Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Jestem ciekawa, jaki będzie wynik.
-
kapturnica wrote:i tak podobno progesteron sie waha i sa wyrzuty tego hormonu w roznych godzinach..zenby tak naprawde do konca wiedziec jaki jest jego poziom nalezaloby zrobic badanie tego hormonu kilka razy w ciagu dnia....i przez kilka miesiecy zeby wiedziec jak sie zachowuje w cyklu....Wynik pokazuje nam w jakiej fazie ejstesmy , powinnismy byc dla naszego cyklu...
Kasia wiem właśnie i możliwe, że trafię akurat jak będzie niski. -
Joanna0071 wrote:Mi prodesteron skacze h wie od czego nie byłam na wspomagaczach wtedy miałam małe jajeczka nierosnace bez dominujących pewnie uwalniały hormon ja rak to widzę
Co ci gin na to powiedzial?? -
Że mam niski progesteron wypisał dupka a ja mu na to czy jest cos innego bo mam syna ze spodziectwem to pogniutł recepte i wypisał dupka juz 5 miesiąc każe mi brać
-
Ja tak sobie myślę, że też te testy owulacyjne musiały przyjść tak późno... Dopiero w piątek, jak byłam u gina. Tyle tylko jak je robię codziennie to w ten piątek była druga kreska najbardziej widoczna i codziennie potem jaśniejsza. Może od poczatku tamtego tygodnia było inaczej i test był pozytywny i do piątku się wytrącał stopniowo.
-
Joanna0071 wrote:Że mam niski progesteron wypisał dupka a ja mu na to czy jest cos innego bo mam syna ze spodziectwem to pogniutł recepte i wypisał dupka juz 5 miesiąc każe mi brać
-
kapturnica wrote:ja zelowki zrobie pewnie kolo weekendu zeby miec gotowe juz mi odrosly wlasne i podpilowane sa tylko...Czekam naprzesylke z nowymi zelami i ozdobkami...
Kasia sama sobie robisz? Ja na ślub sobie zafundowałam i potem jeszcze przez pół roku robiłam, ale potem strasznie mi się płytka zniszczyła. -
Milcia wrote:Ja tak sobie myślę, że też te testy owulacyjne musiały przyjść tak późno... Dopiero w piątek, jak byłam u gina. Tyle tylko jak je robię codziennie to w ten piątek była druga kreska najbardziej widoczna i codziennie potem jaśniejsza. Może od poczatku tamtego tygodnia było inaczej i test był pozytywny i do piątku się wytrącał stopniowo.
-
A testy zależy o ktorej robisz tez są wyzuty hormonów i h wie kiedy wiec wie co robić i kiedy pozwol mu tylko dzialać
-
Milcia wrote:Kasia sama sobie robisz? Ja na ślub sobie zafundowałam i potem jeszcze przez pół roku robiłam, ale potem strasznie mi się płytka zniszczyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:52
-
kapturnica wrote:ale wypisal dupka pogniotl i znow wypisal to samo??co ty piszesz?hihihihi
Luteinę wypisał tak bylo -
Joanna0071 wrote:Luteinę wypisał tak bylo
No widzisz...sama nie wiem jak to z tym dupkiem i lutka jest..Pytalam dzis mojego gina to powiedzial ze on poleca dupka mimo ze drozszy bo nie ma tylu ubocznych efektow...