X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to coś podobnego, u mnie to była ekonomia gospodarcza:)
    tak z rodzicami to co innego....
    o teściowej też się nie wypowiadam, bo jakbym miała coś napisać to byłoby to:
    "@#$%^&* ona $$%^&*(^%$@!!!! i ja jej @##$@$%^&&" :D:D:D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    oooo to coś podobnego, u mnie to była ekonomia gospodarcza:)
    tak z rodzicami to co innego....
    o teściowej też się nie wypowiadam, bo jakbym miała coś napisać to byłoby to:
    "@#$%^&* ona $$%^&*(^%$@!!!! i ja jej @##$@$%^&&" :D:D:D
    a moja tesciowa to zajebista babka...jest dla mnie jak druga mamuska..Chyba mialam szczescie bo ttesciowa to osoab na ktora zawsze moge liczyc..i to od samego poczatku malz a w sierpniu miniemi 14lat....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha u mnie jeszcze nie tak źle. Widzę ich raz na dwa tyg i starczy! Zdecydowanie! Miałam na poczatku mieszkać u nich pi ślubie ale na szczęście plany sie zupełnie zmieniły :)

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tylko pogratulować teściowej :) ja swojej zabralam najmłodsze dziecko i najgorsza synowa jestem :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa .... ja swoich raz na 2 miesiące widzę i wytrzymać 30min nie mogę, ale staram się dla mojego A. znoszę i "fanaberie" i wtrącanie się do pewnego momentu...i tak w kółko

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sys to ja Ciebie biję, bo ja zabrałam JEDYNE dziecko - dlatego najgorsza i jedyna

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żarty o tesciach musiały mieć gdzieś swój początek :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie umiecie z tesciowa poadac od serca??ja orzed slubem wyjasnilam sobie wsio z nia....i nie mamy zadnych problemow..powiedzialam co ja nie bede tolerowac itd..a ona powiedziala co chce i poszlysmy na kompromis..nie mieszkam z nia ale to dom ktory moj mal po niej odziedziczyl a ona wyszla 2gi raz za maz..Jak cos mi nie pasowalo nigdy nie owijalam gowna w bawelne tylko od razu mowilam jasno i klarownie o co chodzi..Moze warto pogadac na spokojnie i wyjasnic animozje???wiecie laski ..to nie ebdzie sie zmniejszalo ale narastalo miedzy wami...a jak dojda wnuki to juz calkiem..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzieś tak....mam nadzieję, że ja MY zostaniemy teściowymi to nie będziemy jak One....oj moja mama jest super teściową, czasami myślę, że bardziej cieszy się, że zięć przyjechał niż córka;) i tak samo z pozostałymi zięciami;)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie wiesz jak ja sie czuję jak druga synowa jest goszczona. Kapcie nawet pod nos przynoszą. Co tylko to Agus ma, a ja jak obca traktowana jestem i zawsze mają coś do zarzucenia. Przed ślubem teść powiedział ze nie pasujemy do siebie i kazał P. dac sobie ze mna spokój. On pochodził z rodziny malo zamożnej, ja trochę lepiej usytuowanej, ale to nie była dla nas żadna różnica! Pokazaliśmy wszystkim ze jesteśmy szczęśliwi

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej sie nie da pogadać. Zależy od człowieka. Ja zaraz sie denerwuj, płacze po co mi to? Wolę raz na miesiąc sie przemeczyc na obiadku u teściów dla męża i tyle

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap wiem, że masz rację
    nawet parę razy próbowałam (jestem 8lat po ślubie), ale moja teściowa jest niereformowalna i jak chciałam od serca "powyjaśniać" sprawy, to jeszcze większej szkody w rodzince narobiłam, bo ta ję@##$$ porozpowiadała wszystkim czego to "ja żądam" od bidulki....
    od tamtej pory tolerujemy się, a jak widzę że się Ona wychyla to pstryczka w nos dostaje...dziękować, że mieszkają 150km od nas i za często nie muszę Jej oglądać;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 18:40

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie zazdroszcze..chyba dzis zadzwonie do swojej i powiem ze jest jedwabista tesviowa,,,,!!!

Malenq, Joanna0071 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest podobnie, bo tata zawsze o synu marzył ale dwie córki ma :)

Malenq lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jak przyszedl mieszkać do mnie to miał takie powiedzenie "potulne ciele z dwóch matek ssie" :) próbowałam i ja, ale nie wyszło

kapturnica lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda jest taka ze zadne mieszkanie czy to z rodzicami czy z tesciami nie bedzie sielanka..kazdy chce robic po sowjemu , kazdemu cos bedzie rpzeszkadzalo..Mysmy sie z tesciowa smialy ze my razem pod jednym dachem to 3cia wojna swiatowa ehrhehhehe...Wiemy obie ze kazda z nas ma silny charakter...i jak ona np przegina bo cos mi chce poprzestawiac w domu czy cos wmusic... to jej mowie zeby pooddychala gleboko....i poprzestawiala u siebie w sanoku hyhyhyyhh\
    Zawsze dziala.......

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia ja też kończyłam takie studia i teraz pracuję jako księgowa.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też próbowałam pracować w biurze rach, ale to nie dla mnie :( teraz pracuje w urzędzie miasta malo w zawodzie

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ale gorąco ja przeszłam przez piekło i z bylym i jego mamusiom razy tylko poprosiłam o pomoc jak już nie dawałam rady psychicznie bo drugą rodzinę stworzył i chciał kontynuować dwi na raz to mi powiedziała a ja jak miałam :-) wiele mnie to nauczyło :-)
    Teraz mam super faceta i super teściową zawsze mogę na nią liczyć i stoi za mną :-) jak trzeba to skarci synka po uszach :-) choć jest z niego dusza człowiek :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna to tylko pozazdrościć takiej teściowej....
    Milcia wiem, wiem jak bardzo czekasz na wyprowadzkę ;)

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ