżają a razem mamy ich 4

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze chrześniaków nie dorobiłam :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwóch z jednego roku to dwóch chłopaków. W tym roku dwa latka kończą :) fajne chłopaki

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...

uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:47

• ash Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek kolejne usg! Trzymajcie kciuki, proszę ! Dobranoc do jutra!

kapturnica, Madziara, Malenq lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam, jak się sytuacja rozwinie. Jestem ciekawa jaka długa będzie II faza cyklu. Bo jeśli przeciągnie się do 40 dnia, to zdecydowanie coś jest nie tak.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja mam 3 letnia...i teraz podaje w swieta chlopczyka ..moj maz ma 7 latke ...

uczucie niesamowite...chodzi z moim mezem za reke po domu ...i wszystko jej tlumaczy....wiecie co serce mi sciska ze on tak z dzieckiem potrafi sie bawic a ja sie martwie ze ja mu nigdy tego nie dam...
    Oj Madzia dziecko będzie na 100% :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko bedzie dobrze ...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się dlaczego OVU wyznaczyło mi owulacje w 15 dc, a nie np. w 12.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu nie jest do konca dokladne ...nie zadreczaj sie tym...czekamy teraz ...spokojnie...u mnie gin widzial owulke w pon a wczoraj mialam taki bol jajnikow ze koszmar jak wtedy co bylam pierwszy raz na Clo i zglosilam sie bo myslalam ze przestymulowalam sie a to bylo po ovulacji rozlany plyn w 10 dc...

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:38

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem, jak juz był pomarszczony, to zaczął pękać albo już pękł. A nie mówil Ci czy widzi płyn w zatoce?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry Wszystkim:)idę dzis do Endo zobaczymy co ciekawego sie dowiem:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski moja temperatura szaleje normalnie. Dzisiaj zaczęły mnie pobolewać piersi. To zazwyczaj znak, że za ok 10 dni będzie okres. W ogóle to przeczytałam, że Kasia miała po Bromku problemy z wyróżnieniem się i chyba w moim przypadku też to się potwierdza, bo od wtorku nie byłam :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    9 dc przypuszczalnie rosnie 2 mm Na dzien zeby pekl minimum 22 zeby komorka byla dojrzala wiec tak ok 6 dni minimum do owulki czyli 15 dc 16 dc nie jest zle Endo tez sie powiekszy...

pozdrawiam..
    Moje rosły 3 mm na dobę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kobitki kochaneale mamy pikny dzionek :D Od rana szaleje pralka sie zapomina raz za razem :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ