Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to samo tylko nazwa inna sklad ten sam Systen50 mam tam 6 plastrów przyklejam w 1 i 4 dzień tylko na cykl 2 plastry
-
Kasia Jupi:) ale jesteś kochana:D:D:D
Asia Ty też oczywiście za chęć pomocy:D:D
super że dał Ci dwa pregnyle:) ale po co ci dwa bo nie w temacie jestem:P
no i resztę hehhee dobry gość:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:noja jej jutro moge juz wyslac..Brala ktora plastry fem7?? 1sie przykleja i dziala 7dni za 4szt w paczce zaplacilam tylko 9zl...podobno super na przyrost endo lepszy niz estrofem...
-
Joanna0071 wrote:Ja mam to samo tylko nazwa inna sklad ten sam Systen50 mam tam 6 plastrów przyklejam w 1 i 4 dzień tylko na cykl 2 plastry
Asia mialas usg w oczach hhiihih ale czulam ze bedzide ok bo w tym miesiacu nic mnie nie bolalo
Ogolnie powiem wam ze kazdej lasce takiego gina i to w dodatku za free..Jakbym tak powiedziala temu co jutro ide ze chceto czy tamto z lekow pewnie bymnie wysmial..A ten jak mu powiedzialam ze poszlam na antyki zeby zkrocic cykl zeby sie do mojego chlopa dostosowac to tylko sie zasmial ze umiem kombinowac i zero tekstow typu ze robie sama sobie a on jest lekarzem/.Nosz gin z marzen....a w dodatku przystojniak hyhyhy , moze on sie chcial pisac na zastepstwo ihihihhi -
Sysiaaaaa wrote:Bardzo prawdopodobne. U nas wirus grypy i ospy panuje. Dobijcie mnie!
to znaczy że cykl stracony czy jak??
zdrowiej kobito!! -
Przestań nie z takich opresji sie podnosilaś głowa dóry manopauzy nie masz więc nie świruj maleńka wykuruj się i zzieleniejesz za miesiąc a tak udałoby się i chorubsko i też byś nerwy jadła
-
Robotka1 wrote:Kasia Jupi:) ale jesteś kochana:D:D:D
Asia Ty też oczywiście za chęć pomocy:D:D
super że dał Ci dwa pregnyle:) ale po co ci dwa bo nie w temacie jestem:P
no i resztę hehhee dobry gość:D
No cos ty nie podam se 10tys po kauteryzacji... -
Robotka1 wrote:Kaśka łap byka za rogi:D chodź do dwóch na raz:D:D do jednego po recepty hahaha:D założysz bazarek na czarnym rynku
-
Sysiaaaaa wrote:Tak płaciliśmy w recepcji powiedziała babeczka ze to nie jest problem wiec zalpacilam teraz żałuję
a powiedz ile kosztuje inseminacja? 2 tys??
KASIA no super gienek Ci się trafił ja też miałam takiego przez jakiś czas z zjajem tylko brzydki niski i rudy:P ale to jak gadał no głowa mała:) prowadził mnie po ciązy bo musiałąm mieć wymrażaną nadżerkę -
Robotka1 wrote:Sysia no ale na pewno możesz odzyskać te pieniądze albo choć żeby się liczyły na przyszły cykl....bo chyba nie przepadły???
a powiedz ile kosztuje inseminacja? 2 tys??
KASIA no super gienek Ci się trafił ja też miałam takiego przez jakiś czas z zjajem tylko brzydki niski i rudy:P ale to jak gadał no głowa mała:) prowadził mnie po ciązy bo musiałąm mieć wymrażaną nadżerkę