Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:u mnie na ovu dodala komentarz....kojarzysz ja....wchodzi co nas czasem ...robila bete ma przyroscik malusia bo malusia ale rosnie...
Wiem ze od 11 jest ciąża -
Oglądałam ten program o invitro i tam po inseminacji po 14 dniach robili badania hcg i wynik aby wskazywał ciażę musiał być powyżej 11 ale oczywiscie zyczę jej z całego serca żeby się udało. A w którym dniu po owu jest? Bo wykresu nie ma.
-
Joanna0071 wrote:Oglądałam ten program o invitro i tam po inseminacji po 14 dniach robili badania hcg i wynik aby wskazywał ciażę musiał być powyżej 11 ale oczywiscie zyczę jej z całego serca żeby się udało. A w którym dniu po owu jest? Bo wykresu nie ma.
-
Joanna0071 wrote:Wiem ze od 11 jest ciąża
W moim lab ciąża jest od 200. Ja jak można zauważyć nic nie mierzę. Czasem kontrolne głównie na prośbę mamy. Pomiar nic nie da. Jak się nie utrzyma to przecież nic nie będę mogła zrobić.
Radzę nie mierzyć mniejsza schiza. -
Jak myslicie czy w przyszły wtorek jak zrobię betę to jeslimiałoby coś być to wyszłoby czy to bez sensu ten progesteron mnie martwi i boję sie z luteiny schodzić niewiedząc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 19:29
-
tiiaaaa niech sie martwi o siebie ja wiem co mam robic...ilez mozna tlumaczyc ze jak spr co w srodku to bede wiedziec juz ze wszystko ok...Nikt nie wie czy mam droznosc jajowodow tym bardziej tyle lat po porodzie..Laparo mnie nie zabije...chyba iihihih...Poza tym jakos jak bede wiedziec ze wszystko przegladna i w razie czego naprawia to zostanie tylko badanie nasienia w lipcu w razie jakby teraz w kwietniu nie zdazyl...A martwienie nic nie da,,, jak trza cos zrobic to trza I jak mawiaja starzy gorole Pan Bucek pomoze....i bedzie dobrze he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 19:29
Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Jak myslicie czy w przyszły wtorek jak zrobię betę to jeslimiałoby coś być to wyszłoby czy to bez sensu ten progesteron mnie martwi i boję sie z luteiny schodzić niewiedząc
-
W tym lroblem, że niewiem bo jedno niewiadomo kiedy strzeliło i drugie też niewiem z tego co czulam to to drugie pękło w piątek 18dc czyli byłoby 11 dni po
-
Joanna0071 wrote:W tym lroblem, że niewiem bo jedno niewiadomo kiedy strzeliło i drugie też niewiem z tego co czulam to to drugie pękło w piątek 18dc czyli byłoby 11 dni po
-
Fl mam najdluższą 13 ale cholera tak na prawdę wie bo pierwszy raz jajeczkuje o czasie ale mam bajzel nietylko pod kopułą
-
Joanna0071 wrote:Fl mam najdluższą 13 ale cholera tak na prawdę wie bo pierwszy raz jajeczkuje o czasie ale mam bajzel nietylko pod kopułą
Ale laski jak to jest??jak progesteron niski a moj najwyzszy nie byl to fl nie powinna byc krotsza??? czy dupek tak wspomogl ze na 16dni...?? -
Możliwe Kasiu. Do wtorku mam luteinę boję się z niej zejść nie wiedząc bo jakby cos wyszło to bym nadal ją brała