Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja jutro zakupy robie jakies do szpitala...sama nie wiem chyba tylko pewnie woda mineralna...Ajjj dupa spadnie bo dietka bedzie silniejsza ihihihihih
Pocieszyl mnie ze sam jest ciekaw co tam u mnie slychac po tylu latach od ciazy..I obiecuje mi ze sobie namnie uzyje maksymalnie jak mozna..Pocieszyl mnie ..nie?ihihihih -
Joanna0071 wrote:Kasia nie każdy ma nasze podejście są tacy co guru w ginie widzą i cicho siedzą
Kurde mialabym juz w niedziele zabieg zrobiony ale nie ma na niedziele anestezjologa wolnego buu ,,bo bym juz w sobote szla... -
Mam koleżankę co 3 miesiac jest na clo bez monitu wogule nigdy go nie miała tak sobie wprowadził clo i ona nie ma monitu bo lekarz nic o nim nie mówi a lekarz sie zna tak mi to tłumaczy. Żeby było śmieszniej 9 do niego idę zobaczymy jak na moją postawę zareaguje ja już mam listę co na receptę co na skierowanie ma wypisać jakie badanka i monit oczywiście ustalę.
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Mam koleżankę co 3 miesiac jest na clo bez monitu wogule nigdy go nie miała tak sobie wprowadził clo i ona nie ma monitu bo lekarz nic o nim nie mówi a lekarz sie zna tak mi to tłumaczy. Żeby było śmieszniej 9 do niego idę zobaczymy jak na moją postawę zareaguje ja już mam listę co na receptę co na skierowanie ma wypisać jakie badanka i monit oczywiście ustalę.
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
I wlasnie masz plana !!!...spisane co chcesz i jak chcesz...i to jest na plus!!!
Zobaczysz co bedzie gadal , a jak bedzie pitolil glupoty to go zgasisz i juz..I pierwxszy i ostatni sie tam pojawisz....
ginow jak mrowkow ihihihihJoanna0071 lubi tę wiadomość
-
Od i cała prawda ile na tym forum mondrości płynie
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmmm kurFFFa dziwne ..naprawde....z tym ze moze sprawdzaja czy u cb sama sie wchlonie.ja mojemu ginowi kazalam sobie wypisac i juz... , ale u mnie meisiac wczesniej doszlo do pekniecia torbielki czynnosciowej , wiec moze dlatego nie oponowal..Zreszta ten facet to jakis ewenement wsrod ginow...Co mu nie powie to pisze heheeh
-
nick nieaktualny
-
Spadam laseczki pod prysznic bo jestem wyżuta i wypluta dzisiaj . Dobranoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 20:07
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:też nad tym myślałam, że chce poobserwować...a może nie chce zaburzyć drugiego jajnika??? pisałam już gdzieś, że w poniedziałek lewy jajnik był o charakterze pco, a w środę już nie, został zaklasyfikowany jako zdrowy i gotowy do "życia"....
-
Malenq wrote:też nad tym myślałam, że chce poobserwować...a może nie chce zaburzyć drugiego jajnika??? pisałam już gdzieś, że w poniedziałek lewy jajnik był o charakterze pco, a w środę już nie, został zaklasyfikowany jako zdrowy i gotowy do "życia"....
Malenq lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny