Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
jesteście przekochane:)
juz się uspokoiłam a chwilę temu nerwowo szukałam numeru do krakowa....
masz rację zaraz umówię go do tego urologa na miejscu:) dostatnie leki i być moze ten bromek:)
wielkie ufffff
dzięki za artykuł
a ja dziś nic nie gotuje:P bo mam po pracy dni otwarte szkoły podstawowej i wybieramy się z juniorkąkapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia to znaczy że miałaś owulację gratuluję normami ciążaowymi się nie radzę w tej sytuacji sugerować ale owulacja była:)
chociaż kto wie:) może ten podwyższony progesteron coś już znaczy???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:56
-
Robotka1 wrote:hehe wywołały wilka z lasu:D
to dobrze Kinia że u Ciebie wsio okej:)
MILCIU ja Cię rozumiem i szczerze Ci kibicuję
nom nie narzekam bo to bez sensu do południa miałam małą przeprawe ze swoim slubnym,ale powiedziałam co mi lezy na sercu wszystko sobie wyjasnilismy i jest oki.Nom a poza tym sadny tydzien coraz blizej obym za tydzien o tej porze była najszczesliwsza osoba pod słońcemkapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Laski mam wynik progesteronu. 18.60 ng/ml. Norma dla ll fazy od 1.2 do 15.9. Pisze jeszcze, że l trymestr ciąży od 2.8 do 147.3. Co myślicie o tym wyniku?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Robotka1 wrote:no właśnie ciekawe co u niej:) może ma wolne i korzysta z pogody:)
kurcze i teraz się zastanawiam czy czekać do wizyty 2 kwietnia czy już od dziś mu dawać po pół bromka:P -
Milcia wrote:Laski mam wynik progesteronu. 18.60 ng/ml. Norma dla ll fazy od 1.2 do 15.9. Pisze jeszcze, że l trymestr ciąży od 2.8 do 147.3. Co myślicie o tym wyniku?
-
Sysiaaaaa wrote:Milcia to świadczy o odbytej owu. A ile miałaś pęcherzyków? Mi jak zawsze dwa pękały to miałam nawet progesteron 25. Jak chcesz sprawdzic czy jest ciąża idź zrobić progesteron jeszcze raz. Jezeli progesteron spada= ciązy brak, jak rośnie= ciąża. Ja oczywiście życzę ciąży
No właśnie na usg w piątek w 15 dniu był pęcherzyk 14.5 mm, który do wtorku urósł tylko o mm i gin stwierdziła, że mogło się zdarzyć, że owu była wcześniej, zanim przyszłam do niej. Byliśmy na pierwszej wizycie w klinice. Po wykresie by się zgadzało. -
Milcia wrote:A kiedy bym miała powtórzyć teraz wynik? Ja się kompletnie na tym nie znam.
-
Milcia wrote:A kiedy bym miała powtórzyć teraz wynik? Ja się kompletnie na tym nie znam.
Milcia to twoja decyzja ale bedziesz wiedziała na czym stoisz i nie bedziesz sie denerwowała niepotrzebnieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Milcia wrote:No właśnie na usg w piątek w 15 dniu był pęcherzyk 14.5 mm, który do wtorku urósł tylko o mm i gin stwierdziła, że mogło się zdarzyć, że owu była wcześniej, zanim przyszłam do niej. Byliśmy na pierwszej wizycie w klinice. Po wykresie by się zgadzało.
Milcia ale czegoś nie rozumiem. był pęcherzyk a potem urósł 1 mm i niby z niego miała być ta owulacja? mimo że on tam był???
a gdzie płyn i ciałko żółte?
myślałam że ostatnio czegoś nie doczytałam;) ale teraz to przyznam ze nie rozumiem;)