Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba najważniejsze jest żeby małżonkowie sie popierali i stali za sobą
różne historię słyszałam jak synowa z teściowa sie pokłóciły i kazała sie wyprowadzać ale synek został przy cycusiu mamusi
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaa no masz rację, ale zawsze jest jakieś ale....mój jest jedynak i ja nie mam serca kazać mu (podczas moich zatargów z teściową) wybierać wobec kogo ma być lojalny...bo to sprawy między mną a Nią ... Kiedyś tylko mój A. powiedział do Niej "mamie mówiłem gdzie jest granica, jak ją mama przekroczy to się "pogniewamy"...
ja wolę swoje sprawy załatwiać sama, a teściowej nie dam się i tyleJoanna0071, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze by było jakby i tesciowe miały takie podejscie. Problemy zostają miedzy nami bez poróżnień, ale ja doświadczyłam czegoś zupełnie innego
Ja już nie raz byłam w takiej sytuacji ze mnie mogłam sobie poradzić z docinkami albo uwagami i wtedy mąż robił awanture. Oczywiscie nie chciałam tegoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Bo jak ktoś ma problem z samym sobą to czepia sie innych boguducha winnych osób
A propo to tak ślicznie się robi tylko mi samopoczucie do pogody nie pasuje chyba mam szczyt progesteronu masakra normalnie, cycki bolą , kłują , brzuch nap..., mdłości i refluks -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Bo jak ktoś ma problem z samym sobą to czepia sie innych boguducha winnych osób
A propo to tak ślicznie się robi tylko mi samopoczucie do pogody nie pasuje chyba mam szczyt progesteronu masakra normalnie, cycki bolą , kłują , brzuch nap..., mdłości i refluksDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Na pewno w tym okresie nie ma obiawów tego jestem pewna
. Małpa moze szybciej przyjść niż mam zamiar betę zrobić.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny takie obiawy to mogłabym mieć za miesiąc byłyby ciążowymi ale nie teraz tak na leki i progest. reaguję znam już swoje ciało
kapturnica lubi tę wiadomość