Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Pytam, bo ja inofolic piję i jako zamiennik Własnie szukałam kiedyś w pl i dupa. Wpadam i czytam, że bierzesz to się zainteresowałam
No niestety u nas tylko zwykly inozytol jest...ale jego tez warto łykac nie kosztuje duzo bo ja place 25zeta za45kapsulek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 08:41
aga.just lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bryyy:)
byłam wieczorem ale jak miałam się zalogować przez telefon zeby coś napisać to zwątpiłam i poszłam spac:)
Milcia trzymam kciuki:)
Jak tam??kurdaaa pogoda miodzik , chcialam glowe umyc to wody nie ma mam nadzieje ze do popoludnia przyjdzie bo chyba dupe umyje w sadzawce jakiejsc albo kaluzy przed wizyta...Mam delikatnego nerwa na kiedy wypisze skierowanko... -
hahah w sadzawce to może nie bo jeszcze się czym zarazisz:D najwyżej woda mineralna a od katarstofy powinnaś mieć w domu chusteczki nawilżane:P
no racja racja telefon od gadania:)
wczoraj przyszły do mamy dwie sąsiadki-tak dupe polały że szok:) uśmiałam się jak nigdy:) -
Robotka1 wrote:hahah w sadzawce to może nie bo jeszcze się czym zarazisz:D najwyżej woda mineralna a od katarstofy powinnaś mieć w domu chusteczki nawilżane:P
no racja racja telefon od gadania:)
wczoraj przyszły do mamy dwie sąsiadki-tak dupe polały że szok:) uśmiałam się jak nigdy:)
Jade do miasta , wysle ci przesyleczke i na zakupy i tak bez wody nic na razie nie zrobie -
Hej dziewczyny,
ja mam żele na swoich paznokciach i jestem zadowolona. Robię już kilka dobrych lat. Sprzątam, zmywam, jeżdżę konno i ogarniam konia i nic mi się nie dzieje z nimi także tego...no polecam
Dziś wieczorem monitoring. Denerwuje się. Boje się, że nic to CLO nie dało
Oprócz wysypu na twarzy i gazówkapturnica lubi tę wiadomość
-
A ja mam kłopot typowo babski. Od tego ciągłego leżenia utyłam! I z 64,5kg zrobiło się 67,0kg! W 2 tygodnie. Normalnie wzięłabym się za sport i dietę żm. Ale za sport do poniedziałku wziąć się nie wezmę bo Cudaka ochraniam a dieta sama to chyba mało...
Dodam, że mierze 172cm... Czyli robię się pulpet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 09:42
-
Robotka1 wrote:oki Kasiura:)
a o ktorej masz tego lekarza??
ja sie za jaką robotę biorę
W sumie wyszlo 30zł wiec moze cie nie zedre straznie heheheh..
Ordynatorka mam na kwadrans przed 5ta...zobaczymy co powie ... -
Idia wrote:A ja mam kłopot typowo babski. Od tego ciągłego leżenia utyłam! I z 64,5kg zrobiło się 67,0kg! W 2 tygodnie. Normalnie wzięłabym się za sport i dietę żm. Ale za sport do poniedziałku wziąć się nie wezmę bo Cudaka ochraniam a dieta sama to chyba mało...
Dodam, że mierze 172cm... Czyli robię się pulpet.
Tak naprawde w zwiazku z ciaza przybieranie na wadze sie jeszcze nie zaczelo hihihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 09:55
-
kapturnica wrote:yyy no jak tak szybko prybierasz juz na wadze to ty nie pulpecik ale klucha bedziesz Uwazaj na to co jesz , a jak nie krwawisz ani nie plamisz to ruszac sie mozesz przeciez? spacerki nie zaszkodza , nawet takie dluzsze , a przy okazji sie dotlenisz.......Bo naprawde stowe zobaczysz na wadze przy porodzie :x
Tak naprawde w zwiazku z ciaza przybieranie na wadze sie jeszcze nie zaczelo hihihihi
Co do tego ostatniego to jestem o tym przekonana. A stosuję się do ostatnich zaleceń lekarza- dużo leżeć. Spacery zwykle mam 15km... To nie będzie za długo? Pogoda marzenie, przeszłabym się -
Spokojnie może to wzdęcie,woda nie masz problemów z wyprużnieniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:36
-
Ja juz wsio pozałatwiałam kurcze @ czuję skurcze się zaczynają chyba ten cykl ksiażkowy będzie
-
Joanna0071 wrote:Spokojnie może to wzdęcie,woda nie masz problemów z wyprużnieniem?
No z tym aspektem to dramat. Zwłaszcza, że liczbę zaparć jakie miałam w życiu policzę na palcach 1 ręki. Ja przez moje kłopoty z mlekiem chyba, od zawsze miałam biegunki. A teraz- marchewka, jabłka, buraki- nie pomagają, kawa- powoduje ból brzucha ale na zaparcie nie pomaga, może powinnam spróbować wytoczyć ciężkie działo w postaci szklanki mleka, ale najpewniej ja będę chora a zaparcie pozostanie...
No ale chyba od zaparć bym tyle nie przybrała? I czytałam, że te zaparcia to już będą do samego końca... -
Idia nie cuduj:) ja ważę w granicach 65 kg przy wzroście 167:P i uważam że świetnie wyglam:D więc Ty na pewno też
często na początku ciąży czyli do około 4-5 miesiąca się chudnie jak dojdą mdłości i wymioty więc jeszcze masz szansę się zregenerować
Kasia :*:*:* czekaj tylko zjem sałatkę i biorę się za przelewa:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:No z tym aspektem to dramat. Zwłaszcza, że liczbę zaparć jakie miałam w życiu policzę na palcach 1 ręki. Ja przez moje kłopoty z mlekiem chyba, od zawsze miałam biegunki. A teraz- marchewka, jabłka, buraki- nie pomagają, kawa- powoduje ból brzucha ale na zaparcie nie pomaga, może powinnam spróbować wytoczyć ciężkie działo w postaci szklanki mleka, ale najpewniej ja będę chora a zaparcie pozostanie...
No ale chyba od zaparć bym tyle nie przybrała? I czytałam, że te zaparcia to już będą do samego końca...
To zalezy co jesz miałam problemy identyczne i robiłam tam na śniadanie 3 suszone śliwki i musli z otrębami z jogurtem i było lepiej od progesteronu tak się robi -
Joanna0071 wrote:Od tego waga idzie w gorę to nie tłuszcz tylko zalegający pokarm w jelitach
-
Musisz coś z tym zrobić bo jak się nagromadzi to jelita uwierają macicę i boli a wtedy myślisz i się martwisz co czy to jelita czy to macica lepiej żeby wszystko lekko szło, na czczo szklanka wody z cytryną i kiwi i też jest poprawa zmiany na lepsze powinny byc już w ciągu kilku dni tylko naweyki zmień
-
Asia mówisz że szklanka wody wystarczy?
kurcze piję rano zawsze szklankę na czczo z octem jabłkowym, ale kurcze nie wiem, może rzeczywiście to kiwi dorzucę???
teraz jestem przed okresem i taki apetyt mnie łapie że szok;/
KAsia przelew poszedł