Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodzi o tokasia ze rosly jej wiecej niz jeden pecherzyki i owu musiala byc z innego duzo wczesniej a ten to tylko przetrwalypecherzyk ktory przestal rosnac...i to by tlumaczylo to ze jej ta tempka tak rosnie..ma dzis wg mnie 9dzien po owu..no i ladny progesteron
-
w 12dniu cyklu wychodzi ze byla owu..a u lekarza byla troche pozniej wiec nie musi widziec cialka czy plynu....mogl przeslaniac cialko tamten drugi pecherzyk albo nie szukala cialka bedac pewna ze to ten co rosnie to jedyny...SERDUCHA mialaw idealny czas to jest wielka nadzieja...
Milcia trzymam w kciuki -
fuck zaczynam sie jakos smiesznie denerwowac..jprdziele wczoraj na luzie do tamtego gna a tego to ja nie za bardzo darze sympatia....ale co poradzic jak ten szycha w szpitalu wrrr...oby w łape dał skierowanko i heya do szpitala w nast poniedzialek...a najlepiej laski chcialabym juz czwartek za tydzien byc juz w domku i dzielic sie z wami wrazeniami....
Podonbno paznokci nie mozna miec pomalowanych...ale ja mam zel wiec jak?mam sciagnac go??chore..musze dopytac jelopa dzisiaj ,,wiem ze sie kolczykow musze pzobyc problem bedzie z tym w nosie bo on przyrasta i bol niezly jak chce sie go wyciagnac....ehh masa pytan...jak znam zycie to mu polowy nie zadam ze sklerozy i nerwicy -
aaaa to myślałam że jest tylko jedno i tylko na nim się skupiła Twoja gin:)
ok rozumiem:)
ja jak nie miałam owulacji to mi progesteron wyszedł koło 11.5 więc też mogłoby to na owu wskazywać a jednak nie było bo nawet pój jajka nie było;)
Kaśka weź się nie stresuj:) nie maluj pazurków:) i nie zachodz doktorkowi za skórę ciekawe na kiedy polecisz na tą laparo:) pewnie jakos teraz bo okres Ci się kończy nie? -
Robotka1 wrote:aaaa to myślałam że jest tylko jedno i tylko na nim się skupiła Twoja gin:)
ja jak nie miałam owulacji to mi progesteron wyszedł koło 11.5 więc też mogłoby to na owu wskazywać a jednak nie było bo nawet pój jajka nie było;)
Kaśka weź się nie stresuj:) nie maluj pazurków:) i nie zachodz doktorkowi za skórę ciekawe na kiedy polecisz na tą laparo:) pewnie jakos teraz bo okres Ci się kończy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 15:27
-
Robotka1 wrote:aaaa to myślałam że jest tylko jedno i tylko na nim się skupiła Twoja gin:)
Kaśka weź się nie stresuj:) nie maluj pazurków:) i nie zachodz doktorkowi za skórę ciekawe na kiedy polecisz na tą laparo:) pewnie jakos teraz bo okres Ci się kończy nie? -
Ja w cyklu bez owu zupełnie miałam progesteron na poziomie 1,5i to ewidentnie wskazało na brak peknięcia pecherzyka. Progesteron wytwarzany jest przez ciałko żółte, które tylko i wyłącznie powstaje po peknieciu.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Ja w cyklu bez owu zupełnie miałam progesteron na poziomie 1,5i to ewidentnie wskazało na brak peknięcia pecherzyka. Progesteron wytwarzany jest przez ciałko żółte, które tylko i wyłącznie powstaje po peknieciu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 15:31
-
kapturnica wrote:nie prawda sysia do konca..przetrway pecherzyk sie moze zlutenizowac i mimo braku owu bedzie wzrost tempki , a co za tyjm idzie wydzielanie progesteronu...Napewno nie beedzie go az tyle co po peknieciu pecherzyka ale bedzie ...niestety nie jest to az takie czarne albo biale...
Powinnaś być lekarzemDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA