Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
To do wyrka mleko z miodem czosnkiem i troszke masla po takiej miksturze na ciepło będzie lepiej
-
nikle nadzieje sa wtedy jak nic sie nie robi....ott taka prawda
Kurde laski jutro znow nast ginek i znow usg..ja zaczne swiecic chyba iihihih..Ciekawe czy da skierowanie na poniedzialek juz..jeszcze mlody ma rekolekcje od pon do piatku ehh...musi jakos sobie u matki poradzic , nie jest juz malusi -
Czosnek to naturalny antybiotyk zrob sobie sos taki mocny i wcinaj do kanapek
ja uwielbiam i trudno gumy pomagają na oddech
bylebyś zdrowa byla
-
kapturnica wrote:nikle nadzieje sa wtedy jak nic sie nie robi....ott taka prawda
Kurde laski jutro znow nast ginek i znow usg..ja zaczne swiecic chyba iihihih..Ciekawe czy da skierowanie na poniedzialek juz..jeszcze mlody ma rekolekcje od pon do piatku ehh...musi jakos sobie u matki poradzic , nie jest juz malusi -
Asiu pytasz mnie? Jeżeli tak to serduszek nie było, bo kazano nam zachować dyspense przed IUI. Dziś rano pecherzyki jeszcze nie pekly, ale pobolewa mnie brzuch wiec chyba owu dziś była
Joanna0071 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Taki mam plan. A IUI jest dosc prostym zabiegiem. Dwie może trzy godziny wcześniej partner oddaje nasienie, które jest ulepszane, odwirowywane, żeby uzyskać to co najlepsze. Później nasienie jest wpuszczane do macicy za pomocą wziernika i jakiejś rurki. Oto cały zabiegDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Robotka1 wrote:Kaśka a jutro po co???!!! po skierowanie do szpitala??
bo ja to się już pogubiłam:P:P
SYSIA a możesz mi powiedzieć jak wygląda lUl????