Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to samo tylko nazwa inna sklad ten sam Systen50 mam tam 6 plastrów przyklejam w 1 i 4 dzień tylko na cykl 2 plastry
-
Kasia Jupi:)
ale jesteś kochana:D:D:D
Asia Ty też oczywiście za chęć pomocy:D:D
super że dał Ci dwa pregnyle:) ale po co ci dwa bo nie w temacie jestem:P
no i resztę hehhee dobry gość
:D
kapturnica lubi tę wiadomość
-
a te plastry to na receptę?kapturnica wrote:noja jej jutro moge juz wyslac..Brala ktora plastry fem7?? 1sie przykleja i dziala 7dni za 4szt w paczce zaplacilam tylko 9zl...podobno super na przyrost endo lepszy niz estrofem...
-
a u mnie tylko jeden sie przykleja co dziala 7dni...mam przykleic w 7mym dniu cyklu...Joanna0071 wrote:Ja mam to samo tylko nazwa inna sklad ten sam Systen50 mam tam 6 plastrów przyklejam w 1 i 4 dzień tylko na cykl 2 plastry
Asia mialas usg w oczach hhiihih ale czulam ze bedzide ok bo w tym miesiacu nic mnie nie bolalo
Ogolnie powiem wam ze kazdej lasce takiego gina i to w dodatku za free..Jakbym tak powiedziala temu co jutro ide ze chceto czy tamto z lekow pewnie bymnie wysmial..A ten jak mu powiedzialam ze poszlam na antyki zeby zkrocic cykl zeby sie do mojego chlopa dostosowac to tylko sie zasmial ze umiem kombinowac i zero tekstow typu ze robie sama sobie a on jest lekarzem/.Nosz gin z marzen....a w dodatku przystojniak hyhyhy , moze on sie chcial pisac na zastepstwo ihihihhi

-
SYSIA no co Ty o matko "śnięta"....Sysiaaaaa wrote:Bardzo prawdopodobne. U nas wirus grypy i ospy panuje. Dobijcie mnie!
i co teraz? płaciliście za tą inseminację już??
to znaczy że cykl stracony czy jak??
zdrowiej kobito!! -
Przestań nie z takich opresji sie podnosilaś głowa dóry manopauzy nie masz więc nie świruj maleńka wykuruj się i zzieleniejesz za miesiąc a tak udałoby się i chorubsko i też byś nerwy jadła
-
bo ja sie kasia zabezpieczampregnyle zeby miec 2..niby ze sobie podam 10tys na raz , a ja se chce mimo kauteryzacji miec w obwodzie jakby sie okazalo ze trza se podac..to bede miec na 2razy hyhyyyRobotka1 wrote:Kasia Jupi:)
ale jesteś kochana:D:D:D
Asia Ty też oczywiście za chęć pomocy:D:D
super że dał Ci dwa pregnyle:) ale po co ci dwa bo nie w temacie jestem:P
no i resztę hehhee dobry gość
:D
No cos ty nie podam se 10tys po kauteryzacji...

-
Kaska mowie ci facet z takim jajem ze pewnie i flaszke by z nim obalil i nie tylko..a w dodatku ciacho wysoki czorny i ma zajebiste oczka.heheheh...Fajny i przystojny gin w dodatku za free to za duzo szcescia..Ale wiem ze co bede chciala wydre od niego na bank...wystarczy go podejsc.,A widze ze facet lubi jak sie babki troche na sprawach chorob znaja...tym d-chiro-inositolem go dzis zagielamRobotka1 wrote:Kaśka łap byka za rogi:D chodź do dwóch na raz:D:D do jednego po recepty hahaha:D założysz bazarek na czarnym rynku

-
Sysia no ale na pewno możesz odzyskać te pieniądze albo choć żeby się liczyły na przyszły cykl....bo chyba nie przepadły???Sysiaaaaa wrote:Tak płaciliśmy
w recepcji powiedziała babeczka ze to nie jest problem wiec zalpacilam
teraz żałuję
a powiedz ile kosztuje inseminacja? 2 tys??
KASIA no super gienek Ci się trafił
ja też miałam takiego przez jakiś czas z zjajem tylko brzydki niski i rudy:P ale to jak gadał no głowa mała:) prowadził mnie po ciązy bo musiałąm mieć wymrażaną nadżerkę
-
kaska ten jest z tarnowa gosciu , u nas przyjmuje w prywatnej przychodni........ dariusz asztabski sie nazywa...Robotka1 wrote:Sysia no ale na pewno możesz odzyskać te pieniądze albo choć żeby się liczyły na przyszły cykl....bo chyba nie przepadły???
a powiedz ile kosztuje inseminacja? 2 tys??
KASIA no super gienek Ci się trafił
ja też miałam takiego przez jakiś czas z zjajem tylko brzydki niski i rudy:P ale to jak gadał no głowa mała:) prowadził mnie po ciązy bo musiałąm mieć wymrażaną nadżerkę