X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • ania030786 Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje :) bede myslec pozytywnie i nie bede mierzyc tempki bo faktycznie nie ma sensu

kapturnica lubi tę wiadomość

f6fc4e4bdd85377adc757631815d38ce.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    u mnie na ovu dodala komentarz....kojarzysz ja....wchodzi co nas czasem ...robila bete ma przyroscik malusia bo malusia ale rosnie...

Wiem ze od 11 jest ciąża

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Wiem ze od 11 jest ciąża
    to zalezy jakie lab Asiu w moim jak ja robilam ciaza byla od 5.,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam ten program o invitro i tam po inseminacji po 14 dniach robili badania hcg i wynik aby wskazywał ciażę musiał być powyżej 11 ale oczywiscie zyczę jej z całego serca żeby się udało. A w którym dniu po owu jest? Bo wykresu nie ma.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Oglądałam ten program o invitro i tam po inseminacji po 14 dniach robili badania hcg i wynik aby wskazywał ciażę musiał być powyżej 11 ale oczywiscie zyczę jej z całego serca żeby się udało. A w którym dniu po owu jest? Bo wykresu nie ma.
    aaa nie masz w znajomych no paczam i ci powiem zaraz

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dzien po owu...by sie zgadzalo...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Wiem ze od 11 jest ciąża

W moim lab ciąża jest od 200. Ja jak można zauważyć nic nie mierzę. Czasem kontrolne głównie na prośbę mamy. Pomiar nic nie da. Jak się nie utrzyma to przecież nic nie będę mogła zrobić.

Radzę nie mierzyć:) mniejsza schiza.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszczemoj P mnie drazni dzis...jak sie dowiedzial ze torbiel znikla to mi tekst zebym na laparo nie szla...ehhh te chlopyy czasem za nimi nie nadazy...

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwi się o Ciebie ;) to miłe!

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie czy w przyszły wtorek jak zrobię betę to jeslimiałoby coś być to wyszłoby czy to bez sensu ten progesteron mnie martwi i boję sie z luteiny schodzić niewiedząc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 19:29

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiiaaaa niech sie martwi o siebie ja wiem co mam robic...ilez mozna tlumaczyc ze jak spr co w srodku to bede wiedziec juz ze wszystko ok...Nikt nie wie czy mam droznosc jajowodow tym bardziej tyle lat po porodzie..Laparo mnie nie zabije...chyba iihihih...Poza tym jakos jak bede wiedziec ze wszystko przegladna i w razie czego naprawia to zostanie tylko badanie nasienia w lipcu w razie jakby teraz w kwietniu nie zdazyl...A martwienie nic nie da,,, jak trza cos zrobic to trza I jak mawiaja starzy gorole Pan Bucek pomoze....i bedzie dobrze he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 19:29

Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Jak myslicie czy w przyszły wtorek jak zrobię betę to jeslimiałoby coś być to wyszłoby czy to bez sensu ten progesteron mnie martwi i boję sie z luteiny schodzić niewiedząc
    wiesz ja pokazalam wynik moj z 7dnia po owu ginowi i stwierdzil ze trza sie reperowac progesteronem..typowy objaw pcoski ....Ile bedziesz po owu???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek 14dni po owu??no jasne ze wyjdzie wsio ...a ile masz fl najczesciej dluga??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym lroblem, że niewiem bo jedno niewiadomo kiedy strzeliło i drugie też niewiem z tego co czulam to to drugie pękło w piątek 18dc czyli byłoby 11 dni po

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde beda emocyje w nast tygodniu....nie ma co ..ty , kinia , pozniej milcia i madzia..łoł bedzie sie działo nie ma co.....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    W tym lroblem, że niewiem bo jedno niewiadomo kiedy strzeliło i drugie też niewiem z tego co czulam to to drugie pękło w piątek 18dc czyli byłoby 11 dni po
    asia prawda taka ze jak do wtorku @nieprzyjdzie to zrob we srode i juzz....a jak przyjdzie to odpowiedz pokaze ci sie sama...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fl mam najdluższą 13 ale cholera tak na prawdę wie bo pierwszy raz jajeczkuje o czasie ale mam bajzel nietylko pod kopułą:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Fl mam najdluższą 13 ale cholera tak na prawdę wie bo pierwszy raz jajeczkuje o czasie ale mam bajzel nietylko pod kopułą:-)
    no moja dala mi w piec najdluzsza heheh. , az gin sie zdziwil sam ze tak mnie przemaglowalo...
    Ale laski jak to jest??jak progesteron niski a moj najwyzszy nie byl to fl nie powinna byc krotsza??? czy dupek tak wspomogl ze na 16dni...??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe Kasiu. Do wtorku mam luteinę boję się z niej zejść nie wiedząc bo jakby cos wyszło to bym nadal ją brała

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fail moglam sie dzis zapytac...swoja droga pasiloby notowAC na kartce pytanka i juz...to jak Asiu do wtorku to moze zrob we wtorek...beta szybko wychodzi...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ