Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesci sa takie ze wssio sie ladniewchlonelo zostal jakis pikus na 13mm ale to sie wchlonie przy tabsach w tym miesiacu....wymyslilam ze mam tylko 4tabletki i wyspisal zaraz clo ..zreszta smial sie dzis ze on mi tylko leki bedzie wypisyuwal ja i tak robie co chce, hyyhyy\
Azmi glupio bylo ze mu nie powiedzialam ze ide na laparo ale dowie sie 23kwietnia bo go wtedy co chce niema 16tego , ale zalatwie se prywatnie monitoring..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 16:00
-
no i dupka tez mi przepisal bo ten moj progesteron to faktt zaden kokos ehh...smial sie jak mu powiedzialam ze lize wtym miesiacu rany hehehe..Ogolnie laski to chyba 1szy gin z ktorym tak sie dobrze gada ..Wymyslil ze moze powinnam zastepstwo znalesc za mojego w te miesiace co go nie ma heheheh Ma naprawde superr podejscie do ludzi i to za freee..Mowi ze ma dla mnie nowosc tylko nazwy nie pamieta i wyciaga mi 2saszetki infolicu hhyyhyh ja mu na to ze lek drogi szpas i mam cos lepsiejszego mowie mu ze mam d-chiroinositol a on co to jest??hahahah nie wiedzial wiec mu wytlumaczylam skad mam i po co..To na koniec stwierdzil ze on juz nic nie gada bo widzi zedaje sobie rady hyhyhyyh
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja w przyszłym tygodniu lece do gina moze tez clo wyrwę dla Kasi