Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Powinnaś być lekarzem
ja lubię z Kasi rad korzystać
czytałyście o witaminie B6 jak ładnie wpływa na endometrium, na progesteron w drugiej fazie i na zagnieżdżenie??? ogólnie witaminy z grupy B są super:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej i jak mija dzionek???
Robotka1 tak czytałam o B6:) ładnie to ujęłąś "ogólnie witaminy z grupy B są super:)" nic dodać, nic ująć....
Moje wczorajsze usg pokazało, ze torbiel urosła, nadal nic nie dostałam...w poniedziałek będzie kolejne usg i może wtedy zapadnie jakaś decyzja ....
cholera jedna w dwa dni urosła o 1cm, to jaką mogę się spodziewać w poniedziałek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 16:16
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:haha serio??? nie wiedziałam że na korzonki to wit B12 się stosuje:)
ja kupowałam sibie samą wit B6 i łykałam i mam zamiar kiedyś do tego wrócić....kiedyś....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
MALENQ kurde oby się jakimś cudem ta torbiel wchłonęła bo jak by miała pęknąć to ło jeju:(
ja na szczęście nigdy jeszcze jej nie miałam i mam nadzieję że nie będę miała....
SYSIA haha no to coraz fajniejsze fakty tu przytaczasz:)
pewnie na jakąś regeneracje u alkoholików no bo po co innego, przestać pić nie przestaną od wit B12;)
dobra dziewczyny miłego popołudnia wam życzę a sama spadam do domku-czas na mnie, pędzę z córą na dni otwarte podstawówki:) -
A ja oficjalnie skierowanko w łapce...w poniedzialek na po7maM sie zglosic..wtorek laparoskopia ze wszystkim co trza zrobic,.....czyli pelny pakiecik .. . I teraz modlitwa zeby wsio bylo ok..jak co zatkane niech udroznia , zrobia kayteryzacje i sklaryfikacje...i bede sama miec owu i ladnie pekac...ehhh oby to sie spelnilo
KASIA JA WIT B6 BIORE JUZ PONAD 3MIESIACE tO JEST WLASNEI SLAWETNY INOZYTOL LASKI..A NAJLEPSZA JEGO ODMIANA USZLACHETNIONA TO D-CHIRO-INOSITOL...pOLECAM WAM TA WIT JEST WAZNA ZWLASZCZA PRZY PCOSWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:58
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Hej i jak mija dzionek???
Robotka1 tak czytałam o B6:) ładnie to ujęłąś "ogólnie witaminy z grupy B są super:)" nic dodać, nic ująć....
Moje wczorajsze usg pokazało, ze torbiel urosła, nadal nic nie dostałam...w poniedziałek będzie kolejne usg i może wtedy zapadnie jakaś decyzja ....
cholera jedna w dwa dni urosła o 1cm, to jaką mogę się spodziewać w poniedziałek... -
O no to faktycznie. Mój.mąż miał taki sam problem. W szkole średniej był złotym medalistą w.biegach, ale nikt.nie.potrafił go.wesprzeć i rzucił to... A teraz bardzo żałuję mój tato za to aż za bardzo kładzie nacisk na moje i siostry wykształcenie. Jestem już na swoim garnuszku ale szkołę zapewniaja mi rodzice . W czerwcu kończę magisterke i już szukam jakiejś podyplomowki.
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
kapturnica wrote:A ja oficjalnie skierowanko w łapce...w poniedzialek na po7maM sie zglosic..wtorek laparoskopia ze wszystkim co trza zrobic,.....czyli pelny pakiecik .. . I teraz modlitwa zeby wsio bylo ok..jak co zatkane niech udroznia , zrobia kayteryzacje i sklaryfikacje...i bede sama miec owu i ladnie pekac...ehhh oby to sie spelnilo
Brawo Kapciu jednym słowem jestes krok do przodu:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKap będę zatem mocno kciuki trzymać za udane wszystko;)
Czemu mi nic nie dali????nie wiem, kuźwa nie wiem...w poniedziałek będę się o to kłócić....(oczywiście kciuki będę trzymać tak, aby myśleli że pięści zaciskam:D:D:D:D hihihihi.)
inwestować w edukację dzieci....też mnie to szczęście ominęło i przysięgłam sobie, ze jak Najwyższy obdarzy mnie jednak potomkiem to zrobię wszystko aby im tego nie brakowało....Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie narzekam na nich ale troszkę im sie w głowach przewrocilo i bardzo ingieruja w nasze życie. Dostałam od nich działkę i teraz chcą dac na dom ale zaczynają stawiać mi warunki co i jak.i.mi już to nie koniecznie sie podobaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnySysiaaaaa nie jesteś w tym sama, tylko u mnie tak mają teściowie...największy błąd jaki popełniłam to zgodziłam się "WZIĄĆ" od nich pomoc w finansowaniu domu....ech szkoda gadać...ale ty stoisz w lepszym położeniu bo to Twoi rodzice...z teściami jest gorzej
-
nick nieaktualnyMoja rada: bądź asertywna...jak raz pozwolisz na warunki, potem już popłyniesz......i nic się nie będzie dało zrobić...mój A. bardzo przeżywa wtrącanie się Jego rodziców, bo to strasznie negatywnie wpływa na nasze relacje..a do tego teraz, te wszystkie problemy...
ps. jaką mgr kończysz? -
Kończę właśnie finanse i rachunkowość może nie bedzie z nimi tak źle w końcu to rodzice. Wiem co to znaczy wtracajacy sie teście. Moja teściowa jest bardzo specyficzna. Na poczatku małżeństwa potrafiła nawet ingierowac w nasze sprawy lozkowe aj szkoda gadaćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Malenq wrote:Kap będę zatem mocno kciuki trzymać za udane wszystko;)
Czemu mi nic nie dali????nie wiem, kuźwa nie wiem...w poniedziałek będę się o to kłócić....(oczywiście kciuki będę trzymać tak, aby myśleli że pięści zaciskam:D:D:D:D hihihihi.)
inwestować w edukację dzieci....też mnie to szczęście ominęło i przysięgłam sobie, ze jak Najwyższy obdarzy mnie jednak potomkiem to zrobię wszystko aby im tego nie brakowało....Malenq lubi tę wiadomość